הודיעו לי עכשיו שמחר בארבע אחר

הודיעו לי עכשיו שמחר בארבע אחר

הצהריים יש לי נסיעת עבודה לאמסטרדם עד יום שבת, ידעתי שזה אמור להגיע אבל לא חשבתי שבהתרעה כל כך קצרה בעלי במילואים עד סוף השבוע אז שירה תלך לסבא וסבתא הצילו, איזה לחץ איך אני אעזוב אותה לארבעה ימים יצא לכן לעזוב בגיל אחת עשרה חודש לארבעה ימים? היא תשכח אותי? היא לא תבין איפה אני? אני זקוקה לעידוד ועצות, לא ברור לי איךל אני אעבור את זה

רותי ע

New member
שירה תשכח את אמא ../images/Emo35.gif

לפחות על זה יש לי תשובה חד משמעית - בטח שלא.. אנחנו עזבנו את עידן בגיל 10 חודשים כזה ל-3 ימים עם סבתא והוא בילה מצויין. אני הייתי על קוצים והתקשרתי 3 פעמים ביום (כי החזקתי את עצמי לא להתקשר יותר). היא לא תבין ולא תשאל אפיה את. בגיל כזה הם חיים את הרגע וכרגע אמא לא פה וסבתא כן. מהבחינה הזו אין הרבה משמעות בין יומיים ל-4. חודש זה כבר סיפור אחר.. לדעתי רוב הסיכויים שאת תתקשרי ויספרו לך שהוא נהדר. אצלנו היה קטע כשחזרנו-הוא עשה לי ברוגז בשעות הראשונות ולא רצה לבוא אלי ואח"כ נשארתי איתו יומיים בבית כי הוא לא רצה להיפרד ממני. ואז זה עבר לא ללא טראומות אחרות. אבל זה גם מאוד אינדיוידואלי. יש ילדים שזה לא משפיע עליהם כלל. וגם עניין של תקופה-בגיל שנה ו-10 חודשים עזבנו אותו ל-5 ימים ולא היתה לו כלל חרדת נטישה. בכל מקרה-סעי, נסי גם להנות מהחוויה, ותהיי רגועה שאת לא גורמת לה לנזק..

תודה רותי אני מקווה שזה יהיה

נכון,לפני חודש לא הייתי בטוחה שתהיה לי עבודה ועכשיו פתאום נכנס לקוח חדש מאמסטרדם ואני צריכה ליסוע הלחץ שלי הוא גם בגלל שבעלי במילואים ובבת אחת שנינו נעלמים לה, אבל מצד שני אם היינו נוסעים ביחד לחופש זה היה אותו דבר ובנוסף שירה הרי חולה ואני עוד בלחץ מהפעם הקודמת שהגענו לאשפוז בקיצור תזמון לא משהו אבל מה לעשות ובקשר להנאה-- קרררררר שם נורא עכשיו

mom&shaked

New member
תורידי לחץ

לאמא של שירה אני חושבת שאין לך מה להלחץ ואין לך מה לדאוג, הכל יהיה בסדר ושירה תקבל טיפול מעולה ואוהב. אנחנו עזבנו את שקד כשהיה בערך בגיל של שירה לארבע ימים וטסנו לאורלנדו, שקד נשאר עם הסבתא וסבא שלו ועשה חיים משוגעים. אני הייתי לחוצה והיסטרית כמו משוגעת (בדיעבד אני יכולה להגיד שההתנהגות שלי הייתה מוגזמת) התקשרתי כל כמה שעות לבדוק מה איתו, עד שבסוף חמותי אמרה לי "הוא כל היום בוכה אמא אמא" בצחוק כמובן ונפל לי האסימון שאני מגזימה ואז התחלתי להוריד את המינון של השיחות לשלוש פעמים ביום, שלדעתה זה גם היה מוגזם. כשחזרנו שקד מאוד שמח לראות אותנו והיה איתנו כל הזמן, כמובן שגם רצה שנהיה לידו כל הזמן ושלא נעלם לו אפילו לשניה (טבעי), בסה"כ היה ממש בסדר, הדאגות שלי היו מוגזמות הוא קיבל טיפול מסור וטוב (אני בטוחה ששירה תקבל טיפול מעולה מהסבא וסבתא שלה, שאגב בטח שמחים עד השמים לקראת הבילוי המשותף)
בהצלחה (כמה שקר באמסטרדם, קררררררר הרבה יותר בניו יורק
)

היא לא תשכח אותך...

אנחנו נסענו לשמונה ימים כשיובל הייתה בת 9 חודשים בערך והיא נשארה אצל הסבים שלה. 10 דקות של שוק מצידה כשחזרנו וזהו. אני התגעגעתי יומיים בטירוף ואחר כך "סתם" התגעגעתי ו"פיציתי" את עצמי בלקנות לה כל מה שהיה בסביבה בערך (היינו בארה"ב). מיכל עדיין לא ישנה לילות שלמים וזו הסיבה היחידה שטרם יצא לנו לנסוע בלעדי שתיהן. סעי ותהני. אתן תעבורנה את זה בשלום.

אמנם לא נסעתי כל כך רחוק אבל.....

