הודעה בקשר להדחת כרמל מחנאי

הודעה בקשר להדחת כרמל מחנאי

על פי החלטת מנכ"ל רדיו ללא הפסקה, עידו מור, כרמל מחנאי הודחה מתחרות השדרן של המדינה, יחליף אותה אורן גולן. להלן המשתתפים הערב: ג'ני יצחק, אלוהים דוידוביץ, שחר פרס, אורן גולן. פרטים לתקרית ההדחה בלינקים המצורפים.

ליאור 103

New member
שמוליק, אני אוהב אותך בן אדם אבל

זה לא ענייני ולא עניינו של אף אחד לדעת למה כרמל הודחה, זה משהו שהייתם יכולים לשמור בינה לבין התחנה ולא להרשות לזה לדלוף לעיתונות ולו רק מפאת צנעת הפרט, החיים הפרטיים שלה הם עניינה והם שלה, גם אם זה השפיע על התחרות וגם להדחתה, לא היה מקום להרשות את פרסום הידיעה ובוודאי לא לצרף את הלינקים האלה.. אז נכון שמדובר בתחרות עם רייטינג ויש תככים ומזימות (למרות שדווקא עד לאחרונה כל החבר'ה הסתדרו) אבל הפעם נראה לי שקצת גלשתם לא ?

הבהרות

הדברים הובאו לידיעתי אתמול ע"י מנכ"ל התחנה. אין לי שום קשר להדלפת הידיעה לתקשורת, בNRG בקשו את תגובתי, נענתי, ואני עומד מאחורי דברי. הלינקים מצורפים כדי להבהיר את המקרה ולמנוע גל שמועות טפשי ומיותר, (עדיף כך מניסיוני בתחרות). כרמל התקבלה לתחרות אך ורק בגלל התאמתה המקצועית, צר לי שהיא לא תמשיך להשתתף בתחרות, אין לי ספק שהיא תחסר. אני מאחל לה את כל ההצלחה שבעולם. ולכולכם, HAPPY ט"ו באב!

ליאור 103

New member
עכשיו הבנתי, סליחה שתקפתי יש משהו

בדברים שאתה אומר וכן כשאני חושב על זה לעומק אתה צודק, אם זה מה שיימנע גל שמועות אז אולי באמת עדיף.. בכל מקרה, חג שמח בן אדם ! ולכל שאר המתמודדים והמאזינים.. :) והמון בהצלחה !!

רמי 103

New member
FAIR-GAME

כל הכבוד לעידו על צעדו האמיץ. ככה צריך לעבוד. ריאליטי בנויה על אמינות, ואם זו הייתה נעלמת היה גם נעלם הסיכוי שהתכנית תצליח, וזו בגדול מטרה של כולנו - מתמודדים והפקה.

gogome

New member
למה להוציא את הכביסה החוצה

מה זה? אין לכם מכונות כביסה ומייבשים במאה עשרים ואחת????? למה זה צריך לעניין את עם ישראל עם מי היא קיימה יחסי מין ועם מי לא???? אז זה יביא קצת רייטינג לתחרות, תאמינו לי - לא שווה את זה!!!! אבל, יש דבר אחד שהוא די תמוהה. שבכתבה יש תמונה שלה, והיא מדברת שם. מעניין מאוד למה? מעניין מי עושה לעצמו יחסי ציבור שמוליק או הבחורה???? כל העניין ממש אבל ממש לא מובן לי

למעלה