הודעה אחרונה ממני בנושא מהכנס באילת
בימים האחרונים הצטרפו לפורום שלנו חברים חדשים ואנחנו מקבלים אותם בברכה: אנה210
, ספינר2
, טלי שיין
, ספיןגירל1
, rache האחת
. כולי תקווה שתמשיכו איתנו גם לאחר שהשרשור יסתיים. יש לכם רבות מה לתרום, אני בטוח. לפני מס' ימים נפתח ע"י dannago שרשור שלא זכור לי מזה זמן רב ובו התנהלות מדריכה לפני ובמהלך שיעור ספינינג. הדברים שנכתבו קיבלו חיזוק מ- ליאתי 66. משיחות אקראיות שערכתי עם מס' משתתפים באותו שיעור מדובר נראה היה שהדברים אכן קרו ולכן נקטתי עמדה והגבתי. לפני מס' דקות קיימתי שיחה ארוכה וטעונה מאוד עם המדריכה בשיעור המדובר. עיקרי הדברים היו: א) לא היו דברים מעולם! (לפחות לא הדברים "הכבדים") ב) מאחר ואף אחד מחברי הפורום (תמי, גיא, אני וכל מי שהגיב בשרשורים השונים) לא נכח פיזית בשיעור על מנת להיווכח, לא היינו צריכים להגיב כלל, לבטח לא כפי שהגבנו בייחוד לאור העובדה שמדובר בשמועות לא מבוססות לחלוטין ושקריות (לטענתה). ג) הקלות שבה מוכפש שמו של אדם. בנוסף, ובעיקר, כוונו הדברים אליי. המדריכה העלתה טענות רבות וקשות על התנהלותי בנושא בייחוד לאור "מעמדי" (אף פעם לא הבנתי את ה"מעמד" הזה אבל נעזוב את זה כרגע). חשתי את הכאב העמוק בדבריה והכעס הרב על דברים שנאמרו בגנותה ואשר פגעו בה. להלן תגובתי הקצרה (והאחרונה) בנושא, כפי שגם הבעתי אותה בשיחה עם המדריכה: א) מקצועית אני עדיין סבור ששיעור מסוג זה, מהנה ככל שיהיה, אינו בטיחותי. ב) הפורום הינו מקום להחלפת דיעות ורעיונות. הוא מקום בו מדברים על הכל, מנתחים אירועים ומביעים עמדה. לעיתים העמדות המובעות פוגעות, לעיתים המסקנות המתבקשות כואבות.זהו טיבו של פורום. ג) כששני חברי פורום שונים ומס' אנשים נוספים שאין ביניהם כל קשר מספרים את אותו הסיפור בדיוק קצת קשה לא לנקוט עמדה. יחד עם זאת (ובייחוד לאור העובדה שלקחתי חלק באירוע באילת) אני חש שהייתי צריך לשוחח על כך עם המדריכה באופן אישי לפני פרסום תגובה כלשהיא. ד) כמי שהרגיש על בשרו את היד הקלה על המקלדת (ולך תוכיח שאין לך אחות) אני מזדהה עם תחושותיה של המדריכה וחושב שרצוי היה לאמת את הדברים בצורה נוספת. באופן אישי, ולא כל כך משנה אם הדברים קרו או לא, אני מרגיש שהייתי צריך לנהוג בצורה קצת שונה ועל כך אני מתנצל בפני המדריכה. לילה טוב.
בימים האחרונים הצטרפו לפורום שלנו חברים חדשים ואנחנו מקבלים אותם בברכה: אנה210