הודעה ארוכה ומייגעת של רז הפגז H-)

הודעה ארוכה ומייגעת של רז הפגז H-)

צהריים טובים לכם.. לפחות לי הם טובים ושמחים! וזאת למה? (ההודעה נכתבה מתוך הנחה שאתם יודעים שיוני חולה ויושב בבסיס על `גימלים` כבר יום וחצי) בשעה 12 וחצי לערך חזרנו עייפים ומסמורטטים למחנה מאימון שהחל כבר אתמול בצהריים. מטונפים ומכוסי אבק שמנו פעמינו אל המקלחות, כשלפתע נשמעה הקריאה ``היי תראו איזו כוסית עובדת שם!``.. מבט חטוף לעבר הדמות הבלונדינית שעבדה על סולם לא רחוק מהשביל, שילח את כולנו בגלגולי צחוק היסטרי אל הרצפה, כשהתבררה ה``כוסית`` שלנו כיוני, שסופח עד שיבריא (ממחלתו הקלה לאין שיעור, שמאפשרת לו תפקוד רגיל לחלוטין ללא שום קשיים) לרס``ר הבסיס, לעבודות כגון סיוד, השקיה וטיאטוא רחבות. טוב ווידוי- זה לא בדיוק מה שקרה, זוהי סתם אנקדוטה משעשעת (או שלא) אבל לא אסתיר את שמחתנו ועליצותינו הרבה כשחזרנו לבסיס וראינו את יוני המהולל שלנו מסייד בנחישות וללא-חת את קיר המלתחות. אכן קשים הם חייו של החולה ביחידה שלנו. התגובות בקרב אנשי היחידה היו חלוקות ושונות: חלק חלפו על פני הסייד האומלל ושלחו לעברו מבטי בוז ולעג. חלק חלפו על פני הסייד האומלל מבלי להעיף בו ולו מבט. חלק עברו ליד לכלכו בכוונה את הקיר או צעקו לו ``היי ג`ינג`י- פספסת פה נקודה!`` חלק יידה בו אבן, והשאר סתם צחקו והעירו הערות (שיש בהן מן השנינות והעוקצנות) לגבי האפשרות של הדחתו של יוני מן היחידה לטובת הכתרתו כמשק``מ (מש``ק ממטרות צוותי). מוסר השכל: כשחוטבים עצים עפים שבבים. וכשעייפים מומלץ שלא להתעקש ולכתוב בפורום. (אם אתם מבינים למה אני...) שלכם מעומקי ליבי באהבת אין קץ רז נ.ב. אם ההודעות שלי מציקות ואתם מרגישים שהן מיותרות ולא תורמות לא לפורום ולא לאף אחד, אנא השאירו כאן את שמכם המלא וכתובתכם, ואנו נבקר אצליכם ביציאה הקרוב, בליווית חברינו הנאמן `M` (שהוא אגב בן `16` כמעט)

התנצלות מאולצת לחלוטין של רז

לאחר שהוטחו בפני (יחד עם חול מהנעליים בעל ריח נעים) האשמות פרועות וגסות על כך שהודעותי (החיוניות כל כך לפורום) נושאות תמיד אופי ציני ועוקצני, אולצתי לכתוב הודעת התנצלות על כך שכתבתי ``הודעה לעגנית`` על ג`וני שלנו, ולא הוספתי גם כמה דברים טובים, כמו לדוגמה עד כמה הוא חסר לנו באימון: אין, זה לא אותו דבר לעשות מסע בלי לראות את ישבנו החטוב (הפקידות מבצעים מהנהנות במרץ לאות הסכמה או רגש סוטה אחר) של יוני אץ לו רץ לו בראש הטור... אין ספק שזה פוגע במוטיבציה של הלוחמים. (נסו לדמיין את התמונה של ישבן מוצק ושרירי מטפס לו בזריזות במעלה דיונת חול, עטוף רק בחליפת הסוואה דקה וצמודה... בעעעעע, בעצם אל תנסו). לאמא באהבה רז (נא לבטא את ה-ר` בשמי במבטא אמריקאי כבד - ``וואז``) נ.ב. לאלה שאיימתי עליהם ב`נ.ב` של ההודעה הקודמת: אל דאגה! בקצב הנוכחי עד שאנחנו נצא הביתה אתם כבר תמותו מזקנה (חס ושלום טפו טפו טפו (חחח פגעתי בנימי) להנהלת הפורום: נא ל-א למחוק את הודעותי ולא לבטל את רשותי לכתוב הודעות נוספות, זה גורם לי לעלבון צורב. עמכם תודתי השלוחה מראש

