הודיני הקוסמת!

רוזאריה

New member
הודיני הקוסמת!

שלום לכולם,

שמי לילך ואני משתתפת חצי פעילה בפורום כבר שנתיים וחודש מאז שמיה הקטנטונת שלנו הצטרפה למשפחה עם קלאב פוט חד צדדי אחרי שני אחים בלי קלאב פוט. עברנו את כל השלבים כמו כולם חוץ מניתוח ועכשיו שמיה הגיע לגיל המופלג של ה- Terrible Two היא קיבלה החלטה להיגמל מחיתולים וגם מהנעליים!

אני ממש מיואשת
אם לפני שבוע הייתי יכולה לנעול לה את הנעליים בשעה 19:30 לאחר מקלחת, לשים אותה במיטה ולהיות רגועה שהיא הולכת לישון, עכשיו הילדה ניהייתה קוסמת. היא פשוט מורידה את הרצועות העליונות ומחליקה את הרגליים מחוץ לנעליים. 4-5 פעמים עד שהיא נרדמת/מתייאשת ממני. לידיעה כללית היא נועלת את האלפא פלקס.

אתמול פשוט לקחתי אותה איתי לסלון וליטפתי אותה קרוב לשעה תוך כדי שירים וסיפורים על מנת להשגיח עליה שהיא לא תחלוץ את הנעליים..ותנחשו מה קרה אחרי שהשכבתי אותה לישון עם נעליים?? גיליתי בבוקר שהיא הצליחה להסיר נעל אחת וכל הלילה כנראה ישנה ככה.

איזה תסכול!

האם מישהו התנסה בתופעה דומה ויכול לחלוק איתנו טיפים להשאיר את הנעליים על הרגליים?

אמא של מיה, לילך

מארי11

New member
אפשר להפסיק עם הנעליים בגיל שנתיים

הרופא שלנו אומר שמומלץ לנעול את הנעליים בלילה עד גיל שנתיים. אני מבינה שהרבה רופאים משאירים עד גיל ארבע, אבל לפי מה שהבנתי מהרופא זה נתון להשקפה של הרופא המטפל. אם אין צורך אמיתי אז למה להמשיך "להציק" לקטנים. אין לי נתונים או פרטים בעניין הזה אבל אני סומכת על הרופא שלנו שטיפל בהמון תינוקות בהצלחה. תשאלי את הרופא שלך על העניין הזה.

Yifatule

New member
הייתי נזהרת עם האמירה הזאת

אני חושבת שכל אחד צריך לנהוג בהתאם לשיקול הדעת של הרופא המטפל שלו.
אולי הרופא שלכם אמר שאפשר להוריד בגיל שנתיים בהתאם למצב הרגל של הילד שלכם? או בהתאם להתקדמות מהמצב הראשוני, הרי הוא מכיר את כל תהליך הטיפול בילד.
יכול להיות שהרופא שלכם אמר את מה שהוא אמר ספציפית לכם אבל לילדים אחרים הוא אמר להשאיר? את לא יכולה לדעת.

למעלה