הודעה בשמו של חייל מארה"ב

oshiko

New member
הודעה בשמו של חייל מארה"ב

ההודעות הבאות בשירשור זה הן: -- הודעה מחייל מארה"ב שזקוק לעזרה בבעיה מסויימת. פורסמה בפורום jafi של הסוכנות בשיתוף "תפוז" שמתנהל באנגלית. הוא לא מצליח להיכנס לפורום שלנו, לכן אני מפרסם בשבילו כאן את ההודעה. ההודעה המקורית באנגלית. -- תרגום שלי של ההודעה המקורית באנגלית. אני יודע שיש בפורום כמה דוברי אנגלית כשפת-אם. אם טעיתי או לא תרגמתי מספיק טוב - אנא תקנו אותי. הבעיה דורשת בעיקר את מומחיותם של עורכי-הדין שמשתתפים בפורום ועוזרים בבעיות משפטיות מול הצבא - אך כמובן גם סתם עצות של ניסיון ושכל ישר יתקבלו בברכה ויעזרו לבחור.

oshiko

New member
Bad army decision. Need advice!!!

I went AWOL from the tzanchanim 6 months ago, went back to america.. It was only supposed to be for a week and my parents were to fly me back, but they did not, I have been working and in school in the meantime, figuring out what I can do.. I really want to go back to israel, I made a big mistake and I want to return, I don't know what will ahppen to me, and I don't know if I will end up in a combat unit again, can anyone help me? I am depressed and I don't know what to do or who I could possibly talk to.. I have posted this before, but was not helped, just need some good advice from someone who knows....Jail?how long? what happens after?

oshiko

New member
החלטה גרועה לגבי הצבא. זקוק לעזרה!

עשיתי נפקדות מהצנחנים לפני 6 חודשים, נסעתי חזרה לארה"ב .. זה היה אמור להיות רק לשבוע והורי היו צריכים לקנות לי כרטיס חזרה, אבל הם לא עשו את זה, עבדתי ולמדתי בינתים, מנסה לחשוב מה לעשות .. אני ממש רוצה להיות שוב בישראל, עשיתי טעות גדולה ואני רוצה לחזור, אני לא יודע מה יקרה איתי, ואני לא יודע אם בסופו של דבר אני אהיה שוב ביחידה קרבית, האם מישהו יכול לעזור לי? אני בדיכאון ואני לא יודע מה לעשות או עם מי אני יכול לדבר ... פירסמתי את זה בעבר, אבל לא קיבלתי עזרה, אני רק צריך עצה טובה ממישהו שיודע ... כלא? לכמה זמן? מה יקרה אחרי זה?

תשובה

שלום לך, לא אשקר ואגיד שהמקרה נורא בעייתי מבחינה משפטית. לרוב, חילים במצבך נשפטים בבתי דין צבאיים בגין עבירות היעדר מן השירות ונכלאים לתקופות כאלו או אחרות לפי הנסיבות האישיות שלהם. המקרה שלך די שונה וצריך לדעת יותר פרטים לגבי הנפקדות, האם היתה לך אפשרות לחזור ללא סיוע ההורים? מה עשית בשביל זה? וכו'. תוכל לפנות אלי גם במייל [email protected] עם פירוט הנסיבות. בברכה, קוזניץ בני, עו"ד http://www.k-law.co.il

oshiko

New member
[תרגום]An Answer [יפורסם גם ב jafi]

Hello, I won't lie to you and I'm telling you that this case is very problemtaic with regard to law. Usually, soldiers in your situation are been judged in military courts for army-duty absence and are imprisoned for various periods of time according to their perosnal circumstances. Your case is a bit different and requires more details with regard to the AWOL, did you have a possibility to return without your parents' help? what have you done in order to return, etc. You can also approach me by Email: [email protected] with the detailed circumstances. Yours sincerely, Benny Koznitz, lawyer,http://www.k-law.co.il

למעלה