טל עדתו

New member
לרז הפגז!!! :cool:

קודם כל - אין לך מה להתנצל על ההודעות, זה דווקא מכניס פה לפורום קצת הומור וצחוק שדי חסרים לנו בזמן האחרון. תמסור ליוני ד``ש חם ממני, ושיחלים מהר (ד``א - המצחיק פה זה שגם אני חולה - דלקת גרון- ואני בבית עם אנטיביוטיקה, אבל אני עדיין לא הגעתי לתקופות הגימלים, אני עוד בתקופות המיטה הנוחה והלימודים שכבר ממש נמאס מהם!). תמשיך לכתוב הודעות משעשעות על צוות 6!!! ;-) טל.

לטל עדתו! מפג``צ (פגז צוותי) צוות 6

שלום לך עלמת החן היפיפיה (אנחנו ב`מוקי` כבר 320 קטנות, והמבין יבין). מה המצב אחות שלי? טוב הודעתך החמיאה עד סומק והתרגשות (ולאו-דווקא בלחיים... סתם! חלילה וחס לי מלהעלות כאן רמיזות שיש בהן מן ההפקרות. מקווה שלא נעלבת.) טוב שמחתי לראות שבניגוד לחברי עלוב ההומור והרגיש כצדפה יוני להב, את מקבלת את הודעותי בזלזול ובראש הקליל לו הן ראויות ומיועדות :). עזבי אותך מלוחמת אב``כ אחותי! (כן כן אני עוקב באדיקות אחר התקדמותך במיוני הצבא). אני מציעה לך כאן הצעה חד פעמית, ותרי על האב``כ, אני מרים שניים שלושה טלפונים ובעם סיום הטירונות שלך את מתייצבת כאן אצלינו ביחידה ומחליפה את גיא, או את יוני אם תרצי! מה את אומרת? סתם אחותי, את יודעת שהכל בצחוק, אין פרוטקציות, ובטח לא ממני: המקסימום שאני יכול להרים אליו טלפון זה אמא שלי, וגם שם בדרך כלל לא עונים לי. אבל תודה על ההודעה! רז החגז (כמו `חגב` אבל עם ז`), או רז התותז (כמו תותח אבל עם ז`), או רז הבחור (כמו בחורה אבל עם ז`)<------אההה מישהו קלט את את האנקדוטה המטורפת והגסה הזאת?

מה? תגידו לי, מה?

מה יותר טוב בבלונדיניות? למה גברים מעדיפים דווקא אותן? נהיה שחורות מדהימות, ברונטיות משגעות, ג`ינג`יות חתיכות, אבל ברגע שתבוא סלימה המחומצנת בת השבעים ושלוש היא תכבוש את המערכה, יען כי היא בלונדינית. שונאת בלונדיניות! ירוקה, שלא מבינה, והולכת מחר לחמצן את השיער.

תשובה לירוקה כהה. (ררז)

