הודעה בקשר לישיבת קוריץ

ET forever

New member
הודעה בקשר לישיבת קוריץ

אני הבת של רעיה חי, והיא ביקשה ממני למסור שאתמול התקיימה ישיבה של ועד קוריץ, והועלה רעיון לארגן סיור ביד ושם לכל המעוניין לשמוע עוד פרטים וכו' נא לפנות ליו"ר האירגון או למשה.

eyaltamuz

New member
סיור ביד ושם

שלום לבת של רעיה (אני מקווה שיש לך שם חוץ מזה) קודם כל ברוכה הבאה, גם אם את רק השליח אנחנו שמחים כי אולי ימצא חן בעינייך ותחליטי להישאר, תודה על ההודעה בשם אמא והרעיון של הסיור בהחלט נשמע מעניין, אני מקווה שבמשך הזמן ניזכה לעונג ולכבוד לפגוש כאן גם את אימך ואולי נופתע ונמצא פה גם האת הדודה רחלה.
ד"ש
ונשיקות לאמא (אני אחזיר לך בהזדמנות) איל תמוז

ET forever

New member
איילי שלום

לשליח קוראים עינב, ואמא שלה קצת מוגבלת לכן היא נעזרת בשליח. הילדים שלי מאוד מתעניינים בעיירה קוריץ ומה שעבר על סבא שלהם. עלה לי רעיון שניסע אנחנו הבוגרים ליד ושם ונצרף אלינו את ילדינו. היום ידעתי את אחותי רחלה בנוגע לפורום, וביום שבת בתי תלמד את רחלה איך להשתמש בפורום. תודה על הנשיקות קבל גם חיבוקים חמים
דש רעיה

eyaltamuz

New member
שלום לבנות משפחת חי

אני שמח לראות שהצלחתי לגרום לך להגיע לפורום ואני מקווה שזה לא חד פעמי ראיתי שעינב פעילה בכל מיני פורומים ואשמח לשמוע ממנה איך אנחנו יכולים למשוך לכאן חברה צעירים, בני דור ההמשך, גם אני דיברתי עם רחלה ודירבנתי אותה להיות פעילה יותר אני מקווה שאחרי ההדרכה של עינב זה אכן מה שיקרה. בנתיים להתראות ולילה טוב איל תמוז

ET forever

New member
אייל

אייל, אנחנו נשתדל להיות פעילות כמה שיותר בפורום. אכן בתי פעילה בפורומים אחרים שאני לא יודעת מה הם ומי הם. ואם תיתן לה הצעות ייתכן והיא תסתקרן ותיהיה פעילה באופן עצמאי בפורום שלנו. כמובן אחרי התדרוך שאני אתן לרחלה היא חייבת ואפילו מוכרחה לדעת איך להשתמש בפורום הנ"ל. (עינב) ערב נעים וחמים רעיה.

urinbs

New member
ברוכה הבאה לוועד ולפורום

לרעיה ומשפחתה, שלום רב ברוכה הבאה לוועד ולפורום. מצטער שלא הייתי נוכח, אני מאחל לך פעילות פוריה עלי והצליחי. גם בוועד וגם בפורום אורי

ET forever

New member
אורי

היי, תודה רבה על הברכות והעידוד מקווה שאוכל לתרום כמה שיותר. תשמור על קשר, לדעתי יש לארגן מפגש עם האנשים שהיינו במסע האחרון לקוריץ. צריך לחשוב היכן זה יערך ולהתחיל להזיז עיניינים. לילה טוב, רעיה ועינב

למעלה