הודעה בפורום

רותי ב.

New member
הודעה בפורום

נפגעי. היא פתחה כרטיס מיוחד על מנת "לפרוק קצת" . אולי זה באמת רק לפרוק, לא יודעת, שווה בדיקה אני חושבת. מה דעתכם?

Drorrrrrr

New member
אני חושב שאם היא הייתה מתכוונת

"לעשות משהו" עם עצמה, היא לא הייתה אומרת שהיא כותבת בפורום כבר שנה. אבל מצד שני עזרה מסה"ר לא תזיק.

ה מוזה

New member
להעביר לה קישור לסהר ,למרות

שהיא כגולשת ותיקה רק בניק אחר בוודאי מודעת לקיומם של אנשי סהר ולפורום שלהם יש שם כמה משפטים מעוררי דאגה "ואני חולמת על סכין בתוך היד שלי. ועל חתכים אדומים. כואבים. צורבים. שיעלימו את הכאב. שיתנו סימן מוחשי לכעס. שישחררו אותי." אין שם משהו אובדני מיידי אבל אולי כן להעביר לסהר את ההודעה להשגיח קצת עליה זה בהחלט מדאיג מה גם שעלתה לפני מספר שעות ואין שם תגובות .. זה גם עלול להשפיע לא יודעת רותי אולי באמת כדאי להעביר לליאורה ...

neta s

New member
אני לא יודעת אם היא מתכננת משהו

קונקרטי עכשיו (חושבת שלא), אבל אין ספק שהיא מאוד מאוד במצוקה. איך אתם הייתם מגיבים לה?

רותי ב.

New member
כמו שהגיבה לה הפיה

טינקרבל (אייקון מלאך דרוש) רק אולי פחות מושקע - לשקף לה שקראתי, שיש לי עניין להקשיב לה היא כתבה שם: "כי לאנשים כבר נמאס לשמוע כמה רע. כמה נורא. לאנשים כבר נמאס להיות שם בשבילי, לחבק, להחזיק, לאסוף את השברים. לאנשים כבר נמאס מהמשא שאני סוחבת." הייתי 'נאחזת' בקטע הזה, על מנת לכתוב לה שיש כאלה, גם בסביבה הקרובה שהיא מספיק חשובה עבורם ושתמיד יהיו שם בשבילה, לחבק להחזיק, לאסוף את השברים, כמו גם לאלו שקוראים אני כותבת עוד אי אלו דברים, וכמובן מציינת בפניה את האפשרות לפנות לסהר. יש פורומים שאני בוחרת שלא להגיב בהם על גבי הפורום, אלא במסר. מכל מיני סיבות.

קסנדרה*

New member
הקטע לא נראה לי מדאיג

לי נראה שהיא במצוקה. היא כותבת במפורש שאיזה טלפון החזיר אותה אחורה ל"מקום" שכבר הייתה בו והצליחה להתגבר. במקרים כאלו אני פונה לגולש/ת דרך תיבת המסרים ומציעה להקשיב, לסייע בכל דרך, את ההפנייה לסה"ר אני משאירה לשלב השני כדי שהגולש/ת לא יחשוד שמא אני "מנערת" אותו לפורום אחר. אני מתחילה ואז מציעה את המקצועיים ממני לטובתו. אגב לא תמיד הם צריכים עזרה מקצועית, לפעמים מחפשים מי שיקשיב להם. אני גיליתי בעולם הוירטואלי, כמה אנשים חיים בבדידות וולא חבר או בן משפחה שמוכן/רוצה או אפילו האם קיים מי שיקשיב להם. קסנדרה

למעלה