הודעה בשמה של יפית

הודעה בשמה של יפית

יפית נשאבה היום בשמונה בבוקר, נשאבו 28 ביציות, אבל... לא תהיה החזרה החודש. יש לה היפר... מי שיכולה לספר, לענות, לעודד וכו´ תכתבו פה, אני יקריא לה בטלפון כי עד שהיא לא תחזור לעבודה אין לה גישה לאינטרנט. בכל אופן, מי שכבר עברה היפר, או מי שיודעת מקריאה וכדו´, כמה זמן ממשיכים הכאבים? יפית מזריקה דקא היא תקבל מחזור לפני החזרה? תוך כמה זמן המחזור יגיע? מה התהליך בחודש הבא לקראת החזרה? יש עוד מה לשאול, אבל אני בכלל לא יודעת מה זה, אז מי שיכולה לספר, יפית מאד תשמח. היא מוסרת לכולם נשיקות.
שרה בשמה של יפית

יפעתי&

New member
שרהלה , קודם כל תמסרי לה שתשתה

המון המון המון המון המון וכמה שנראה לה המון שתשתה עוד הכאבים ימשיכו עוד כמה ימים ראי את עמית ורוני שעדיין כואבות אבל אם היא רואה שהכאבים מתגברים שתרוץ מיד למיון שלא תרגיש מטופשת או משהו כי זה עניין מאוד רצינו שתנוח המון ותשתה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן ו
ות ממני (גם לך...
)

אפרת**

New member
ליפית..

למה שיהיה דימום?? תאורתית לא אמור להיות דימום - עד כמה שידוע לי וחוץ מזה מאחלת לה שלא יהיה לה דימום - 9 חודשים...
לענייני החזרות של מוקפאים, אני ממש לא יודעת. עוד לא זכיתי לתענוג שיהיו לי מוקפאים.... (צינית שכמותי...). תאורתית אמורים לקחת כל מיני כדורים כדוגמת אסטרופם - כדי לעבות רירית ואז עושים את ההחזרה.

אפרת**

New member
מה שאני מתכוונת לומר

זה שלא אמור להיות דימום כתוצאה מההיפר. אבל אם לא עושים החזרה הפעם - מין הסתם שיהיה דימום בעוד שבועיים בערך.

נועם@בת

New member
שייווווווו 28 בייציות ../images/Emo84.gif

נקווה שיהיו גם ימבה עוברים. נסיון אישי מהיפרים אין לי תודה לאל, אני נמצאת בצד השני של הסקאלה- עם תגובה חלשה מידי להורמונים. בכלופן אני מכירה צמד תאומים מתוקים להפליא, שאמא שלהם בIVF ראשון היתה עם היפר, ולכן החזירו לה עוברים רק בחודש אחרי. יצאו מזה בן ובת לתפארת
תשובות אינפורמטיביות תקבלי ודאי מאחרות. מסרי ליפית את אהבתי ואיחולי
נועם

עמית@

New member
מנסיון (27 ביציות- טוב נו- פישלתי.)

אני מניחה שהשאירו אותה באיזשהוא מעקב, ואם לא בבי"ח אז קבעו לה להגיע לבדיקה, חשוב לבדוק שהיא לא עולה במשקל באופו פתאומי (צבירת נוזלים) ושהיא עושה פיפי כרגיל- אם מופיע כל סוג של קוצר נשימה או מיעוט שתן ללכת מייד למיון. כדי למנוע מצבים של הצטברות נוזלים בחללי הבטן ושיהיה טוב עמית

למעלה