הודעה ארוכה ומייגעת של רז הפגז H-)

טלוש...

אני עם שיער שחור כעורב, ולא מתכננת עדיין לצבוע אותו... למה את חושבת שאני לא מפעילה על בנים קסם אישי? מה נראה לך אני עושה ברגע זה לרז? יקירתי, זה בדיוק זה!

ערב טוף קהל נכבד, מה שלוומך בובה?

וואלה מועדון סטאנד-אפ פתחנו לנו פה (``יש פה מישהו מנתניה?``). אני מבקש, בואו נכוון את הוויכוח לנושאים צבאיים על מנת שלא לעורר את חמתו של סוכן המוסד לביון ולתפקידים מיוחדים. למשל, אם בצביעת שיער עסקינן, אני מציע להוסיף לתספורת הצבאית גם צביעה בצבעי הסוואה (ללוחמי סיירות), בחאקי (ללוחמים בקרבי) ובורוד (ללוחמי הקריה-מרכז עזריאלי). סתם! הנה שוב פידחתי את עצמי... יש בי את היצר הזה. טוב כפי שאמרתי אני חופשי כפרפר עד מחר אחה``צ ובגלל שנחתי קודם, אני מתכוון לשים פעמי לאיזור הצ`אט, בתקווה למצוא שם מי מכם אשר חשקה נפשו בשיחה (אוי אני פיוטי... בא לי כבר לבעוט בעצמי). ולהודעת הנאצה של ירקרק בגוון אצה (שם החיבה שלי אלייך ירוקה) אני חייב לתהות, האם ``קסם אישי`` הוא הכינוי שלך לנסיונות הברוטליים האלה להכניס אותי למיטה? תתביישי! רז החסוד (אמרתי לך שאני לא נותן בפגישה ראשונה לא?) נ.ב. בואו באמת נשנה נושא למשהו קצת יותר צבאי כי אני מתחיל להבין את המוסדניק

המממ... שוב אני...

מכיוון שיש בי יצר שאומר לי לעשות כל מה שאומרים לי לא לעשות אותו, חזרתי!! נאאאא! כן, רז. קארין סיפרה לי הכל אודותיך... להכניס למיטה? נסיונות? בחייך. ממתי אני מתעסקת עם בתולים? (די, מה אתה כבר בוכה? מה אמרתי?) ניסתי לחשוב הרבה. (זה נדיר). ניסיתי את רז האווז, רז הפנטז, רז הכמחז (?), ולא הלך. תיאלץ פשוט להחליף שם. מסור את אהבתי לקארין. אמור לה שאם הייתי בעסקי נשים, מזמן הייתי הולכת עליה. (טיפש!!! אתה פשוט טיפש!!). ועכשיו, כדי שמוסד לא יתעצבן (בעצם, למה שלא?) ספר קצת על הצבא, על הבמבה, על חתולים סקסיים ושעירים ועל... איך, לא, על יוני. בחיים לא שמעתי אנשים שמדברים כל כך הרבה זמן על בן אדם אחד אחר, ועוד רק דברים טובים. מן הנמנע הוא שלא אאמין שיוני קיים, ואך המצאתם אותו כדי לעורר את קנאתינו. יוני, אם אתה קיים, תתקשר... ירוקה, שמזמינה את רז לדו קרב חבל``ז. (היי! הלך לי!)

טל עדתו

New member
רגע...אני כבר לא מצליחה לעקוב.. H-

מי זאת קארין??? ו...כבר הצעתי להם במבמה, אבל הם ``סלבריטאים`` וכלן אי אפשר לקבל את הכתובת שלהם. ו..............זה נקרא קסם??? girls fihgt!!!!!!!!!!!!!!!!! טל.

זה מציף את הפורום ולא נעים לי.

אני חושב שאנחנו מציפים את הפורום יקירתי... אבל פשוט אנשים כבר לא שואלים כ``כ הרבה שאלות.. אם שואלים אני עונה (נכון רפאל??) אז כל עוד לא יגיעו תלונות אני אמשיך (תלונה אחת וזה נגמר)! טוב בנוגע ל``חידה`` של ההודעה הקודמת, השורה שמסתתרת בטקסט היא ``רז החגז חבל``ז``.. בין הפותרים נכונה יוגרל אצטרובל. נושא הבא: אה.. אה.. לא.. אני לא בתול! היא התכוונה כנראה לחתול (נבלה אמרת שזה ישאר בנינו..) אני אמסור לקארין את שנאתך ושאת מתחרטת שאי פעם פגשת אותה. - תפסת אותי... יוני לא קיים בכלל. הוא דמות פנטזיה שאני שומר בראש לימי החורף, לכשאשכב לי קפוא בשק שינה באיזו נ``צ נידחת של 19 ספרות במדבר לא מזוהה, ואצפה בנשרים שחגים מעלי... המחשבה על יוני (שהוא כאמור דמות פיקטיבית לחלוטין). מעניין איך יגיבו ההורים של יוני כשישמעו שאין להם בכלל בן.. דרישת שלום טאז

רז, אתה גומר אותי...

לא, יא ראש כחול. לא לזה התכוונתי!! בפעם הראשונה בחיי שאני קוראת הודעות ומפליטה צווחות צחוק בלתי רצוניות. אומרים שככה איש אחד החל לצאת מדעתו. תסדר לי משהו עם קארין, טוב? אם תהיה ילד נחמד, תוכל א]ילו לראות את זה. (לראות, אמרתי). אז נכון שלא איכפת לך שאני יותר גדולה ממך, ואתה בעצם מאוהב בי נורא ולא יודע איך להסתיר את זה? (קראין, ככה אמרת לי לומר לו את זה?) הממ. זהו. מה איכפת לך אם מתלוננים? נפש הומיה ורגישה שכמותך. חוצמיזה, יוני לא התקשר. הא, הוא לא קיים! ירוקה. (מה עם הדו קרב?)

יוני, אמרתי...

אם אתה קיים, תתקשר! נמרוד, יא קנאי... ירוקה. (תוהה למה רונן לא מגיב)

טל עדתו

New member
לרז הפג``ז - כומתה אדומה - דחוף H-)

רזזזזזזזזזז אני צריכה לתפוס איתך שיחה צפופה בצורה הכי דחופה שבעולם!!!!!!!!! יוני יודע את האימיל שלי תכתוב לי שם, ואני כבר אסביר לך! טל.

ysofer

New member
אז זהו שלא...

ככה לפחות אצלי זה, אני לא אוהב שיער שחור עם עיניים ירוקות.. זה מפחיד! אני מעדיף שיער שחור חלק עם עיניים כחולות... זה כבר משהו מיוחד.. לא ככה?

ysofer

New member
מדהים! פשוט מדהים!!!!

איך מהודעה מטומטמת כשל רז צמח לו דיון אינסופי! לא יאומן..

אני מסכים. - גיא.

אני אגיד לו כשהוא יחזור.. תדע לך שהוא יודע את זה, אבל כל פעם מישהי כותבת לו איזה הודעה והוא מרגיש שהוא מוכרח לענות.. להגנתו אני חייב לומר שהוא לא ציפה שמההודעה הדבילית ההיא, שנכתבה ב 5 בבוקר לפני שלושה ימים, תתפתח שרשרת ההודעות הזאת. גיא

למעלה