הודעה/בקשה...

karnity

New member
הודעה/בקשה...../images/Emo20.gif../images/Emo124.gif

הבוקר התראיינתי לכתבה בנושא נשים שלא רוצות ילדים למגזין "קוסמופוליטן". הכתב, רועי, מבקש את רשותכן/ם לצטט משפטים קצרים מדבריכן/ם (ניתן לעשות באופן אנונימי..) - אבקש ממי שיש לו/לה התנגדות לציין זאת... אשמח מאד בשיתוף פעולה מצידכן/ם - זו עומדת להיות כתבה מעולה ומפרגנת... ורועי ממש מקסים..

Cat79

New member
אין התנגדות..

לא שאני חושבת שאמרתי משהו חכם ששוה ציטוט. אפשר לדעת מתי זה יפורסם?

inbal76

New member
איזה יופי!

כמובן שאין התנגדות, ונשמח לדעת כשזה יפורסם.

QueenOfMagic

New member
אוי..

רק שלא יצטטו אותי באופן שלא מחמיא...או מטעה..(מהכירותי עם כתבתים ככה הם).. אבל ככה אין לי בעיה..זה לא שאני כותבת דברים שהם ידהימו את העולם.. בטח יבחרו בעינבל..<- אין כמו הכתיבה שלה!!

inbal76

New member
../images/Emo13.gif

אבל עם כל הכבוד לעצמי, יש כאן כותבים וכותבות שדבריהם ראויים ומעניינים בהרבה משלי. אני סתם כותבת הרבה כי "מדגדג לי".

efroch99

New member
אין התנגדות

(בעילום שם משתמש בבקשה) שאלתי את עצמי מתי הפורום יתחיל לעשות גלים. כל הכבוד. היכונו למתקפת הטרולים.

אגב, יש סיבה לזה שדווקא בפורום שלכן

מופיעה כרסה של אשה בהריון כפרסומת של קטפת חולים כללית? בחירה קצת ביזארית, הייתי אומרת.

QueenOfMagic

New member
כן בטח שיש סיבה!!

כדי להפחיד אותנו עוד יותר...חחח סתם לא, זה בגלל שאנחנו מתחת לקטגוריה של "משפחה"...אז במשפחה בדרך כלל יש ילדים.. אבל הכי ישעשע אותי שבפורום הורות ישימו איזה פירסומת של פוסטינור2 (הגלולה של היום שאחרי..)

marish

New member
טוב נו...

אבל רק אם את בטוחה שהוא יציג את מגוון הדעות. קוסמו, הנה אני באה...

rois3

New member
תודה לכולכם על שיתוף הפעולה

אני אמנם כתב אבל איך לומר זאת...גם לי אין ילדים. היו סמוכים ובטוחים שכלום לא יוצא מהקשרו. הכתבה תתפרסם כנראה במגזין של נובמבר, במידה ויהיו שינויים אני מבטיח להודיע כאן בפורום. ולסיום כיפק היי לקרנית. רועי

סאני18

New member
איזה יופי של רעיון

סוף סוף כתבה שתאיר קצת את הקבוצה של נשים\אנשים שלא רוצים ילדים כבני אדם. (ולא תת אדם כמו שטרולים חושבים)

למעלה