הודעה אחרונה לגביי המפגש ביום ראשון

BeniTaz

New member
הודעה אחרונה לגביי המפגש ביום ראשון

יום ראשון, שעה 19:00, אירוע UFC 140. מי שלא קיבל מסר אישי עם כתובת האירוע ומתכנן להגיע נא להודיע!
לכל המאחרים שימו לב, עם כל הצער האירוע יתחיל בשעה 19:00. אנא נסו להגיע לפחות רבע שעה מוקדם יותר. קחו בחשבון עיכובים והסתבכויות בדרך אז צאו מהבית מוקדם יותר. לא יהיה משעמם אם תגיעו מוקדם.. מקסימום נתפוס קצת קרבות מקדימים אבל האירוע יתחיל ב-19:00 אז נא לא לאחר בבקשה.
שכל אחד יביא בבקשה כיבוד בקטנה (זה יכול להיות קצת בירה, שתיה, גרעינים, חטיפים או קינוח.. תזרמו) לא צריך להתפרע אבל גם לא לשכוח.
הכוונה נכון לעכשיו הקרין את האירוע עם מקרן על אחד הקירות באיכות HD.
שימו לב, ביום ראשון אחרי האירוע בלייב אני לא אכנס לפורום (ממליץ גם לכם לא להיכנס מפני ספויילרים, ושימו לב גם לספוילרים בפייסבוק, אתר ספורט 5 ו-YNET, NRG). קחו בחשבון כל נושא שקשור לאירוע עד יום שבת.
ייתכן ויהיה צפוף מעט.. בכל זאת אם כל מי שאמר שיגיע אנחנו באזור ה-40 אנשים. אז קחו בחשבון אבל עדיין יהיה כיף.
אם מישהו מגיע למפגש וצפה באירוע כבר (אהאהמ.. אלון פדות
) דיר באלאק מספוילרים, רמיזות או כל דבר אחר במהלך המפגש שיגרום עוגמת נפש
בכלל, חוץ מאלון שאף אחד לא יגיד שצפה באירוע ככה לא יהיו טעויות. נתראה...

BeniTaz

New member
אהה וסחטיין על פאר שמכין חומוס במיוחד

תותח. אגב, פאר מגיע מפתח תקווה ויש לו מקום ברכב, אז אם יש מישהו מהאזור שמגיע וצריך טרמפ נא להודיע.

yair_bar

New member
מנהל
אם יש לו מקום באוטו...

שיביא גם פיתות
עכשיו ברצינות, אני אכין טחינה. אם זה בסדר מצד בעל הבית - אזדקק לעקרה גדולה ולכף לערבוב (או כמו שנהוג להגיד - בקבוק ספרייט ומספריים) יהיה נחמד אם בחלוקת הכיבוד, יתנדבו 2 אנשים להביא כל אחד 50 פיתות. נראה לי ש 100 פיתות יספיקו לעניין 2.5 קילו חומוס + מי יודע כמה טחינה תצא

ElGoldi

New member
בקבוק ספרייט ומספריים

מעניין מה יקרה עם אלון וזקס בחדר הנצחה..

yair_bar

New member
מנהל
שגם אותו, דרך אגב, סבתא שלי תרמה

רק תיקון קטן, אני צריך קערה ולא עקרה

ElGoldi

New member
מה קרה, נהיית 158 עלה לך השתן לראש?

איפה למדת לעשות רוורס עם עגלה? בפו"ם או אצלי בכותנה?

udi102

New member
ביטול ברגע האחרון ....

לא שאני גאה בזה בעצם אני בבאסה טילים אבל יש לי פסיכומטרי באותה שעה באותו יום ,אני לא יכול לעשות בבוקר בגלל עבודה ובערב זה רק בימים האלו ,ואני לא יכיול לדחות את המועד איזה באסה זה .... הייתי בטוח שאני מתחיל ב19 ולא ב18 ינעל העולם ,כנראה שאני יקום בבוקר לאירוע ולא ישאיר את פדות ופריינטה לבד .... מצטער על הביטול , אבל אני בטוח שאני עוד יפגוש כאן אנשים (למרות שלא בטוח שכולם רוצים לפגוש אותי חחחח)

yair_bar

New member
מנהל
אתה לא רציני אחי

ביננו, מה כבר ייצא מאוהד MMA שמעריץ את אוברים? עזוב אותך מפסיכומטרי

udi102

New member
מי אוהד אוברים בכלל ?

רק GSP ,חוץ מזה במרץ אני מתחיל ללמוד אין ברירה אני כבר זקן

yair_bar

New member
מנהל