ובכן יקירתי, זוהי הכללה גסה, שכן איש איש וטעמו הוא! אני אמנם, מעדיף להתייחד עם בלונדיניות, אך כשמדובר בשערות באוכל (במרק הצבאי של אתמול בערב למשל!!) הרי שאני מעדיף את הטעם העדין והמתקתק יותר של הברונטיות, ומפלפל לעיתים בחופן או שניים של ג`יג`ניות (בייחוד במאכלים עממיים, כגון, סתם לדוגמה, המרק של אתמול!). הלכנו למספרת הבסיס (אליה יוני יסופח כנראה היום בתור עוזר ספר משנה זוטר) לקחת קצת שערות מהרצפה (כדי לשים במלחייה, חסר טעם באוכל כאן.) והיו רק בלונדיניות- אז נאלצנו להסתפק בליכלוך הרגיל של המיטבח הצבאי :( מלבד זאת- מה את מתלוננת???!? שווי בנפשך כיצד מרגישות כל הקירחות כשהן שומעות את הוויכוח הזה?? קצת רגישות נערתי... קצת רגישות.. אגב, עלתה הצעה לתת לכם את כתובתינו, כדי שתוכלו לשלוח לנו קצת במבה ל``מועדון``, כי אנחנו במצוקה קשה (רונן לא אוכל כלום כבר שבוע, ירד לאיזה,97 קילו המסכן! בקושי ניתן להבחין בו כבר) וגם שאר הצוות במצב לא טוב (יוני פחות זוהר, נימי הפסיק לנטוע עצים, עומר ממשיך לישון ואני- תראו מה אני עושה בשעות כאלה..) יאללה ביי אחים שלי, כולי תקווה כי תמונות התועבה שלי, שהתפרסמו לאחרונה באינטרנט יוסרו לאלתר. נ.ב. לירוקה: מה זה משנה מה גברים מעדיפים? הם הרי יקחו כל דבר. מה שחשוב זה מה נשים מעדיפות. ד``ש לאמא בז (<--- אוי הביטו, נפלה טעות מבדחת בהקלדת שמי, וכעת הוא זהה לשם של ציפור! איזה אירוע קומי והיתולי)

~Supergirl~

New member
חחחחחחח קרעת אותי! :cool:

יוני עדיין חולה??? (ד``א - תקרא את ההודעה שכתבתי לך , היא קצת יותר למטה - כתוב לרז הפגזזזזזזזז ולקסיוס) וביקרתם אתמול אצל הקצב? פחחחחחחחחחחחחחח אהמ....התמונה ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו....תנו כבר את הכתובת.... טל <שקמה יותר מידי מוקדם הבוקר, אי לכם שריטות זמנית> ד``א - מה אם שאר חברי הצוות? למה הם כבר לא כותבים? בלעה אותם האדמה? וד``א 2 - לבת ששאלה על בלונידיניות - אם זה כל כך מפריע לך...אז למה שלא תחמצני? רעיון גאוני!!!! 8-p

הי טל וכולם (יוני)

מה נשמע. אני ``שמח`` לראות שרז התחיל לכתוב לכם פה... אנא אל תשתפו איתו פעולה, זה רק יחמיר את המצב :) נו אז הדיון הוא על המחלה שלי אני מבין? לא יודע מה רז אמר לכם על המחלה שלי, אבל היא סתם קישקוש עלוב בגרון, שהסממן היחיד שלו הוא שקשה לנשום כשרצים ולבלוע רוק (טל את בטח יודעת על מה אני מדבר).. אני מתאר לעצמי שרז סיפר לכם שיש לי סרטן השד או משהו כזה...תדעו שזאת רק דלקת גרון (אם זה מעניין מישהו) טוב אני פנוי עד 1330 ואולי אני אהיה בצ`אט אז אם בא למישהו לדבר איתי שיקפוץ.. (אוי גוד אני עלוב... צובע קירות ומסייד גזעים על עצים.. עוד מעט יתנו לי לכסח ת`דשא.. אוי אלוהים אני בוכה פה! בואו לנחם אותי בצ`אט, לפני שרז חוזר ומשתלט כאן שוב.) נ.ב. ההערה שלו על הבמבה דווקא הייתה במקום. יוני (שיפוצים וגננות בע``מ)

שמעו, חברה, העלתם לי את המורל...

אבל אני צבועה כבר לשחור, מה עושים? חוץ מזה, כולם אומרים שהשילוב הקטלני של עיניים ירוקות עם שיער שחור מרגש גברים. למה אני לא שמה לב לזה, אין לי מושג. למען האמת, שאיפת חיי מאז היוולדי הייתה להיות בלונדינית זוהרת, אבל כל מי שאי פעם היה קשור איתי בקשרי ידידות (לא היו הרבה, וזה תמיד הפסיק מהר מאוד) טען שאבוי לנפשי אם אהפוך למחומצנת. בכל אופן, רז, לדעתי השערות הבלונדיות שמצאת היו של חתול צבאי. מה שאולי יכול לנחם אותך, שאולי זו הייתה חתולה. ואם כבר מדברים על קרחות, אני לא יכולה שלא לקטול אתכם, חיילים שלי. לאן נעלמו כל הבחורים עם הקוקו (והסרפן?) ירוקה, שחולה על שיער ארוך אצל גברים. הא!

