הודיעו סופסוף מי תהיה אליס

giladwin

New member
הודיעו סופסוף מי תהיה אליס

זה שמה Mia Wasikowska בעיקרון אמרו שהיא תהיה מישהי לא מוכרת אבל זה לא כ"כ נכון כי היא משחקת בבטיפול הגירסה האמריקאית של HBO וקודם לכן שיחקה לצידו של דניאל קרייג. בכתבה של הקולקטיב נאמר שהסרט ייצא בטכנולוגית 3D , מה שאומר שהסרט רק יהיה עוד יותר מגניב! (מי שרוצה להרגיש את חווית הצפייה - יס פלאנט אילון וחיפה מקרינים עכשיו את הסרט "מסע לבטן האדמה" בתלת מימד עם המשקפיים והכול). הלינק לכתבה בקולקטיב - http://www.timburtoncollective.com/tbcnews.html

wolfyy

New member
תודה על העדכון! אני מרוצה,

תכלס זה לא נחשב שחקנית מוכרת - היא עדיין טרייה, והיא שחקנית מצוינת, ועם שיער בלונדיני אני מאמינה שהיא יכולה להראות נפלא כאליס... היא אמנם בת 18, אבל אם החליטו ללכת רק על טווח הגילאים הזה, הם בחרו טוב בטווח...

wolfyy

New member
חשבתי אח"כ על עניין הגילאים

אתמול קראתי משהו שכריסטיאן בייל (בטמן בין השאר), אמר על ילדים ומשחק. הוא אמר שלא היה נותן לבת שלו להכנס לעולם המשחק, להוליווד, בגיל צעיר. זה משחק של מבוגרים, וילדים שנכנסים לעולם הזה - נתונים לכ"כ הרבה לחץ והם לא צריכים להיות בו. חשבתי על זה בהקשר של אליס, וזה גם התקשר לי לכל מיני תהיות אחרות בנוגע לסרטים - למשל סרטים עם תוכן קשה, למשל התעללות בילדים, שילדים משחקים ומספרים בסרט על החוויה - איך דבר כזה נעשה בלי לפגוע בילד? איך זה נעשה, נקודה? בכל מקרה, בהקשר לאליס, חשבתי על זה שילדה צעירה, שמחזיקה סרט שלם על הכתפיים שלה, אור הזרקורים של התקשורת והציבור עליה, היא מסקרנת פתאם כמות עצומה של אנשים, ראיונות, צילומים וכו' וכו'... זה משנה את כל תהליך הילדות והגדילה, זה מוזר. האם ילדים בכלל צריכים לשחק תפקידים ראשיים בסרטים? מה אתם חושבים? אני לא יודעת מה עלה בדעתו של טים לגבי אליס, ואיך הוא מתכנן להרכיב את הסרט... אבל הבחירה גם אם משונה מבחינת הגיל, טובה, כי השחקנית טובה... אז נחיה ונראה מה יהיה
עד לכאן שני הסנט שלי..

LadySilkworm

New member
אמ

אני אגיד ככה: אני חושבת שזה תמיד יהיה קצת שנוי במחלוקת. כי מצד אחד, כן, צריכים שחקנים ילדים. מצד שני, הנזק הנפשי שיכול להיגרם להם יכול להיות מאוד מאוד קשה. אני גם לא חושבת שבאופן אישי הייתי מבקשת מילד לשחק קורבן אונס או משהו, זה פשוט נורא. אז אם מביאים ילדים, צריך להתחשב בהם. בכל מקרה, לדעתי עדיף יותר מבוגרים שנראים צעירים יותר ויכולים לשחק תפקידים של ילדים.

tali44

New member
אני לא ממש מכירה אותה, אבל

נחמד שיש קצת גיוון בשחקנים...
ומעניין אם הוא ישתמש בה לעוד סרטים אחרים שלו. ותודה על העידכון.

theEscapist

New member
תודה על העדכון!../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה. ממש קיוויתי שהשמועות לא נכונות, ואני שמחה שהבחירה היא בשחקנית צעירה- אבל לא יותר מדי- אנונימית אבל עם קצת ניסיון, ובעיקר- אחת שהמבט בעיניים שלה נראה מבטיח
(או בקיצור: טים הוכיח שאפשר לסמוך עליו
)

LadySilkworm

New member
היא נראית ממש חמודה :)

למי שראה בטיפול האמריקאי.. אהבתי את זה שהיא גם אנונימית. תודה על העדכון!

למעלה