הודעה אישית שרציתי לחלוק...

מאקי

New member
הודעה אישית שרציתי לחלוק...

רציתי לחלוק איתכם שאחה"צ בתי היחידה עשתה תאונה. ניכנסה בניידת משטרה... באחד מסיבובי השכונה.. לשוטר שלום לניידת לא... הילדה בסדר.... ואני איך לומר.. רועדת... קשה לגדל אותם.. קשה לחרוד בשבילם.. עוף גוזל חתוך את השמים.... הרגע שהיגיע הטלפון... .."שלום מדברים מהמשטרה היתה תאונה.."... היה מ ח ר י ד.... אני חושבת ששוב מתתי מוות ריגעי באותה שניה....

סו שפית

New member
את מה זה צודקת../images/Emo188.gif

לפעמים נראה לי שרק בגלל זה אני מתבגרת
טוב נו לא רק אבל ...זה ...שואב אותך אני לפעמים מוצאת את עצמי מדמיינת דברים כל-כך מפחידים שאין לי מושג מאיפה ולמה הם צצים לי וטלפון כזה מסכנה שלי.....לא נראה לי שתוכלי לישון הלילה בינתיים קחי
ותודי לה' שהילדה בסדר

נירהמ1

New member
../images/Emo10.gifאיזו דפיקות לב הילדים האלה גורמי

לנו. בהחלט מחריד. שמחה שהילדה בסדר.

wan

New member
מאקי חיבוק ונשיקות לה ולכם../images/Emo24.gif

מאקי

New member
בבקר .. כרגיל יום חדש...חיבוק ותודה

לכל הרחמים (מלשון רחם) שחולקות תחושות דומות..... הכי קטע היה (שוביניסטי לאללה) שאדון שוטר אומר לי.. אחרי שהיגעתי למקום " האירוע" 4 ניידות וחסמו את האיזור מינימום .... שבבקשה אשיג לו את "האבא שלה במיידי אתן קולטות את זה??? אני באה כלום תכלס לא קרה חוץ מפח... תודה לאל כולם פסדר.. והוא מזמין אותי איתה היום למשטרה.. אבל רוצה את אבא שלה.. לדווח לו... ענק.. נשבעת לכם אירן קטנה עלינו... מזל שלא שלחו אותי הביתה להתלבש כיאות... (הייתי עם גינס וגופיה)... ושוב חייבת לומר שמודה לכן יום נעים נסעתי למשטרה.... מאקי.

נירהמ1

New member
חחחח - בטח חשבו שהאבא...../images/Emo6.gif

|פחד לבוא ושלח את האחות הגדולהבלונד|.

r66

New member
../images/Emo10.gif אוי ווי, מאקי...

איזה פחד. סיוט.... הלב של התכווץ מרוב פחד
נשיקות וחיבוקים וניחומים ממני ותשמרו על עצמכם

מאקי

New member
סופמעשה מוסר השכל...

היינו במישטרה.. שללו רשיון לחודשיים בשל היותה נהג חדש... הילדה טענה שאיננה אשמה.. למרות שניכנסה בניידת.. אז הלכנו לשטח שוב צילמנו וירדנו למשטרה.. לא תאמינו.. המקסימים האלו מראש הלשכה עד הבוחן... אמרו שיש דברים בגו.. והחזירו לנסיכה את העדשה.. (רישיון).... והלקח??? המשטרה נחמדים אבל בעיקר הגיוניים.. לאדם הקטן יש אפשרות להשפיע.. ושומעים אותו... הילדה למדה לקח וגם לעמוד על שלה...ואני??? עוד מנסה להרגע... וכל הכבוד למשטרת התנועה בבר יהודה שיושבים שם אנשים... יש רעיון איזו עוגה להכין להם???? אני רוצה להביא ביום א לשם....(מחר הם בחופש) שבת שלום ותודה לכולכן....

wan

New member
סוף טוב הכל טוב

טוב לשמוע שכך הסתיים. תשמרי עליה.

clcl

New member
קריאת ההודעה הזו שיתקה אותי

לחלוטין . . . אני חילונית מאוד חרדה ולמרות זאת הייתי אומרת ברכת הגומל . . . שיהיה . . . אם לא יועיל לא יזיק.

silvey

New member
מקווה שתצאי מהטראומה מהר...מצאה

במי להיכנס, הילדה...

אחרי מעשה ../images/Emo6.gif

שלום מהאמירות בקנדה בנוגע לנהיגה (נהיגה ושתיה יותר נכון...) Why Drink and Drive If you can Smoke and Fly העיקר שהילדה בסדר ולא היו נפגעים. איך אמר לי פעם חבר: אם קרה לך משהו (נגיד נשבר חפץ, אבד חפץ, נפגעת, הפסדת משהו...) אם אחרי דקה שכחת מזה, זה חסר חשיבות אם אחרי שעה... אם אחרי יום... אם אחרי שבוע... או חודש אתה עדין חושב על זה רק אז זה היה רציני!

למעלה