הודו

אודרינה

New member
הודו ../images/Emo160.gif

יש לי כמה שאלות מרוכזות לגבי הודו, אשמח אם תוכלו לענות לי... 1. כמה כסף אני צריכה כדי להסתדר בהודו למשך 2-3 חודשים? (כולל טיסה חיסונים והכל?), בצניעות, אבל לא בעוני... 2. בהנחה ואצליח לחסוך עד הקיץ 10,000 ש"ח לנסיעה, לכמה זמן זה יספיק לי (כולל טיסה, חיסונים והכל...) 3.מהם המקומות המועדפים להיות בהם ביולי אוגוסט (הבנתי שבצפון הודו...) אבל אשמח לעוד פרטים. 4. האם יש מעוניינים לדבר על תחילת טיול משותף (הבנתי שתמיד הדרכים מתפצלות בשלב מסויים) זו הפעם הראשונה שלי (אני בתולה בענייני טיולים המטרה שלי היא המון שקט... תודה מראש,

MAMA INADIA......../images/Emo24.gif

בעיקרון סכום של 250-300 דולר בחודש יספיק לך למחייה בהודו השאר כבר תלוי בך כמה תשלמי לטיסה איך יראה הטיול שלך (מלונות או אכסניות אוטובוסים או טיסות פנימיות) את מחירי החיסון העדכניים תוכלי לקבל במשרד הבריאות 10000 ש"ח יספיקו לך בהודו אני מעריך ליותר מחודשיים ועיצה אישית שלי עם את רוצה הרבה שקט ואין לך בעייה להסתדר לבד אז הלבד הוא הפיתרון הטוב ביותר בשבילך. לא צריכה להיות תקועה עם מישהו הוא רוצה לפה את רוצה לפה פשוט לבד עם ספר ומפה וזה הכל עושה מה רוצה לא טוב לך במקום מסוים? פשוט עולה על הרכבת\אוטובוס ליעד הבא שלך זה הכל. אני בטוח שתהני אני אישית חושב שהודו היא המקום הכי מקסים והכי מופלא בעולם (אבי תסלח לי שוב ). עד אז את מוזמנת לבקר בגלרית התמונות של הודו ובמאמרים. עוד שאלות? תרגישי חופשי שבת שלום

soulight

New member
הצעה לשותפות

אני גם נוסעת להודו, בערך באותם החודשים ואם אותו סכום הכסף. אם בא לך שותפה לנחיתה רכה ואולי המשך (שבועים של הסתגלות למקום...) תיצרי איתי קשר ב[email protected] שיהיה לשנינו טיול מדהים ומלא חוויות...

אודרינה

New member
אני לא בטוחה שזה ייצא לפועל...

אבל הייתי שמחה לו זה כן היה... פנטזיה נחמדה...

למעלה