הודעה אדמיניסטרטיבית חשובה מאוד!

edlessme

New member
ממתי הם אוסטרלים?

משהוא.. התערבב פה.. עם.. השירשורים...

הודעה אדמיניסטרטיבית חשובה מאוד!

כפי שאתם רואים, שמו של פורומנו - כמו גם ייעודו - השתנו. על פי דרישת הקהל, מהיום, יוקדש פורומנו הקט לדיון במעלליה ומעלותיה הטרומיות של להקת פינק פלויד האוסטרלית, הרי היא The Australian Pink Floyd. להקה מעולה זו, הקיימת כבר כמעט 16 שנה, הלהיבה עד היום מאות אלפי צופים ברחבי העולם, בהופעות שיש הטוענים שעולות אף על המקור! מי יכולים לשכוח את הופעתם המונומנטלית עם רולף האריס, בפסטיבל גלסטונבורי בשנת 1998, שם נתנו ביצוע אינטרגלקטי ל-Astronomy Domine? או את ביצועם מרטיט הלב ל-Comfortably Numb במסיבת יום ההולדת ה-50 של דייויד גילמור?! אכן, לא עוד דיונים פילוסופיים עמוקים על הופעות אורח של גילמור בטלוויזיה, אהבת-האדם של ווטרס או השפעות האימפרסיוניזם בציור על נגינת הגיטרה של בארט בחודש דצמבר 1967 - אמרו יפה שלום לדמיאן דרלינגטון (גיטרה), סטיב מאק (גיטרה), גראנט רוס (תופים), ג'ייסון סופורד (קלידים) וקולין ווילסון (בס).
G'day everyone ציףציף

OzzzzzY

New member
חחח...ברור שזה תסמונת 1 באפריל../images/Emo13.gif

יאללה , ציףציף לא הלך לך
אולי בשנה הבאה כן

../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

אני באמת מקווה שזה אחד באפריל... שנה שעברה ההנהלה שיתפה פעולה עם המנהלים של כמה פורומים (לדוגמא אביב גפן אם אני לא טועה), ואמרו שהם סוגרים אותם. איזה מהומה הייתה... אנשים ממש כעסו.

../images/Emo42.gif החשדות ../images/Emo29.gif

סיבוב ההופעות האמריקאי מסתמן כהצלחה גדולה... בחודש שעבר, מכרו הפלוידים 5,500 כרטיסים במונטראול בלבד! וזאת לעומת 0 כרטיסים שמכרו הפלויד הבריטיים באותו חודש!! הביקורות יצאו מגדרן להלל את ההופעה: "המיומנות המוסיקלית של הלהקה האוסטרלית באמת מאפשרת לשירי הפלויד לזרוח, והשינויים היחידים שהוכנסו למופע - לעומת המקור - הם קליפים של המלחמה בעירק (בזמן נגינת Brain Damage מן הסתם) ובובת קנגורו, אשר החליפה את החזיר המסורתי!..." (מתוך עתון הסטודנטים של אוניברסיטת שפילד, אנגליה) ולרכילות זולה: שמועות עקשניות טוענות שבסיסט הלהקה מת, והוחלף בכפיל, שנראה בדיוק כמו רוג'ר ווטרס!! שמועות עוד יותר עקשניות טוענות שזה באמת רוג'ר ווטרס - עובדה, ווטרס האמיתי לא נראה בפומבי בשבועיים האחרונים, ולעומת זאת, בהופעה האחרונה של הפלוידים, ירק הבסיסט על היושבים בשורה הראשונה!!

יש המשך לחשדות

הרכילות הזולה ממשיכה ומספרת שבשורה הראשונה ישב אדם שמנמן ומקריח ובהה בגיטריסט של הלהקה (שהתחזה לסנואי ווייט),אדם זה החזיק ביד חתול שנראה כמי שנהנה ממנת יתר יותר מבעליו, והוא ילל כל פעם שהוזכר השם לוציפר. בזמן שרוג'ר ווטרס המחופש ירק על הקהל,חלק מן הנתזים התעופפו על השמנמן והמקריח שצעק בבעתה "I WHISH ME BE THERE"

R O N Y100

New member
ברור 1 באפריל מי נוטש את INK FLOYD

ועוד לחיקויי אוסטרלי עליק....אי אפשר לננטוש משהוא שהוא בדם שלנו.. רוני

תתפלא..

אני "נטשתי" את פינק פלויד למשך יותר מ-20 שנה...
בסופו של דבר, יש לראות את הדברים בפרופורציה: it's only rock'n'roll, גם אם לפעמים זה נראה כמו דת. זה לא.

R O N Y100

New member
אני מקווה שעדיין 1 באפריל 20 שנה../images/Emo4.gif

היו תקופות שה PINK FLOYD היו יותר מדת ודרך חיים אצלי, אני זוכר שהייתי משנן את המילים של DOGS יש הרבה משמעות במילים .אני לא יודע אבל כל פעם שאני שומע את DOGS יש לי צמרמורת .יודעים מה לפעמים גם היתה יורדת דימעה אבל אל תספרו את זה.

לא נספר ../images/Emo8.gif

אני מבינה בהחלט על מה אתה מדבר - לא לגבי dogs אבל לגבי מוסיקה בכלל. ואולי יש מקום לדיון נפרד בנושא הזה: מה המשקל שאנו נותנים למוסיקה בחיינו? מה היא עושה לנו, מבחינה מנטלית, נפשית, אישית, קוסמית? (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת).

יש!

מתחילים לדבר במבטא אוסטרלי, על אהבת האדם של ווטרס
. האמת היא שבהתחלה זו נראתה לי כמו טעות של מערכת תפוז, אבל ברגע שראיתי את הכותרת של ה"הודעה אדמיניסטרטיבית חשובה מאוד!" הבנתי שזה אחד באפריל. די שקוף

spake

New member
אהבתי......

חחחחחחח.........ניסיון מעניין..........

yo t a m

New member
../images/Emo6.gif

"אהבת האדם של ווטרס" וול, אם אפשר להחשיב את ווטרס לאדם (?), אז הוא באמת אוהב אדם ^_^

ווטרס לא ממש אוהב גם את עצמו

הוא מעולם לא היה אדם אנוכי במובן הזה. קרא את מילות שיריו, במיוחד "החומה".

N a V e

New member
יאללה,כבר 2 באפריל,אפשר לחזור

לפורום הישן על פינק פלויד הבריטית?

למעלה