היי חזרתי! היי ירוקה (כהה)----רז

מה המצב. אני שמח לעזור :) גם אני חושש שהשערות הבלונדיניות היו של חתול, כי באותו יום גם לעוף היה טעם מוזר (לא נראה לי שתבינו אבל לא משנה)... בקשר להעדפתך לגברים עם שיער ארוך, אז לי אין שיער ארוך, אבל יש לי... טוב עזבי לא משנה. למה את מתלוננת שמעדיפים בלונדיניות, אבל את בעצמך מצהירה שאת מעדיפה שיער ארוך. אני אישיץ אגב, מעדיף בחורות רזות וגבוהות עם גוף מדהים, שיער אדום וחלק, אף סולד ופנים מושלמות, שהן במקרה חברה של יוני (במקרה, יד הגורל). :) אולי נזמום ביחד מזימה נגדו? את תפרידי בינו לבין חברה שלו, ואז תיהי חברה שלו במקומה, אני אנסה להתחיל איתה, היא תדחה אותי על הסף, ואז אני אתחיל איתך ואגנוב אותך ממנו. מה את אומרת? מסובך? יש לי את זה גם בתרשים זרימה ע``פ רצף כרונולוגי משוער.. טוב יכול להיות שזה לא רעיון כל כך טוב, הרעיונות היותר טובים שלי באים לרוב בערב. אחרי שאני נח קצת. נ.ב. יש לך במבה? כי אם כן אין צורך בקנוניה שלמעלה, פשוט נצא ממחר (נארגן לך הסעה אקספרס לבסיס) אבל שימי לב ואל תתכנני תכניות: אני לא נותן בפגישות הראשונות!

אז ככה, רזיל`ה...

קודם כל, צר לי לאכזבך, אבל אני לא ג`ינג`ית עם גוף מדהים. (שיער שחור? כן. עיניים ירוקות? כן. אף סולד? כן. ריסים שחורות ארוכות? כן. עיניים ענקיות? כן. שפתיים חטובות? כן. גבוהה? כן. אבל יפה? נראה לך?:) זה דבר ראשון. חוץ מזה, אולי תכיר לי את חברה של יוני? (סתם, סתם. מה אתה נלחץ. היי, עד כאן! כבר מפנטז, מה? הגברים האלה). דבר שני, אם יוני שווה, למה לא? אבל נראה לך שאני אחזור אליך? הא! דבר שלישי, במבה זה משמין. לא מחזיקה כזה דבר. (אני, רק גלידה אני) דבר רביעי, אני יותר גדולה ממך, אז שקט! בן כמה אתה, צוציק? אל תתבייש. כולנו היינו פעם בני שש עשרה. ירוקה, שמרוב צניעות שכחה לומר שהיא בעצם כן יפה.

רז יקר,

אני כל כך שמחה שהפכת להיות ממושמע. אימא כל כך תשמח גם כן! ממתי אתה מתייחס לאנשים שקשה להם לקבל דברים מעניינים? טוב, בטח לא היה לך תשובות לדברים החכמים שכתבתי. ככה זה גברים, לא רגילים לנשים חכמות וענוות שכמותי. הממ. והערה ליוסף. שמע, באמת שיער שחור עם עיניים כחולות עדיפות על שיער שחור עם עיניים ירוקות. זאת סוגיה קשה, מעניינית ומפרכת, שכדאי שנקדיש לה יותר מדקת מחשבה, בעיקר לנוכח ההבדל בין שני הסגנונות. רז, בחייך. אם אתה לא עונה לי, אני אתאבד או אפנה ליוני. ירוקה (לא מאמינה לאן הגעתי!)

