הודו....מחפש המלצות.

green eyes

New member
הודו....מחפש המלצות.

טוב,אחרי שלא מצאתי טיסה במחיר נורמלי לתאילנד,אני בודק אפשרות לטוס להודו. אני מתכנן לטוס לחודש פלוס מינוס,כי אני חוזר ללימודים. מה עדיף? גואה או הצפון? לא מאמין שאני יספיק את שניהם. מחפש מסיבות ובילויים, לא טרקים,תיירים,מקומות שהם מאסט. שרשרו לי כל דבר שנראה לכם. אם יש המלצה על מקום אחר במזרח,אז גם בחשבון,ואם מישהו טס בתחילת אוגוסט,אז אולי אני יחפש שותפים. יאללה,מחכה לתגובות. בנושא אחר לגמרי, בריייייייייי יא כונפה, איפה אתה, תצא תגיד שלום. מה קורה איתך?

התשובה פשוטה כל כך

סע לדרום הודו... ואני מצטט אותך "מחפש מסיבות ובילויים, לא טרקים,תיירים,מקומות שהם מאסט. " אם כך אחי סע לגואה יש שם אחלה של מסיבות חופים מטריפים ותאמין לי השקיעות הכי מדהימות הם בגואה ראיתי עשרות של שקיעות בטיול אבל שקיעות כמו שיש בגואה אין באף מקום אחר סע לחופים המטריפים משם תמשיך דרומה יותר ובייחוד אם אתה לא אוהב טרקאים אין לך מה לחפש בצפון למרות שיש בצפון מקומות ונופים מדהימים אבל עדיין אני מנחש שזה לא הסטייל שלך. ובקשר לנושא האחר אני פה אחי אני במחילה יוצא אומר שלום וחוזר. ייאלה נוו יש שמועות
עליך אחי.

green eyes

New member
נו...באמת...כבר סגרנו על זה לא?

אתה?...דביל???...מממ....טוב,נו,את זה אתה אמרת.
. סתאם סתאם. אתה אמרת שיש שמועות עליי,אם אתה לא מתכוון להגיד לי מה הם,לפחות תגיד אם הם חיוביות או שליליות. ורק את האמת!. חוץ מזה,אני מחפש עכשיו מפה של הודו וכל מיני מקומות של רייבים בגואה. כל מידע לגבי המסיבות יתקבל בברכה. יש לי יוםהולדת ב24 באוגוסט,ואם כבר אני שם,אז אני רוצה קרחנה מיוחדת לכבודי,אם אני לא טועה,זה יוצא בפול-מון.

בקשר למסיבות

אין לי מידע מוקדם זה דבר שבא בפתאומיות ובאותה הפתאומיות הוא יכול ללכת... יש מסיבה השמועה רצה מפה לאוזן כולם באים מקסימום באה משטרה מפסיקה את המסיבה במקרה הטוב כל אחד מוציא קצת כסף ונותנים לשוטר בקשיש (שוחד) ואז כאילו לא ראה לא שמע המסיבה נמשכת... יש המון חופים בגואה שהמפורסמים שבהם בקרב הישראלים הוא קאלאנגוט . אני לא כל כך אהבגתי את המקום יש שם ה--מ-ו-ן ישראלים המון רעש המון דאווינצי´קים (ככה לפחות אני התרשמתי) ובכלל קרה לי שם מקרה מדהים קניתי לי בקבוק קולה אמרתי למוכר תודה הוא הסתכל עליי בשוק אומר לי U R FROM ISRAEL? אמרתי לו שכן הוא אומר לי I DON´T BELIEVE U הוא ממש ביקש לראות את הפספורט ומה הוא אומר לי U R FROM ISRAEL AND U SAY THANKYOU? ALL THE ISRAELI PEOPLE R MAKE BIG BALAGAN זה באמת היה קטע לא נעים.חוץ מזה יש מלא חופים צמודים שהם רק של תייירם כמעטמ ולא תמצא שם ישראלים אתה יושב בחוף הכל שקט מוזיקה ברקע עשרות חנויות של גלידה ופאבים על החוף משהו ממש מטרף. גם לבית הקולנוע שם אתה חייב לללכת מלא בזבל כל שנייה מפסיק הסרט ההודים צועקים בא הכרטיסן מסדר אותו פתאום באמצע הסרט אתה שומע "פפסי ספרייט קולה" יש בן 12 צועק באמצע הקולנוע משהו ממש מטרף. באנגו´נה כל יום רביעי נערך שוק הפשפשים שם יש עשרות דוכנים שמציעים למכירה כל מה שלא חשבת עליו. כמו כן יש את חוף וואגאטור ששם יש מקום מאוד טוב לבלות בו את בלילה ובעיקר לצפות בשקיעה הוא נקרא אם אני זוכר נכון -"NINE BAR" בקיצור יש המון מה לעשות שם בעיקר להרגע לראות שקיעות מדהימות ולאסוף חוויות נווווווווווו אתה עוד פה?

green eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo171.gif וואי...זה היה טוב.

וואלה,ברי,השקעת. סחה. עכשיו בכלל הרסת אותי. אני מגיל 17 בערך שומע על גואה וזה היה כמו חלום קטן שאני הולך להגשים. אין לי סבלנות לחכות לטיסה. תגיד, אני טס לבומביי. הנחיתה באמת כזאת חזקה? אמרו לי לצפות לבום שאני נוחת שם,בגלל כל העוני והבלאגן.

זה תלוי אחי...

בעיקרון "מומלץ" לנחות בדלהי לא ששם אין בלאגן ורעש אבל עדיין זה פחות "נורא" מנחיתה בבומביי אתה רואה לפני הנחיתה אלפי פחונים וקופסאות מקרטון ששם בעצם מתגוררים עניים יש בגואה קרוב ל-7.5 מיליון עניים (תאר לך את כל מדינת ישראל כפול 2 בלי בתים וגרים ברחוב) זה משהו שלא נתפס אתה רואה כביש ברוחב עצום וממש ליד השוליים יש לך אנשים יושנים בריצפה עם פרות כלבים לידם וכל מה שלא האמנת וזה בעצם הקסם בהודו היא ממש כמו סרט יש שם הכל והכל מותר מלא עניים ישר יקפצו עליך אתה כבר תלמד שלא לכל אחד אתה תיתן כסף בהתחלה אני נתתי לכולם עד שאתה בעצם מתחיל להעריך כל 10 רופי שזה כולה שקל אבל השקל הקטן הזה משמש אותך לאינטרנט לאחרוחת בוקר לנסיעות ולהרבה צ´אי (התה ההודי המפורסם). אני למשל יכול לספר לך על עצמי נחתתי בדלהי ישר לקחתי טוקטוק להארי רמה (המקום הראשון שישראלי מגיע אליו להתעדכן ובכלל להבין היכן הוא נמצא) בדרך יש פקק אדיר פתאום אני קולט על הכביש באמצעיושבת פרה ואף אחד לא מעיז לצפצף לה כולם עוקפים אותה ורעש ובלאגן וים של אנשים מסתכלים עליך אתה רואה ילד ערום רץ אחריך מבקש כסף בן אדם מחרבן בצד ליד הכביש אני פשוט מרוב אושר התפללתי ואמרתי תודה לקדוש ברוך הוא ולהורי שהביאוני עד הלום. לעומת זאת היו אנשים שאחרי יומיים בדלהי עזבו את הודו ולא רוצים לשמוע עליה יותר... כמו שנאמר וזה כל כך נכון הודו- או שאוהבים אותה או ששונאים אותה אבל בהחלט אי אפשר להתעלם ממנה לא נורא אחי אתה תנחת תקבל את ההלם אבל יהיה בסדר בגדול אין לך מה לחפש הרבה בבומביי עיר ענקית מלאת אנשים רעש לבאגן יש אם את מיני מנהטן(אתה תחשוב לרגע שאתה בניו יורק) זהו איזור העסקים של העיר יש אחלה שווקים וזהו זה בגדול שב שם יום או יומיים ותעוף משם. עוד משהו אחי<? אל תתבייש שאל נא בני

