הודו

ofcorse

New member
הודו

איך הכי זול להוציא ויזה להודו ? איך אפשר לעשות את החיסונים למזרח בכמה שפחות זמן? וכמה זמן זה?

הכי זול????

לא נראה לי שיש לך אפשרויות רבות כל כך אבל בכל זאת אם אתה מחפש את הכי זול תלך לשגרירות הודו באופן עצמאי ושם תוציא ויזה כי אם אתה תוציא ויזה דרך איסתא או דרך כל סוכנות אחרת אתה תשלם יותר כי הם מן הסתם יגבו ממך כסף על הוצאת הויזה בשבילך את הויזה תוכל להוציא ב- כתובת: רחוב קוייפמן 4 (בית שרבט), תל אביב, מיקוד 68012 03-5101431/61 טלפון: 5101431-03 פקס: 5101434-03 לצורך הוצאת ויזה להודו מהשגרירות בת"א לעד חצי שנה עם 1-3 כניסות למדינה יש צורך בדרכון שתוקפו ארוך מתוקף הויזה המבוקשת, תמונה אחת ו-175 ש"ח. לויזה לתקופה של חצי שנה עד שנה העלות היא 285 ש"ח. הויזה מוכנה תוך יום-יומיים עבודה מהגשת הבקשה. המידע נמסר ע"י מחלקת הויזות של שגרירות הודו בישראל. אבל אתה לא ציינת אם אתה רוצה להוציא את הויזה מהארץ או ממקום כלשהו בחו"ל אם כן אז תגיד לנו מהיכן בין היתר תוכל להוציא ויזה להודו מנאפל בשגרירות הודו בקטמנדו אפשר להוציא או להאריך ויזה להודו. המחיר לויזה רגילה (בין שלושה לשישה חודשים) הוא 2900 רופי נפאלי (כ-73 רופי לדולר). השגרירות פתוחה במהלך השבוע בין השעות 9:30 ל-12:00 וסגורה בימים שישי, שבת וראשון. מומלץ להגיע לפני תשע בבוקר, כי התור ארוך ומייגע כמעט תמיד. התהליך אורך לפחות יומיים. בקשר לחיסונים אני לא רוצה להטעות אותך כי אני לא רופא מוסמך אבל לא כל כך נראה לי שיש דבר כזה "זמן קצר" ישנם חיסונים משולשים כלומר שעליך לקבל שלוש זריקות בפרק זמן קבוע בין זריקה לזריקה כך שלא ובטח שיש עוד כמה דברים שצריך להקפיד עליהם חיסונים זה לא משחק ייאלה 3 זריקות וגמרנו.. בכל מקרה אם אתה רוצה דרך הכי מהירה לחיסונים אני ממליץ לך להתקשר למשרד הבריאות\קופ"ח ולשאול אותם מהו הזמן הכי מוקדם שהו תוכל להתחיל לקבל את החיסונים (יש גם פרק זמן מסוים לפני הטיול שבו מומלץ להתחיל...) כמו כן אני מקווה שכאן תמצא מידע שיעזור לך בהצלחה

למעלה