את פשוט דורשת תגובה הא? רז H-(

תראי, רציתי לכתוב הודעה מעניינת- עם גוון של שנינות, נימה של הומור וקמצוץ שנינות + קורטוב רמיזות מיניות, אבל אני חושש ש`מוסד` יסלק אותי מהפורום בבושת פנים, ולכן אני נאלץ לענות עניינית בלשון יבשה זו: נלך סעיף אחר סעיף: 1. ריגש אותי לשמוע שגרמתי לך שמחה, גם אם בשל סיבה מתסכלת משהו. 2. זה נחמד, אבל אני לא מעוניין בשלב זה לצאת עם אימך תודה. 3. האמנם את מרהיבה עוז לייחס ל`מוסד` תכונות של מרובעות וחסך בהומור? 4. חלילה וחס מלהעלות את האפשרות שאני אמצא במצב בו יעתקו המילים מפי! 5. גם ל YSOFER הגיע סעיף, אז הנה הוא קיבל. 6. זה לא איום - אין לך מה לפנות ליוני, כי יש לו חברה, וגם הוא סתם יבש. חוץ מזה, אני בטוח שאת רק רוצה לעורר את קנאתי, בטכניקה נשית אופיינית: בככנות, שקרים ומזימות! את מנסה לסכסך ביני לבין יוני כדי שהריב ביננו לא יתן ליחסים בינו לבין חברתו להתממש, ואז את תוכלי לחטוף אותה!! פשוט ``אחוות נשים`` בעיצומה... זה לא אומר שזה לא רעיון טוב אגב, ואפשר גם להפיק סרט לא רע מכל העניין.. ! בברכה ומחכה למכתב הנאצה הבא שלך רז נ.ב.: נא לקרוא עכשיו בצורה אנכית את האותיות הראשונות של 6 הסעיפים ושל הפסקה שמתחת.. תגלו שם שם של לוכד נמיות (לועזי) מפורסם. לא קסוס, זה לא פיני גרשון! נסה שנית. :cool:

טל עדתו

New member
לרז הפגזזזזזזזז והפצצה יש לומר!!! :cool:

רזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק! ``אחוות נשים`` - פחחחחחחחחחחחחח 8-p וד``א - קראת את מה שאמרתי לך לקרוא (אמרתי את זה ליוני, הוא אמר לך?) ו.........ד``ש חם לכל צוות 6!!! עוד משהו - הצעתי לשלוח לכם במבה.......אבל אתם סלבריטאים ולכן (לדברי יוני) אתם לא יכולים לתת את הכתובת הצבאית (או אולי פשוטו כמשמעו - מסווג?) לא משנה רק תזכור שאני הצעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל. <חומת העיינים! ולא, לא בלונדינית!> H-)

רזוש, כפרה, חומט של בחור...

הא! הנה, אני מגיבה בשנית! (שנית? עאלק). אז ככה. אימא נעלבה קשות, אבל הבהרתי לה שבגילה ובמראה, אין לה מה להתלונן. אימא גם אסרה עלי לצאת עם קטינים, שזה אומר שאין סכוי שתראה במבה ממני. (נכון? נכון שאתה רוצה לצאת איתי רק בגלל הבמבה? גברים). אבל, מאחר ואני עושה מה שאימא אומרת לי כמו שאימא עושה מה שאני אומרת לה, שזה אומר שאנחנו לא עושות כלום ממה שהשניה אומרת, ראה סעיף קודם כמבוטל. מוסד? תברר בשבילי אם הוא פנוי. (רוצה להציע לו את אורה נמיר) יוני תפוס? המצב ישתנה אחרי שהוא יראה אותי. בן כמה אתה בכלל? לוכד נמיות? טוב, כל אחד והסטיה שלו. הכרתי מישהי שאהבה לטאות. חסר לך אם אתה לא עונה. ירוקה עם מדים במידה אקסטרה לארג`.

טל עדתו

New member
חמדתי!

אני במתח... צבעת לבלונידי??? ספרי לנו מה נהיה עם הצבע... (וד``א - אני לא בלונדינית - וטוב לי עם הצבע שלי, למרות שכרגע השיער שלי במליון גוונים מרוב צביעות - שחור, אדום, חום, כל גווני הקשת!) חשבת להשלים עם הצבע שלך, ופשוט להפעיל על הבנים קסם אישי??? טל <ברגע של שעמוםםםםםםםםםםם יתר> H-)

למעלה