שלחו אותי מהעבודה ל-4 ימים לאילת כשרותם היתה בת 4.5 חודשים. נכון שאמא שלי הוזעקה להיות איתה ברגע שהיא חוזרת מהמטפלת ואחותה היתה במקום וגם אבא אבל אמא זה אמא. ונכון שהתקשרתי איזה 4 פעמים ביום כולל למטפלת לוודא שלא שכחו כל בוקר שום דבר מהדברים שהולכים איתה בתיק. ולדעת מה קורה איתה ואיך היא. רגשות האשם היו שלי ורק שלי. כשחזרתי אכן קיבלתי ילדה דביקה להחריד (עד כדי כך שאפילו לשירותים לא הצלחתי ללכת בלעדיה שלא לדבר על להתרחץ 5 דקות או לצחצח שיניים). וזה נמשך בערך שבועיים. אבל היום כשאני מסתכלת אחורה אני אומרת שזה לא נורא כל כך ואם אין לך ברירה סעי ותהיי בטוחה שהילדה בידיים בטוחות. נסיעה טובה.

מישהו אמר נסיעה לחו"ל?

מהנסיון שלי... לי יצא כבר לעזוב את איה לנסיעות עבודה כמה וכמה פעמים מאז שחזרתי מחופשת לידה (בתשעת החודשים האחרונים) - ואת יודעת מה - לא נראה לי שהיא שכחה אותי
ופעם אחת היינו בחו"ל יחד לחופשה וגם היה בסדר. כשאני בחו"ל אני לא מתקשרת הרבה הביתה (רק בערבים), אבל גם בימים רגילים כשאני בעבודה אני לא מתקשרת הביתה למטפלת לשמוע מה העניינים - אני פשוט עסוקה ולא שמה לב איך הזמן טס. קחי את זה בקלות, אם היא תהיה בסביבה מוכרת ותומכת אין סיבה שזה לא יעבור בכיף (ואין כמו פינוקים של סבתא). כמובן שזה תלוי גם באופי של הילד. איה מטבעה נפש חופשיה ולא נצמדת מי יודע מה לאמאבא. גם במקומות חדשים אחרי כמה דקות של התרגלות היא משתחררת. רק אל תעלבי אם היא תעשה לך קצת "ברוגז" כשתחזרי - זה עובר תוך יום יומיים. נסיעה טובה, שירלי נ.ב. אני עוד פה, פשוט יש לי לחץ בעבודה אז אין לי זמן להגיב....

דיאנה1

New member
גם אני לא מצליחה לעקוב, אם הנסיעה

עוד לפניך - כנראה פיספסתי את ההודעה אבל הבנתי מטלי שאת הולכת לכתוב מחדש את "מסביב לעולם ב 80 יום" או משהו כזה - אז שתהיה נסיעה טובה ומוצלחת ובכיף!

יאללה לימור תארזי אני באה ../images/Emo73.gif

לאסוף אותך . ד"א ביום חמישי מסע עולמי על אמסטרדם - העיר האהובה עלי ביותר

no-a-m

New member
אמא תמיד חוזרת - שיהי ה בהצלחה

אני רוצה לאחל לך בהצלחה בנסיעה והלזכיר לך ששירה , יודעת ומרגישה מה קורה לך, וככל שאת תרגישי יותר בטוחה ושלמה עם הנסיעה, יעברו עליך הימים ביתר קלות וכמובן גן על שירה היא בודאי תהיה בידיים טובות ובטוחות שאת הכי הכי סומכת עליהם, ומכאן שהדבר החשוב ביותר הוא שאת תהיי רגועה, היא כמובן לא תשכח אותך גם אם הפגישה ביניכם תהיה קצת קרירה והיא לא תרוץ ותיפול אל בין זרועותיך כאשר תחזרי, מהר מאוד אתם תחזרו לשגרה והאהבה תפרח אז שיהיה לך כל טוב ותהני מכל רגע

תודה לכולכם על העידוד

אני עכשיו בעבודה , שירה כבר אצל סבתא עם המטפלת , המטפלת תגיע לשם עד יום חמישי כדי שאמא שלי תוכל ללכת לעבודה, וביום חמישי אבא יחזור מהמילואים וייקח אותה הביתה האמת שקצת נרגעתי והעידוד שלכם באמת עזר ולכל מי שרוצה גם, אתן מוזמנות להצטרף אליי בכייף

נסיעה טובה, וחזרה בטוחה!

אני בטוחה ששירה לא תשכח אותך, ועוד יותר בטוחה שהיא מאוד מאוד תשמח בך כשתחזרי!

יונית ש

New member
נסיעה טובה ../images/Emo112.gif

אני בטוחה שאין שום סיכוי בעולם שהילדה שלך תשכח אותך. היא בטח תתגעגע אבל הסבתא כבר תדאג לכל מחסורה. ואל תסעי לך בלב שקט ושימרי על עצמך נ.ב לא מצאתי תמונה של מטוס אז צירפתי חללית
שלא חס וחלילה תגיעי ליעד אחר מאשר אמסטרדם.

בעלי נסע לשבוע

ואורן ממש לא שכחה אותו !! אנחנו נסענו לסופשבוע 3 ימים כשאורן היתה בת 7 חודשים והיא נשארה עם סבא וסבתא והיה לה נהדר. אח"כ באה תקופה קצת קשה, בעלי היה במילואים והיו ימים שאני למדתי,אז היה לה קצת מאיתנו וזה אכן השפיע. היא נדבקה אליי בכל רגע נתון ולא הסכימה ללכת לאף אחד. פתאום גם היה לה קשה להפרד בבוקר. אבל 4 ימים זה ממש לא נורא, כי את תהיי איתה אח"כ ותשלימי את החסר.

למעלה