הודיה

הודיה../images/Emo16.gif../images/Emo85.gif

מי שלא יודעה, מצאו את גופתה של הודיה בת השנתיים שנעלמה, מסתבר שאבא שלה רצח אותה
לא מספיק כל הפיגועים ואנחנו מוצאים גם בארצינו כאלו נווראים אני מדליקה
לזיכרה|
איך הוא יכול להסכטל על הבת שלה בעיינים
ולהרוג אותה!
): באותו זמן אני ינצל שאני הולכת עכשיו ונדבר יותר מאוחר אי
יו חולה עלייכם!!!!! מאוואהההההההה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

keds

New member
../images/Emo5.gifזה בטוח אבא ...

כי מיכול להרוג ילדה קטנה :( ואמרו שהיא הייתה איתו בטיול, ו.... שכמה שעות שלפני שהאבא יתקשר היא מתה . ביוש...

ייוו איזה מניאק!!!!!!!

איזה בן זונה...... וגם אני מדליקה
לזכרונה!!!!!1 ייווו איזו מסכנה אני כל כך מרחמת עליה!!!!

gsh10

New member
איזה מזעזע!!!!

אני יודעת שזה לא קשור אבל זה מקרה שנראה לי צריך להגיד אותו מי שלא יודע לפני כמה ימים נאבדה תינוקת בת 2 היום מצאו את התינוקות מתחת לאדמה מתה ואתם לא תאמינו מי עשה את זה האבא שלה!!!איזה מקרה נורא!!! סורי על ההודעה החדשה!...

Timna

New member
רק חודשים באבא!

זה באמת מ-ז-ע-ז-ע. איזה מגעילים~
לדעתי זה נורא! אבל לא יודעים עם האבא עשה את זה

יש שירשור למטה לזה../images/Emo16.gif../images/Emo85.gif

והאבא עשה את זה זה פשוט עוד לא נותר לפירסום אבל כבר כולם יודעים אני גם ראיתי בחדשות תקראו למטה את ההודעות זה הריי ברור שזה האבא רמזו בחדשות וזה כזה ברו

../images/Emo16.gifבדיוק עמדתי לכתוב הודעה על זה..

שזה נורא וכנראה (עוד לא בטוח, אבל היה כתוב בוואלה ואמרו בערוץ 22 שהגופה נמצאה לאחר שאביה נשבר בחקירה. מה שאומר שהוא גילה להם איפה הגופה) זה פשוט נורא. כבר כמעט בכיתי לא מזמן, כי היא כזאת תינוקת מתוקה, ומסכנה אמא שלה, שאמרה שהאבא לא יכול לפגוע בה וזה...וגילו שכנראה כן.. שמעתי בחדשות הודעה שלה שהיא השאירה באותו היום לאמא שלה: "בוקר טוב!" בקול כזה מתוק...ואז בכיתי! איך הוא יכל לעשות את זה ועוד להעמיד פנים, איך?

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo186.gif../images/Emo16.gif../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

הבנאדם מטורף- נר לזכרה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo187.gif

למה
אלוהים
זו הבת שלך
נר לזכרה
ואני עדיין לא מאמינה

netta12

New member
זה נורא../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה קרה לו הוא משוגע להרוג ילדה בת שנתיים ולמה
מה כבר ילדה בת שנתיים תעשה לו והוא אבא שלה
זה פשוט נורא כאילו לא מספיקים לנו כל הפיגועים עכשיו גם הוא הורג אותה

SupeR BayB

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gifנר|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

keds

New member
עוד ילדה נעלמה באותו...

היום וקוראים לה נור... :( ייאאאאאאאאווווו איזה עולם אכזר... :(

כן...

תראו...אומנם היא ערבייה, והודיה יהודייה, אבל במקרה כזה, לא מבדילים הין יהודים לערבים. אני מקווה שימצאו אותה בריאה ושלמה.

למעלה