הודעה אחרונה בהחלט שלי

6MR. NICE GUY

New member
הודעה אחרונה בהחלט שלי

פשוט חשבתי אתמול לפני השינה על משהו ואמרתי שאני חייב לכתוב את זה איפשהו ותפסתי אתכן כקורבן אז ככה.... זה מעין שירון כזה שחשבתי עליו שנקרא "מחפש את האחת": אני מחפש את האחת, את זו שאני יאהב אני מחפש את האחת, את זו שתאהב אותי אני מחפש את האחת, את זו שתנסה ותרצה להכיר אותי... את מי שאני באמת אני מחפש את האחת, את זו שתסכים לקבל את כל האהבה שיש לי לתת אני מחפש את האחת, את זו שלשם שינוי תאהב את ה"מוזריות" הקטנות שלי אני מחפש את האחת, את זו שתסבול את שגעון הכדורסל שלי אני מחפש את האחת, את זו שאני פשוט ארצה שנהיה אפילו רק מחובקים ימים... אני מחפש את האחת, את זו שסוף סוף תצחק מהבדיחות שלי אני מחפש את האחת, את זו שתתמוך בי בכל מה שאעשה אני מחפש את האחת, את זו שממש יהיה לה אכפת ממני אני מחפש את האחת, שתרגיש שהיא משתגעת שהיא לא מדברת איתי אפילו שעה (כמה אני מכיר את ההרגשה!) אני ממשיך בחיפושי... :) תגובות לא קוטלות מדי אני מבקש....

@ one girl @

New member
בנאדם!!!!../images/Emo24.gif

בן כמה אתה?! אני חייבת להכיר אותך (תלוי בגיל...)
....וכו´ ענת

../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifאנשים שיניתי שם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

מ-@one girl@ ל-פופיקית אני עדיין
אותכם!!! ענת

6MR. NICE GUY

New member
ענת

אני אורי בן 16 אם יש לא אייסיקיו ובא לך להשאיר את המספר- את מוזמנת

אני בת 14 עוד מעט...

ואין לי איי סי קיו כי...אבא שלי החליט שזה משתלט על המחשב (?!?!?!) אז יש לי msn messenger (
) כן כן...עצוב מאוד
ענת

6MR. NICE GUY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כ"כ התאמצתי וקיבלתי רק 2 תגובות??!? סתאאאם בצחוק חופשי....

ענת פ.

New member
למרות שאני טיפטיפה

קטנה מדי, אתה נשמע לי ממש ממש חמוד אז שם- anat ניקניים - shablulit

ענתתתת כנסייייייי ../images/Emo9.gif

שמתי
לכינוי שלך ולא יכולתי שלא לשאול.... יש לך חיבה כלפי
במקרה??!!
כי אני יו"ר מועצת השבלולים העולמית ואני פועלת למען זכויות השבלולים בעולם כולו!
וברצינות באמת יש לי אובססיה לשבלולים

6MR. NICE GUY

New member
ענת....

אני לא יכול משום מה להפעיל את המנוע חיפוש.... האייסיקיו שלי הוא 132794918

ככה:...

עושים למטה (ברצוני...) +להוסיף איש קשר אחרי זה אתה בוחר לפי כתובת דואר אלקטרוני או שם כניסה (המשך) ואז את האי-מייל שלי- [email protected] הבנת?
ענת

peach & cream

New member
הנה עוד תגובה!!

אהבתי את השירון שלך, ממש יפיפה, אני גדולה בשבילך. אז חיים טובים, וביי ביי.

liran b

New member
אורי..(נכון?) .....

מממממ אתה לא היחיד שחושב ככה....... :) וחוץ מזה שזה יפה....ומאוד נחמד... למדתי לקח חשוב..כמה שאני רוצה לחכות לאחת..המיוחדת וכל מה שרשמת פה.... אני חייב להגיד לך משהו אחד... אל תוותר על דברים אחרים..ולא מי שתיהיה חברתך הראשונה תיהיה האחת שאתה רוצה אולי כן ואולי לא... כי אני למדתי את זה על בשרי... ואני מאוד מצטער על זה.. ועם היא רואה את זה.... אז אני שוב יגיד לך: כמה שאני מצטער על מה שעשיתי! ואת יודעת את זה......ושוב אני מצטער עם פגעתי בך... אז אורי לך.. אל תוותר על הבנות אחרות גם אם הן לא כמו שאתה רוצה.

למעלה