הודו VS תאילנד

עמית22

New member
הודו VS תאילנד

אני שונא את תאילנד ושונא תאילנדים אני חולה על הודו ומת על ההודים פגשתי במהלך הטיול הרבה אנשים שמרגישים כמוני והרבה שאצלם זה עובד אותו דבר אבל הפוך. האם אין אפשרות לאהוב את שתי המדינות יחדיו? האם מטיילי הודו ומטיילי תאילנד חייבים להיות אנשים שונים? אשמח לשמוע את תגובותיכם

לפי דעתי כן....

תאילנד מאוד שונה מהודו בכל המובנים היא הרבה יותר מערבית,יותר ממוסחרת,ההודים בכלל (לפחות לפי ראות עיני) נחמדים הרבה יותר מאשר התאילנדים,האוכל יותר מגוון הצבעים ,הריחות, המנהגים, הצבעוניות ,בהודו מגוונים יותר ורבים יותר מאשר בתאילנד.גם מבחינה דתית הודו שונה מתאילנד אבל שוב כל אחד רואה את זה אחרת אני למשל בדיוק בדיעה כמו שלך אני מטורף על הודו אני לומד בשקיקה רבה כל מה שקשור למנהגים,לתרבות ובכלל להודו אבל אני לא שונא תאילנדים ועדיין אני חושב שתאילנד היא ארץ מדהימה אבל בדרכה שלה. מה שתמצא/תראה בהודו לא תמצא/תראה בתאילנד ולהיפך.מהודו אי אפשר להתעלם או שתאהב אותה מאוד או שתשנא אותה אבל אין באמצע. להודו צריך להתחבר יותר צריך קצת יותר כדי לאהוב אותה ובתאילנד הכל פשוט כל כך הכל מוגש לך ישר ליד הכל נראה טוב הכל זורם לא צריך משהו מיוחד פשוט כמו טיול באירופה. זוהי דעתי ושוב יש אלף אנשים שיחשבו שונה ממני ויש אלף שיסכימו איתי וטוב שכך מוצאי חג שמח לכולם

למעלה