green eyes

New member
וואי אחי...ענק. כל פרט שאתה נותן לי

רק גורם להגיע למסקנה שאני יאהב יותר ויותר את הודו. ד"א,כמה זמן היית שם? היית בדרום,בגואה? ואם אני נוסע לגואה,עדיף לי לנחות בבומביי,לא? חוץ מזה,יותר מאוחר אני יצטרך פרטים יותר ספציפיים בקשר איפה ללכת בבומביי שאני נוחת שם,איך לנסוע לגואה(רכבת או אוטובוס) ואיך להעביר את הימים הראשונים עד שאני יתאפס על עצמי.

בהחלט שכדאי לך

זה כמו שתייר שמגיע לארץ ירצה להגיע לבאר שבע מסיבה כלשהי עכשיו ברור שעדיף לו לנחות באילת ואז לקחת אוטובוס או רכבת לבאר שבע ולא לנחות בנתב"ג ומשם לקחת אוטובוס כנ"ל לגביך ברור שעדיף לנחות בבומביי משם קח רכבת לגואה הייתי בהודו בסביבות חצי שנה לסירוגין ובקשר להעברת הימים הראשונים אל תדאג אתה תתאפס נוקרא מהר אתה תלמד את המנהגים יעבדו עליך כמה פעמים עד שתקלוט ותדע בדיוק ממי ואיך ומה צריך לעשות למשל אתה תבקש מקום מוסים טוקטוק יקח אותך אבל לא יוריד אותך באותו המקום בו ביקשת או למשל יקחו אותך לחנויות על מנת שתראה סחורה כל פעם שדבר כזה קורה הם מקבלים עליך קומישן (עמלה) אז תוכל לעשות איתם דילים למשל כמו שאני עשיתי לקחתי טוקטוק לנסיעה ארוכה שהייתה אמורה לעלות לי בערך 100 רופי אני סיכמתי איתו שאני עוצר ב- 2 חנויות כל חנות אני נמצא בערך כ-10 דקות והוא יקח אותי בחינם. את המאה רופי הוא הרוויח רק מעצם העובדה שהוא הביא אותי לחנות (מיותר לציין שכל דבר שם עולה לפחות 1000 רופי) אתה נחמד לוקח כרטיס ביקור אומר להם שאתה הולך לבנק להוציא כסף ושתחזור אליהם כולם מחייכים והכל טוב. אל תדאג אחי מהר מאוד אתה תתאפס... סע תהנה מהיופי המדהים של המקום מאווירה ובכלל מהודו תגלה עולם מדהים שחשבת שקיים רק בסרטים.

green eyes

New member
עוד שאלה...שאני נוחת...יש איזה מקום

של ישראלים בבומביי? ..כאילו,אני נוחת ב8 בבוקר,ואני צריך איזה מקום ללכת אליו. הבנתי שיש כמה גסט האוסים של ישראלים ויש שם מידע וכל מה שאני צריך. אתה מכיר כאלה,יש לך שמות,המלצות?

בבומביי לא

אני ישנתי שם יום אחד בלבד באיזה גסט האוס שאני אפילו לא זוכר את שמו באתי לשם במטרה אחת בלבד והיא לקחת מכתב ששלחו לי לקונסוליה הישראלית שם. ומשם המשכתי הלאה.

ר ו

New member
אתה צריך

להגיע לאיזור קולבה בבומבי כל איזור אחר זה שוק עצבני קולבה זהו האיזור העשיר בבומביי ואחלה שמה בית מלון זול 350 באט ואין שם הרבה מלונות זולים בבומביי אתה יכול לפנק את עצמך קצת עם הבתי מלון בכל אופן כל איזור אחר בבומביי לא מומלץ לפי דעתי עדיף להגיע עם מישהו כי בבומביי לא רואים ישראלים כמו במקומות אחרים בהודו

green eyes

New member
מממ....באט?...בהודו?....חיחיחיחי../images/Emo6.gif

סבבה,אבל לא נראה לי שאני ישאר שם אלא ישר יתפוס אוטובוס לגואה.

למעלה