הודיעו לי היום על המשך טיפול

galiavdb

New member
הודיעו לי היום על המשך טיפול

בחצי שנה האחרונה אני עברתי טיפולים כימותרפיים אגרסיבים ואינטנסיבים מאד. זאת לאחר גילוי פתאומי של סרטן נדיר (אומרים אפילו מאד) שהתפשט באיזור הבטן. אני בת 34 אמא לשני ילדים מקסימים ויש לי בעל נהדר שהפך להיות בגללי אם חד-הורית.... עברתי ניתוח אחד לפני הטיפולים. עברתי ניתוח שני לפני שבועיים, והיום בישרו לי את מה שכבר ידעתי. אמנם הכימו הקשה שעברתי ניקתה די הרבה מהגידול שהיה, והוציאו את הרחם והשחלות ועוד גושים שניתן היה לנתח באותה הזדמנות, אך עדיין נשאר מוקד שלא ניתן לנתח אותו ויש להמשיך בטיפול חדש של כימו שאותו אתחיל כבר ביום ראשון הקרוב. הטיפול יהיה רק יום אחד בשבוע, כל שבוע, החומרים שבהם נשתמש יהיו חדשים לגוף . כנראה אין צפי לתופעות לוואי מאד מזופתות ואני צפויה לשמור על איכות חיים סבירה, למרות שכנראה אצטרך להפרד מהפלומה הדקיקה שהצלחתי לגדל בחודש וחצי האחרונים, ולחזור למראה הביצה הסקסי ללא שיער גבות וריסים...(ורק היום יעצה לי מישהי "לעשות גבות"...) איפה הבאסה?? אולי בזה שאין באסה... בזה שאני ממשיכה ללא כל כעס או דיכאון או מרמור. בזה שכאילו זה נורמלי לגמרי. את חצי השנה האחרונה, ביליתי רוב הזמן באשפוזים מרובים שנגרמו מהטיפולים הקשים שעברתי,ואני מוצאת את עצמי משלימה שזו החוויה שאני צריכה חהמשיך לעבור בתקופה הזו של חיי. כמו טייס אוטומטי שפועל לפי ההוראות שניתנות לי. ואולי זה אומר שיש לי בעצם את כל הכוח הנדרש כדי פשוט גם לעבור את זה. מהחדשה בשכונה... גליה

rubber duck

New member
../images/Emo23.gif יש לך את הכוח ../images/Emo23.gif

להתמודד עם דברים קשים הן פיזית והן נפשית את עומדת מול הקשיים בעוז ובאומץ בעלך גם הוא נותן כתף אז נכון שזה קשה ולא נעים היי מאושרת על עצם היכולת להתמודד היום הגדול יגיע והגידול יעלם היי ברוכה
שרון

galiavdb

New member
תודה.

זה יקח זמן אני יודעת.... אני אמשיך בהתמודדות הזו. אין הרבה אפשרויות אחרות מלבד לנצח את הגידול המיוחד הזה. באושר ותודה גליה

מזי10

New member
רוח איתנה

אני רוצה לומר לך שאת חייבת להמשיך ולהיות חזקה הכוח הנפשי הינו חלק מרכזי ממהות ההחלמה כולי תקוה שתעברי את הסדרה החדשה ללא תופעות לוואי ובהצלחה מרובה

עמית2002

New member
שולח לך כוח ואנרגיות להמשיך.....

אני יודע שזה ממש לא קל... אבל אחרי כל דבר קשה בא דבר טוב. בהצלחה עמית

יש לך סיבה להשאר בחיים

שני ילדים מקסימים ובעל שעוזר ותומך. זו סיבה מצויינת להמשיך הלאה ולאזור את כל הכוחות הנדרשים. כי נראה שתמיד בזמנים הקשים מוצאים כוחות, אז אולי בעצם הם תמיד שם כמו... כמו.. תאורה לשעת חרום. ובסוף הטיפולים נגמרים וגם תופעות הלוואי וגם השיער צומח (כן, אפילו הגבות והריסים) וברור לי שאת כל אלו את כבר יודעת. וגם מה תעשי אחרי שהטיפולים ייסתיימו. אני מאחלת סבלנות ואורך רוח, כי נראה לי שאת כל השאר כבר יש לך. תרגישי טוב גלי

נאן

New member
../images/Emo160.gifלטיסת גליה

חשבתי על מה שאמרת לקח לי יומיים בערך מה אומרים במצב כזה. ואת בעצם ענית על הכל. עם החשיבה של להיות טייסת אוטמטית בטיסה. נותנת לך את הכח לשרוד אחרי כל מה שעברת ושתעברי. אין יותר גדול מזה. לפעמים בניתוק בין הנשמה לגוף והחשיבה האוטומטית מונעת מאיתנו את הכאב והסבל. ככה אנחנו מגינים על עצמנו.אני לתומי כשזה קורה לי חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי. התחושה הזו הפחידה אותי בדיעבד היא הצילה אותי. וזו ההגנה הכי טובה והכי האצילית. כולנו נווטים בטיסה אוטמטית ככה אנחנו יכולים להרים את הראש קדימה ולשרוד. אני שמחה שיש בך את הכח ושיש לך תמיכה מהמשפחה. שולחת לך אור נאנוש

galiavdb

New member
טייסת אוטומטית

אני מעדיפה לקרוא לתחושה הזו שיש לי בפנים בזמן האחרון: "טייס אוטומטי" כי האופציה השניה היא פשוט להודות שבראש יש צמר גפן שממלא את החלל. הטייס מאפשר לי להוריד את האחריות לסף מינימום - ולעשות את מה שאומרים לי, לדעת שיש משימה ואיכשהו אעבור אותה (כי ביננו-אין ברירה אחרת), אבל עדיין לא ממש ליזום שום דבר מיוחד. האמת היא שבשבילי לקחת חלק פעיל בפורום החשוב הזה מוכיחה לי כמה התקדמתי בשלב הזה של המחלה שאני מוכנה לכתוב ולחפש אוזן קשבת כמו שלכם.. עד עכשיו המאבק היה שלי ולפי השיטה שלי - לא תמיכה ולא עיניינים. לא רציתי שיבלבלו אותי בדיבורים עם אופי מליצי על רוחניות ונפש. הייתי צריכה להאבק תאכלס במשימה קשה מאד ללא הפרעות מהצד. אבל ממחר - המלחמה מסתבר הופכת להיות דרך חיים - (ואני שונאת מלחמות). אני מחפשת דרך לחזור לחיים שהיו לי, אלה שנעצרו לגמרי, ותוך כדי גם לנצח את המערכה. אני לא יודעת עם זה אפשרי. ואולי אני צריכה להתעסק בהבראה,100% מהזמן כדי להצליח? תדוה על הסבלנות גליה

מלמלה

New member
גליה חזקי והבריאי

גם אני נשארתי ללא מלים מול הכוח והאיתנות שלך בהתמודדות היומיומית הקשה ברוכה הבאה לשורותינו הכתובות

blg

New member
כתבת מדהים!

אני מצרפת לך הודעה ישנה של סוזנה - על בעלה, אולי "תגנבי" רעיונות מהם, לגבי הילדים והתמודדות. בהצלחה לשניכם.

למעלה