הודעה בנוגע לאירוחי השחקנים, עידכון

actress

New member
הודעה בנוגע לאירוחי השחקנים, עידכון

כמו שאתם בוודאי שמים
לא זנחתי ויש לי חדשות מצערות... ניסיתי במשך כל השנה ורבע להביא לכאן את יהודה לוי אך נמסר שמהממונים עליו, לא רוצים והוא לא יהיה בפורום הזה אבל יהיה במקום אחר. יש לי מידע אבל אני עדיין לא רוצה לצאת בהכרזות, בנתיים אני מנסה להשיג אומנים אחרים שכן מעונינים להפגש למרות שהסדרה נגמרה.

כל הכבוד!בהצלחה!

לדעתי אם יהיה אירוח זה יעורר את הפורום.ולא נורא שלא הצלחת להשיג את יהודה,אמנם הרוב כאן רוצים את יהודה אבל בטח גם ישמחו אם מישהו אחר יתארח כאן.

SofyTofy

New member
בטח הוא יהיה בפורום../images/Emo103.gif

אהבה מעבר לפינה.... המון אנשים כאן..

mikka123

New member
מיכל אל תתייאשי

אז מה אם יהודה לא יבוא? יש עוד המון שחקנים מענינים. אני אישית אשמח כמובן אם תצליחי להביא את סופי המדהימה! כמו כן, יש גם את יעל דואני, יסמין דיאמונד, מתי אטלס וכמובן גיל פרנק המקסים. אפרופו גיל פרנק - ראיתם אותו בשבוע שעבר אצל מיכל זוארץ? איזה חמוד הוא היה עם הבן שלו - ממש בן אדם אחר ממה שדימיינתי - כזה רך ואוהב, לא קשוח כמו תמיד. והוא פלירטט עם מיכל וענה לה בבדיחות - ממש גיל חדש. אז מיכל - אל תתייחסי לכל מי שמנסה לרפות את ידייך - בסוף זה ילך ומישהו יבוא ואז תראי איך כולם פתאום מרוצים. מי שלא עובד, יש לו תמיד מה להגיד.... לנו יש סבלנות!

actress

New member
לא מתייאשת אני ממשיכה לנסות אחרי

הכל אני יודעת שיהודה כן רצה להיות פה אבל הממונים עליו החליטו אחרת, ואחרי הכל למרות שיש לו פה והכל אמרו בשמו מה הוא חושב, אבל אני משתדלת להביא עוד...

לא נורא

כבודו של יהודה במקומו מונח,אבל הסדרה "לחיי האהבה" מלאה בשחקנים מוכשרים,ואם יהודה הסכים לבוא,אז למה שהם לא יסכימו?בכל מקרה אני מעריכה מאוד את זה שאת עובדת קשה כדי להשיג לנו כאן אירוח. בכל מקרה תמשיכי לנסות,אני בטוחה שבסוף תצליחי!

SofyTofy

New member
נצלו"ש../images/Emo103.gif

אני לא יודעת אם כבר אמרתי את זה, אבל אני מנהלת פורום חדשה (כבר 19 ימים
).. כולכם מוזמנים לפורום אקזיט 828
ויש לי עוד חדשות טובות (טובות
מעולות
), אבל זה סוד (למרות שמי שבאיי סי קיו כבר יודע).

SofyTofy

New member
והנה עוד פרסומת קטנה../images/Emo103.gif

*פרסומת סמויה
* [URL='http://']בואו כולכם לפורום 828 בתפוז - פורום אקזיט[/URL]

למעלה