הודעה גורפת

הודעה גורפת

ברוכים הבאים (או יותר נכון, ברוכות הבאות
) כל המצטרפים/ות החדשות. קדימה, תתחילו לקטר, בשביל זה אנחנו פה

בזמנו הייתה הודעה

בפורום להיות הורים לגבי עתידנו כחותנת מאת שחר של טללים ואולי היא תצרף את זה לכאן בהזדמנות. מה שבטוח, זה יהפוך ישר לטאג ליין

פנינה היקרה- מזל טוב ענקי לפורום הח

החשוב הזה, שאני מחסידותיו....תמיד גרסתי שצריך להוציא ספר הנושא שם זה... אז תודה שנתת לי הכבוד לשפוך פה את הטאג ליין החביב הבא, אני אצרף גם כקובץ וגם (למי שלא יכול לקרוא אותו) בהעתקה לכאן: תינוק שלי טל תינוק שיגדל כותבת זאת כאן כשאתה עוד קטן כותבת היום לאישה של מחר הגיגים מעכשיו לאחת שתבחר מחפשת מילים להגיד לך, כלתי לעתיד להבהיר שהילד הזה שבעצב נולד ובאושר גדל שלי יישאר לנצח לעד! נכון שנועד להפרות ולהרבות למלא את הארץ בכמותו תינוקות... ואחרי שעיין מיין ציין וזיין בך הוא בחר מכל הנערות. את, היפה, האוהבת, החכמה והמוכשרת, את החייכנית, המלטפת, שעושה אותו מאושר האחת ממיליון שאיתה הוא מרגיש נהדר... וכאן הוא שוכב לידי התינוק הפרטי שלי וסתם כך צופה בקלטת של BABYבאך. באוברול כחול צוחק לו בקול מנפנף בידיו ברגליו משמיע קולות עושה הבעות ואני משתגעת בגדול! מאוהבת מרותקת מנותקת מהכל. תדעי לך תמיד כשיגיע תורך שאני אפנה קצת מקום בשבילך ואת תעריכי, תנסי, תתאמצי להיות לי כלה נהדרת... על אפך ועל חמותך

eliyhu

New member
לקטר

למה לקטר - עברו הימים שהחמות היתה המרשעת רוב החמות של היום הבינו שרק הדרך נינוחה נהנים מהנכדים ומהכלות ולכן הן אחרות מפעם , ומי שלא הבינה לומדת זאת מהנסיון

למעלה