הודעה אחרונה ממני בנושא מהכנס באילת

מגן רן

New member
הודעה אחרונה ממני בנושא מהכנס באילת

בימים האחרונים הצטרפו לפורום שלנו חברים חדשים ואנחנו מקבלים אותם בברכה: אנה210
, ספינר2
, טלי שיין
, ספיןגירל1
, rache האחת
. כולי תקווה שתמשיכו איתנו גם לאחר שהשרשור יסתיים. יש לכם רבות מה לתרום, אני בטוח. לפני מס' ימים נפתח ע"י dannago שרשור שלא זכור לי מזה זמן רב ובו התנהלות מדריכה לפני ובמהלך שיעור ספינינג. הדברים שנכתבו קיבלו חיזוק מ- ליאתי 66. משיחות אקראיות שערכתי עם מס' משתתפים באותו שיעור מדובר נראה היה שהדברים אכן קרו ולכן נקטתי עמדה והגבתי. לפני מס' דקות קיימתי שיחה ארוכה וטעונה מאוד עם המדריכה בשיעור המדובר. עיקרי הדברים היו: א) לא היו דברים מעולם! (לפחות לא הדברים "הכבדים") ב) מאחר ואף אחד מחברי הפורום (תמי, גיא, אני וכל מי שהגיב בשרשורים השונים) לא נכח פיזית בשיעור על מנת להיווכח, לא היינו צריכים להגיב כלל, לבטח לא כפי שהגבנו בייחוד לאור העובדה שמדובר בשמועות לא מבוססות לחלוטין ושקריות (לטענתה). ג) הקלות שבה מוכפש שמו של אדם. בנוסף, ובעיקר, כוונו הדברים אליי. המדריכה העלתה טענות רבות וקשות על התנהלותי בנושא בייחוד לאור "מעמדי" (אף פעם לא הבנתי את ה"מעמד" הזה אבל נעזוב את זה כרגע). חשתי את הכאב העמוק בדבריה והכעס הרב על דברים שנאמרו בגנותה ואשר פגעו בה. להלן תגובתי הקצרה (והאחרונה) בנושא, כפי שגם הבעתי אותה בשיחה עם המדריכה: א) מקצועית אני עדיין סבור ששיעור מסוג זה, מהנה ככל שיהיה, אינו בטיחותי. ב) הפורום הינו מקום להחלפת דיעות ורעיונות. הוא מקום בו מדברים על הכל, מנתחים אירועים ומביעים עמדה. לעיתים העמדות המובעות פוגעות, לעיתים המסקנות המתבקשות כואבות.זהו טיבו של פורום. ג) כששני חברי פורום שונים ומס' אנשים נוספים שאין ביניהם כל קשר מספרים את אותו הסיפור בדיוק קצת קשה לא לנקוט עמדה. יחד עם זאת (ובייחוד לאור העובדה שלקחתי חלק באירוע באילת) אני חש שהייתי צריך לשוחח על כך עם המדריכה באופן אישי לפני פרסום תגובה כלשהיא. ד) כמי שהרגיש על בשרו את היד הקלה על המקלדת (ולך תוכיח שאין לך אחות) אני מזדהה עם תחושותיה של המדריכה וחושב שרצוי היה לאמת את הדברים בצורה נוספת. באופן אישי, ולא כל כך משנה אם הדברים קרו או לא, אני מרגיש שהייתי צריך לנהוג בצורה קצת שונה ועל כך אני מתנצל בפני המדריכה. לילה טוב.

רן, הודעה יפה ונקודות רבות למחשבה

רק אל תיקח את האשמה עליך. מי שלא קם והכחיש את הטענות הבהזדמנות הראשונה,עשה את זה מסיבותיו שלו ולא בגללך; מי שהתעלם ולא נתן תגובה, עשה את זה מסיבותיו שלו ולא בגללך; ומי שבמקום להסביר, ניסה להפוך את השרשור לציד מכשפות נגד הומוסקסואליים - אדיוט. אף אחד מהם לא היה אתה ועל כן אין עוול בכפיך.

רוןר9

New member
רן כל הכבוד !

במהלך כל הימים האחרונים קראתי ולמדתי את כל השתלשלות השרשור (ללא כל תגובה כתובה מצידי). בסכומו של דבר יצאנו כולנו נישכרים אם רק נדע לקחת הדברים למקומות הנכונים. כל תהליכי "הסגירה" שעשית הציף וחידד תובנות רבות וראוי להערכה. רון9

Tami661

New member
../images/Emo45.gifאני עדיין לא מבינה איך הפכת ל'אשם'?../images/Emo4.gif

מעריכה את הודעתך אבל במה שקשור לסעיפים מסויימים (אלו של הפוליטקלי קורקט...) - אותי לא שכנעת! אבל זה בסדר... אין חדש תחת השמש

dannago

New member
רן, אני מבינה שאתה לא תענה...

