הודעה בשם אפרת

שרית7

New member
הודעה בשם אפרת

אפרת חולה עם חום ומרגישה מאוד לא טוב ולכן היא גם לא נכנסה לפורום בימים האחרונים והיא לצערה לא תוכל להגיע היום אנו מאחלים לה כמובן החלמה מהירה ויהיו מפגשים נוספים בעתיד כך שמי שלא יכול להגיע הפעם לא נורא

../images/Emo4.gif

החלמה מהירה
חבל, דווקא היא זאת שהעלתה את הרעיון...

המפגש (והערה לרובי)

שלום לכולם, צר לי מאד שנבצר ממני להופיע במפגש המדובר. אני מבטיחה ששיניתי את כל התוכניות שלי בשביל להיות חופשייה ביום חמישי. האמת היא, ביקשתי משרית לא לחשוף לגמרי מה עבר עליי, אבל זה היה קצת יותר רציני משפעת וחום סטדנרטי (מה שיכול להסביר אולי את זה שמחלתי נשמעת כמו סיבה מתחמקת לאי רצון להגיע). בסדר, הבנתי כבר שאני זו שיזמתי את הרעיון, זה כבר מתחיל קצת לחזור על עצמו, לא? אני ממש מצטערת. חבל שלא באתי באמת, אולי אם הייתי מאבדת הכרה באמצע המפגש, היה יוצא לנו איזה סקופ כמו "מעריצה (ותיקה!) של גלי התעלפה באמצע מפגש מעריצים", אולי אפשר היה לשים את זה בכותרת של הפורום, ליד "רועי בר נתן כותב בפורום" או אולי במוסף סוף שבוע במדור הרכילות (באותו נושא), או מקסימום היינו חושבים כולנו על פ-ל-י-י-ר "תקשורתי" במיוחד ו"לא ילדותי" והיינו מוציאים הודעה לעיתונות.כמובן, אחרי שכל אחד יגמור להגיד את דעתו האישית ואחרי שכולם יגמרו לרדת על כולם. אבל בעצם, הכי נכון זה מה שחברה שלי, שחזרה שבוע לפניי מבית חולים אמרה לי: "אם למות אז עדיף כבר בבית". אגב, היו כל כך הרבה אנשים במיון באותו יום, אפשר היה לחלק את הפלייר עם הכתובת של הפורום, אופס! של האתר (!) מאחורה. זה בטח היה עוזר לנו ליחסי ציבור... ואם כבר בהעדרי עסקינן- אז איזה תירוץ יש למנהלת הפורום שה-י-א לא הגיעה? (יפית, אני מבינה שקשה לך בלעדיי אבל באמת! ההזדהות איתי מוגזמת..
) והערה לרובי- אני ממש מאושרת שאהבת את הלוגו שלי "גלי עטרי- ממריאה בכיוון בטוח". אני לא יודעת אם אהבת את זה במסגרת "הסבר פניך לאלירן" בעקבות מה שכתבתי כאן בשבוע שעבר או שבאמת בצורה אובייקטיבית אהבת את זה.אני שמחה שמשהו ש-א-נ-י כתבתי נשמע לך לעניין סוף כל סוף. ואם אתה לא מבין את ההערה הזו, רובי, אז הסר דאגה מליבך- היא ממילא מיועדת למישהו אחר. תודה להילה ושרית, קבלו חיבוק חזרה. אני אהיה בסדר, אני מאמינה, בקרוב. שבת שלום לכולם, תשמרו על עצמכם, יש מלא וירוסים קטנטנים והרסניים שמסתובבים שם בחוץ...

hilali1

New member
יותר מדי ציניות בהודעה אחת או שרק

נדמה לי... בינתיים הצטננתי גם אני. אבל אלירן דאג להספקת טישו לכל החיים כך שלא תהיה לי בעיה
שבת שלום! הילה

אפרתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

איזה יופי לראותך פה
את ההודעה שלך רצוי לקרוא במבטא של "חי יחימוביץ" ("ארז נהדרת"), ככה היא יותר מצחיקה...
לא ידעתי שהמצב היה עד כדי כך חמור
מיון??!? באמת חבל שלא חילקת פליירים
היית מתקשרת לשרית וישר היינו באים
אגב, אם היית קוראת מה שרשמו עליינו בעיתון...איזה אנשים
זה מתחיל ככה: "רועי בר נתן הגיב במועדון המעריצים של גלי עטרי(כן אחרי שגמרתן לצחוק תמשיכו לקרוא) על החיכוי שלו..." זה מזה עצבן אותי
מה שכן זו ידיעה דיי גדולה, כי אפילו רשמו את כל ההודעה שלו בעיתון ואף בקשו את תגובתו לעניין.... סוף שבוע טוב

אז זהו ש...

אתמול שכחתי לקחת את זה מרובי!! כלכך התלהבתי מהתמונות שלקחתי לו, ששכחתי לבקש גם את הכתבה בסוף... רובי, אולי לך יש אפשרות לסרוק את זה? לפחות עד הפעם הבאה שתיפגש עם שרית?(שתהיה יום חמישי הבא, בתכנית של גלי
)

ציניות. כמה חבל

הילה תאמיני לי שאין לך מושג אפילו על מה אני מדברת כי הכל כאן ברמזים. אבל לא נורא, ממילא מי שהיה צריך להבין את זה גם כן לא הבין. אז לא חשוב. ובכלל לא שבתי אליכם אלירן כי אני חולה. ובכלל זה לא מצחיק מה שכתבת על הפליירים. אמנם כתבתי בציניות אבל זה ממש לא היה בצחוק. מה לעשות, על נושאי בריאות אני לא צוחקת. במיוחד בכל מה שקשור אלי. הילה צר לי שהצטננת אני מאחלת לעצמי שזה היה כל הצרות שלי בחיים. חוץ מזה, אולי תשקלי לעבור לאזור יותר חם. מה דעתך על סיירה ליאון? סתאם. נסי את מישור החוף...

למה שנכתב בעיתון...

"רועי בר נתן נכנס למועדון המעריצים של גלי(אחרי שתסיימו לצחוק תמשיכו לקרוא)..." ההארה בסוגריים היתה ממש לא לעניין...

למעלה