הודעה אופטימית לשם שינוי

הודעה אופטימית לשם שינוי

לפני כמה שעות העליתי כאן שאלה "מהו אושר". עדיין לא קראתי את כל התגובות (בגלל בעיות עם המחשב והאינטרנט) אבל בהחלט מצאתי את התשובה לשאלה. היום התחדש חוג התאטרון שהייתי בו ב-3 השנים האחרונות ושהיה בהפסקה ארוכה יחסית. הזדמנות מצויינת לצאת מהעולם הוירטואלי. ובאמת, עצם המפגש עם החברים הוותיקים מאותו חוג, המגע האנושי, החיבוקים ויותר מהכל, הקבלה האחד של השני, זה לכשעצמו שינה לי את ההרגשה מן הקצה אל הקצה. ובנוסף לכך כמובן הפעילות עצמה. החופש שבאומנות (במקרה זה התאטרון), מי שלא ניסה את זה לא יכול לתאר לעצמו מה שזה נותן. מנסיון אני יודעת שהדרמה עושה אותי בנאדם אחר. ואם כתבתי היום שחסר לי משהו ולא ידעתי מה זה, אז עכשיו, אחרי השיעור הראשון לשנה זו, אני יודעת עד כמה זה היה חסר לי. אז מסתבר שאושר זה פשוט למצוא את הדברים האלה שמשנים לך את ההרגשה מן הקצה אל הקצה. ולכל אחד יש כזה דבר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מחמם את ה - ../images/Emo23.gif

לשמוע על האושר שלך. תודה ששיתפת אותנו בשינוי הרגשתך מקצה לקצה.

ובנימה אופטימית זו...

אכבה עכשיו את המחשב, ואולי הלילה אפילו אצליח לישון. אז פעם נוספת ואחרונה לילה טוב לכולם

{{{{{{נטע}}}}}}}

כמה נעים לקרוא איזה יופי , אני ממש שמחה בשבילך .
לגבי מהו אושר מנסיון חיי, אין לי תשובה כשאמצא אותו אגיד לך , אבל סביר להניח אם אהיה פעם מאושרת אמות......אני חיה מהסבל וחיה את הסבל...וצומחת מהסבל......לא יודעת לחיות מהשמחה.......כל אחד וגורלו בחיים. רחל-נשמה

(((((((((((((רחל))))))))))))

אבל גם כשקשה וגם כשכואב מאוד, יש כאן אנשים שאוהבים אותך מאוד ודואגים לך. אני מקווה שתצליחי גם הפעם (כמו תמיד) לנצח את הכאב והסבל. אוהבת אותך מאוד נטע

לרחלי

כתבת הגורל שלי הוא לסבול נראה לי שקבעת את זה קצת בפזיזות. פעם בימים קדמונים נראה הגורל כמשהו בלתי ניתן לשינוי, היום תודה לאל זה אחרת כי יש לנו יות ר כלים להגיע למודעות ולהבנה עצמית אז אל תתיאשי כל כך מהר. שלך חנה גונן

Mאיה

New member
נטע...

ריגשת אותי...קראתי אותך בעבר כשהרגשת כל כך רע. קוראת אותך כעת כשאת מרגישה כבר יותר טוב. קוראת את המושג אושר בעינייך ומתענגת, ממש מתענגת ומאושרת עבורך שמצאת את האושר שלך. והלוואי שכולנו נחוש כמוך... אני בדרך אליו, הוא יגיע בקרוב... לא הגבתי לך לשאלת האושר כי קצת קשה לי להגדיר אותו, לפחות כעת. גרמת לי לחייך, תודה לך! Mאיה.

((((((((((((נטע)))))))))))))))) ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה בשבילך!!!!!!!!! אין כמו לפתוח את המחשב ולראות הודעה מאושרת עם ניצוץ של תקווה. את בן אדם נפלא... תמיד תזכרי את זה!!!!!!!!!!!! מזמן לא יצא לנו לדבר, יש לי הרבה לספר לך... מתגעגעת ילדה

ילדה

בגלל בעיות רציניות עם המחשב שלי, האינטרנט אצלי בזמן האחרון מאוד מוגבל ואני נמנעת מלדבר בצ´טים. אבל נוכל תמיד להמשיך לתקשר דרך הפורום. את יכולה לשלוח לי גם מייל: [email protected] ותודה על התגובה החמה!

למעלה