מטבח מדהים
אשפי התבלינים וגאונים בעבודה עם ירקות, מעריץ הכל במטבח הזה, מראשונות, "חטיפים", עיקריות וגם קינוחים.. הסיבה -השימוש הרב בתבלינים, תנורי הטנדורי, ה"לחמים" המעולים, בניית רטבים מופתית ואפשר להמשיך עוד ועוד.
לא ביקרתי בהודו, אז לא יכול לעזור לגבי תבלינים ורמתם, אתה צריך לאתר חנויות נבחרות לתבלינים כי כמו בכל מקום בעולם, תהיה לך איכות נמוכה לצד חנויות מתמחות שזו הזדמנות נדירה להגיע אליהם.
אתה יכול למצוא כמעט את כל התבלינים גם בארץ ובאיכות גבוהה מאוד, לשימוש בכל המנות ההודיות כמעט, או לפחות הקונבנציולי, למעט דברים נבחרים נפוצים במטבח ההודי אך פחות אצלינו לדעתי, שיותר קשר להשיג, אך לא בטוח שתזדקק להם (ע"ע אסאפאודיטה, זרעי אג'וואן, גי "אמיתי"..).