הודעה אינפנטילית אחת-``להורדת הרמה``

MOON..

New member
הודעה אינפנטילית אחת-``להורדת הרמה``

טוב נגיד וההודעה שלי יכולה איכשהו להוריד את הרמה ``הכל-כך גבוהה`` של הפורום הזה... אבל משעמם לי וזה הזמן להודיע לכולם שכן שוב חג פורים בפתח ואיתו מון נכנסת להתקפי חרדה, ``התחפושות``..שמתם לב שכבר שנים ילדים מתחפשים לאותו דבר??? מלכת אסתר בת 100000-אולי די??ואני אנפץ מיתוס לילדות המעצבנות שממציאות כל פעם ``מלכה`` חדשה-אין כזה דבר!מלכת השמש,הכוכבים,הירח,האסטרואידים,הסטרואידים-עוד המצאה של הורים שלא משקיעים בתחפושות ופשוט לפני 6 שנים חיפשו את הילדה שלהם למלכת אסתר,ועכשיו פשוט הוסיפו איזה נצנץ והופ!היא מלכת הכוכבים..אסטרולוגית! כמה טוב שבמשפחת מון החליטו ``לחסוך`` מהילדים את החוויה האשלייתי ולא הניחו לנו ככה לטפח תיקוות שווא שאנחנו מאיזו משפחת אצולה..לא ולא! אצלנו בבית הלכו לפי המוטו ``הראה לי את הילד אומר לך למה יתחפש`` ככה מצאה את עצמה מון מחופשת שנה אחד לגמד..ולא סתם אלא על פיטריה( עד היום חלוקות הדעות האם הפיטריה הייתה מטאפורה לגידול או סתם פיטריית הזיות)..שנה לאחר מכן..צ`ארלי צ`אפלין..ויותר מאוחר אפילו לרזה מהשמן והרזה..-כן אנחנו משפחה עם 2 רגליים על הקרקע! לא נסחפים לאשליות! השנה בטח אמא שלי תחפש אותי לקבצנית...תעמיד אותי באיזו צומת עם כוס קלקר כזו-תחפושת זו אינה ניתנת למציאה בחנויות הכל-HOME MADE -בואו למשפחת מון להתאמת תחפושת לפי סעיף הדפיקות שלך..

פסיכי

New member
חוצפה ...

הלו ?? לאן הלך המוח ?? ברח עם הפיטרייה ? דבר ראשון לילדים יש הרבה דימיון.... מה רע במלכת הכוכבים ?? מה רע במלכת השמש ?? אני חושב שאת צריכה עוד mushroom שיסדר לך קצת את הראש.... ואז גם את תתחפשי לאלביס פרסלי <- ? והזהרה: אל תקחי את מה שרשמתי ברצינות זה יכול לשכנע אותך לאכול.. תודה וביי לכול מאמיניי .. אני הוא מלך הקולה..

MOON..

New member
הא????????

בוא נשחק משחק ``כאילו``-כאילו כתבת לי תגובה,כאילו הבנתי מה אתה רוצה ממני,כאילו הפנמתי וכאילו אני ממש אבל ממש מתקנת עכשיו את דרכי החשיבה החולניים שלי.. תודות לך פסיכי! הארת את דרכי! I HAVE SEEN THE LIGHT!PRAIS THE LORD עזוב אני שפוכה..בגלל זה יוצאות לי הודעות ברמה של ספידה בכפכף הולנדי ובאמת מזל שאמרת לי לא לקחת מה שכתבת ברצינות,כי הייתי על הסף עם לבלוע חופן פיטריות שימפניון,תודות לך! ---המלצה:לא לקרוא,לא להגיב-עד תישן מון כמו בן-אדם ואז יצאו לה הודעות מרנינות יותר..

blue love

New member
ערב טוב אנשים...ו MOON

הכשרון שלך פשוט מדהים...כל פעם מחדש אני מתמוגג ממה שאת כותבת! גרמת לי לחייך אפילו שאני חולה!..(-: blue

תותי-בת

New member
מונעע אני כפרעע יו קושקושונית שלי... איזו ממי את... *************קופלת אמרתי לך שיש לי כוחות על טבעיים.... חחחחחחחח ממש טלפתיות רצות פה בעולם שלנו....********* בקיצור... גם אצלנו זה תחפושות MADE IN MAMA :) חחחחחח בכיתה א` התחפשתי לצצקנית! נו אלו מהסידרה של הערוץ הראשון... בכיתה ב` לא זוכרת ממש למה התחפשתי.... בכיתה ג` אני ממש לא זוכרת למה התחפשתי... בכיתה ד` התחפשתי לפינגי זה מהפרפר נחמד... בכיתה ה` התחפשתי לתות :)... בכיתה ו` התחפשתי למלאכית... בכיתה ז` לא התחפשתי... בכיתה ח` התחפשתי לתינוקת.... בכיתה ט` התחפשתי לזקנה שסוחבת זקן - אמא שלי והכישרון המדהים שלה!!! בכיתה י` לא התחפשתי.... בכיתה יא` - שזה השנה... אני הולכת נראה לי להתחפש ל...... - לא מגלה - חחחחחחחח את כבר תראי - וגם זה לא בטוח... :) ועד כאן סיפור חיי הפורים שלי, מקווה שנהנת... אוהבת אותך בלבבב!!!! נשיקות, המון אהבה, תשמרי על עצמך, ליאת.

למעלה