רן, אני ממש מכל ליבי מצטערת אם אתה הוא זה שנפגעת ובכלל לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד!!! הדברים שכתבתי הם אמתיים ונכונים והיו איתי אפילו שתי מתאמנות ותיקות שלי שיכולות להעיד, אין לי שום אינטרסים להכפיש או לפגוע באותה מדריכה ואני חושבת שהיא ממש חמודה אבל היא פשוט פישלה באותו אירוע , יכול להיות שהיא צעירה מידי כדי להבין את גודל האחריות הנדרשת ממנה בסוג אירוע שכזה ואת זה היו צריכים לעשות המארגנים (שלדעתי הם מקצועניים ואנשים טובים ומדהימים אבל כאן פישלו... בקטן, הרי "החוויה האלתית" עברה בגדול בהצלחה רבה!!!) וגם היא צעירה מידי כדי להודות בטעות ולהתנצל. אני מדריכה ותיקה גם בספינינג וגם בגיל (כתבתי כאן שאני יכולה להיות אמא שלה) אני בהחלט חושבת שהכוונות שלה היו טובות, אין לי שום טענות כלפיה ובטח ובטח לא לגבי הנטיות המניות שלה
, זה ממש לא העיניין (הבן זוג שלי מדווש אצלי כבר כמה שנים אצלי ומעולם לא נשקתי אותו בשיעור, זה לא מתאים... אלא אם התגנבנו לבד בלילה למכון לעשות שיעור פרטי...) אני מצטערת שתארתי את הנשיקה כאן יכול להיות בגלל שהייתי טעונה וזה לא התאים, אותה הייתי צריכה לשמור לעצמי,
מצטערת! כמו שפתחתי את ההודעה הראשונה שלי בנושא - רציתי לשתף, כן, זאת מהות הפורום ומקווה שכך גם הוא ימשיך כבית חם, נעים, אמין ומקצועי לכל הספינרים. דנה

Tami661

New member
דנה, תודה על ההבהרה למען אלו שהטילו ספק

ביושר/הכוונות שמאחורי הדיווח אני מאוד מקווה שלא תירתעי מלהמשיך לדווח לטוב ולרע

אנה210

New member
הודעה אחרונה גם ממני לגבי הכנס באילת ובכלל.

היי רן ושו'ת, ראשית אני שמחה על כך שלבסוף הבנת את מהות המקרה ואת סיבת הזעם הגדול . שנית , בהמשך למשפט הפתיחה הציני שלך - אין לי שום כוונה להמשיך לכתוב בפורום . הסיבה שהייתי כאן היא כדי להגן על אותה מדריכה. וזאת בדיוק הסיבה שלא אהיה כאן יותר. שמי לא אנה אלא חמוטל, (לכל מי שחשב במקרה שאני המדריכה..) תמשיכו לעשות חייל... חחחח.

רן, על מה בדיוק אתה מתנצל?

מותר לך להביע דיעה, לאור הדברים שקראת פה, ומהיות הפורום מקום פתוח לדיעות, מותר לך ככל מדריך/מתאמן אחר להביע את דעתך. אין קשר ל"מעמד" כזה או אחר. הבעת את דעתך שאיחור הוא לא תקין, ואכן איחור הוא לא תקין. היה או לא היה- איחור הוא לא תקין! הבעת את דעתך שלא נכנסים לשיעור מסריחים מאלכוהול או שיכורים, ושוב, היה או לא היה- לא נכנסים לשיעור כמדריך או כמתאמן מסריחים מאלכוהול או שיכורים לא מתנשקים עם בן/בת הזוג בשיעור, אם אתה סטרייט או גיי, אין קשר בין המיניות לאקט המיני היה או לא היה - פשוט לא עושים את זה ראבק- זה שיעור ספינינג!!! (אני ממש בספק שיש למישהו אינטרס להמציא סתם דברים...אולי אני תמימה...) מה שברור בוודאות זה שהשיעור היה שרוי במחלוקת....ולא ע"י מתאמן אחד או שניים. הבעת את דעתך וגם אם היא לא מצאה חן בעיניי המדריכה המדוברת, זאת דעתך! לא הייתי באילת, ולא חוויתי את השיעור המדובר, אבל מהדברים שנאמרו פה אין ספק שהיה שם משהו לא בטיחותי, וזה בכלל לא חשוב אם זה אירוע באילת או שיעור באשדוד, בטיחות היא בטיחות בכל מקום! אם "חטפת על הראש" מהמדריכה שעשתה את השיעור - ואני חייבת להדגיש שאני לא מכירה את המדריכה הזאת ומעולם לא שמעתי את השם שלה , כך שאין לי שום דבר נגדה או אליה, זה עדיין לא אומר שדברים לא היו. אם המדריכה קראה וידעה מה כתבו עליה ובחרה לא להגיב, זאת קצת בעיה שלה.... אמרת נכון, קל מאוד להכפיש את שמו של אדם ולך תוכיח שאין לך אחות , מצד שני "אין עשן בלי אש"..... אז יש פה בעייתיות מסויימת, אבל זה פורום, ואין כל כך מה לעשות. שאפו על הנכונות להתנצל- זאת גדולה בעיניי להתנצל שצריך , אבל לדעתי אין לך כל כך על מה.....

sheferd

New member
הודעה אחרונה...

חברים אינני מכיר אישית את המדריכה בה מדובר יצא לי להחליף אותה ושמעתי מקהל המתאמנים שלה רק טובות ברשותכם- נראה לי שהנושא מוצה אנא הרפו יש דברים אחרים לדון בהם סוף שבוע נהדר לכולם עם הרבה שיעורי ספינינג

למעלה