הודעה אחרונה (כנראה) מאמריקה

הודעה אחרונה (כנראה) מאמריקה

פשוט אין לי מושג אם יהיה לי מחשב היום בלילה... רק רציתי לספר לכם שאני נוסעת. אני חוזרת לארץ האבות. לכנען. לארץ הקודש. לישראל... אחרי שלוש שנים מטריפות, שונות, שלמדתי בהן המון, עשיתי בהן המון, טעמתי, הרחתי, ראיתי והכרתי החלטתי שזהו, הגיע הזמן לשוב לשורשים. קצת ירושלים, אולי הרבה תל-אביב, אולי בכלל איזה משהו טוב באמצע (אלק טוב. או פה, או שם. לא באמצע...). קצת נתפנק על האוכל של סבתא, קצת נרגע עם החיבוקים של אמא ו... הוֹפּ! מתחילים לחפש עבודה, נרשמים ללימודים (שוב) ומתחילים את החיים. החלטתי, אחרי מחשבה רבה, הרהורים ותהיות (כמו רובכם, אני מניחה), שאת החיים שלי אני רוצה לחיות בארץ. אני רוצה שהילדים שלי יגדלו בארץ (בתקווה שאלוהים מתכנן עליי כמה כאלו...). טוב, אני מניחה שאני אמשיך להסתובב פה (ממש אייל ייתן לי לא לכתוב פה, אלק!), למרות שאני לא אהיה בחו"ל. בעצם, אני אהיה בחו"ל שלכם... שתהיה לכולם שנה הכי טובה והכי מתוקה שאפשר

Mירב

New member
../images/Emo50.gif, חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Downy

New member
../images/Emo50.gifהילה

טיסה נעימה
ושנה טובה ומתוקה

saritoosh22

New member
לא אמרת שאת לא רוצה ילדים?

אני יודעת שתצליחי ואפילו בגדול, כי את כזו עשויה מחומר של מצליחנים. והנה עוד לא הלכת ואני כבר מתגעגעת..................

almiami

New member
בהצלחה מ'קול' ה- ../images/Emo23.gif

ואף על פי ולמרות איחוליי ההצלחה, לא אסתיר את העובדה שאשמח לראותך בגד בלס..... אגאין GOD BLESS, AGAIN בקיצור, יעני חזרה בבית, אמריקה. תשמרי על עצמך ותשמרי על קשר ובאמת בהצלחה בכל דרך שתבחרי, אריק

Mירב

New member
../images/Emo12.gifמתי היא אמרה דבר כזה?

אני דווקא זוכרת בפירוש את המשפט "לגדל את הילדים שלי בארץ" כתוב כמה פעמים....

Mירב

New member
להזכירך: זה פורום. לא שיחה פרטית.

איך ידעתי שתעני בנחמדות?!

saritoosh22

New member
כי אני נחמדה לא?

וכן זה פורום אז? אסור לכתוב דברים באופן פרטי? כי מירב לא מבינה אותם? את יודעת כמה שרשורים יש בפורומים השונים שמתנהלים כמו שיחות פרטיות? ואף פעם חוץ ממך אף אחד לא ממש דוחף את האף!

D a p h n e

New member
../images/Emo50.gif

ושנה טובה לכל מיש שזוכר אותי מתחילת הפורום
אני חזרתי ארצה לפני חודש וחצי. שנה טובה

בטח זוכרים!!

באמת תהיתי לאיפה נעלמת... (או אנחנו נעלמנו- תלוי איך מסתכלים על זה
) איך ההרגשה לחזור לארץ אחרי תקופה? שיהיה המון המון בהצלחה וחג שמח !!

D a p h n e

New member
../images/Emo13.gif שמחה שזוכר..../images/Emo13.gif

תהית לאן נעלמתי? תיבת המסרים תמיד הייתה זמינה
.. ההרגשה לחזור - מצויינת!!! בניגוד לחלק מחברי הפורום, אני הייתי בחו"ל למטרה מקצועית בלבד. היה לי נהדר אמנם, אבל אני באמת שמחה להיות כאן שוב, ולא לחופשה של חודש הפעם. שמחה שאני יכולה לראות חברים וקרובים ולא לשוחח איתם רק בסקייפ... וברמה הפרקטית - דברים הולכים טוב מאז שחזרתי, מיד השתלבתי שוב מבחינה מקצועית, הרבה יותר מהצפוי, מצאתי דירה וכו... הקיצר - ממש טוב.. רק שעכשיו יש געגועים חדשים, הפעם לאלה ש"שם"... אבל זה חלק מהחיים, כשמוכנים לנסוע למקומות אחרים , אז קושרים קשרים חדשים... שתהיה לכם שנה טובה ונהדרת... והמון המון טוב.. ואני מקווה שבשליחות הבאה שלי (אם תהיה
), כבר לא תיקראו סינגלס בחו"ל אלא "סינגלס לשעבר", אם עדיין תהיו בחו"ל כמובן... שבת שלום

למעלה