הודעה אישית לאביבה

הודעה אישית לאביבה

לקח לך 7 דקות למחוק את הצעת העבודה השניה שפירסמתי בפורום זה. כאחד שמזדהה בשמו האמיתי ובמספר הטלפון האמיתי שלי אני דורש ממך באופן דמוקרטי מעל דפי פורום זה שתסבירי למשתתפי הפורום מדוע את מחקת לי תוך רבע שעה שתי הודעות על הצעות עבודה מהבית. אם זה רק פורום תמיכה פסיכולוגי - אז אנא פרסמי שזה מטרת הפורום. אם מטרת הפורום זה לעזור למשתתפי הפורום ברעיונות איך לעבוד מהבית, אזי מדוע מחקת את ההודעות שלי. אני מקווה שיהיה לך האומץ לנמק מדוע ההודעות שלי נמחקו. האם את חושבת שהן מזוייפות?? - כתבי האם את חושבת שיש פה רמאות - כתבי האם את חושבת שזה לא חוקי - כתבי. אבל את מפעילה את יכולתך למחוק הודעות לגיטימיות של אנשים לא אנונימים שמזדההים בשמם ותמונתם המלאים כולל מספר טלפון ואת מפעילה את יכולתך לחתוך את ההודעה - שלעניות דעתי זה בניגוד למטרות הפורום וללא כל הסבר. ברור שביכולתך למחוק גם הודעה זו. אבל אני מבטיח לך שאני אחזור עליה שוב ושוב עד שאקבל תשובה מנומקת מדוע את מצנזרת את ההודעות שלי. להודעות באי מייל לא אתייחס. אני מבקש הנמקה בפני כל הפורום בברכה אורי אמיתי

הנה עניתי, עוד לפני שביקשת

הקריטריונים שונים לגמרי. לא קשור לאנונימי, לגיטימי, רמאות או לא. קשור לפרסום. פרסום עולה כסף. אתה משתמש במנוף אדיר מבלי לשלם עליו. ההנהלה אינה אוהבת את זה. ולכן על פי הוראות מפורשות... אני מבצעת את מה שאמרו לי. זה פשוט. מטרות הפורום הן דיון. נקודה. לא הצעות עבודה. יש פורוצים אחרים שבהם אתה יכול להציע את זה...לא כאן. כאן מתרחש דיון על מה שקשור בעבודה. אנשי הפורום אינם מחפשים עבודה. אנחנו עובדים. אם יש אנשים שמחפשים, יש את לוחות הפורום שבהם אתה יכול לפרסם את עצמך. מציעה לך לא לקחת את הדברים באופן אישי. אין כאן שום דבר אישי לא נגדך לא השיטה או המתכונת. מי שנמצא כאן זמן מה מכיר טוב את הדרך שעשיתי עם ההודעות האלה. לי הן אינן מפריעות אולם, קיבלתי הנחיות ברורות לגבי מחיקתן מההנהלה. אם תמשיך ,זה יגיע משם, וחבל... אתה רואה, עכשיו לא מחקתי... מקווה שעכשיו זה יותר ברור. לילה טוב

למעלה