הודעה דחופה ביותר

רותי ב.

New member
הודעה דחופה ביותר

לחיפאים שביניכם. ביום א` הקרוב ב- 20/5/01, בין השעות 8:00 בבוקר עד 17:30 אחה``צ וביום ב` ב- 21/5/01, בין השעות 8:00 עד 14:00 יערכו במד``א (מגן דוד אדום) ברחוב תל אביב בדיקות דם לצורך איתור תורם למח עצמות. המבצע הזה נערך בעיקר עבור תנוקת בת שנה וחצי שזקוקה בדחיפות לתרומת מח עצם, עקב סוג נדיר של לויקמיה, אך הבדיקה מיועדת לא רק עבורה, אלא עבור כל אלו שזקוקים לתרומת מח עצם. אנא אנא, עזרו להפיץ הודעה זו בדחיפות בפורומים מתאימים או במייל. תודה. שוב, העניין דחוף ביותר !!!!!

~Supergirl~

New member
סתם שאלה

מאיזה גיל מותר לתרום דם לבד בלי אישור הורים ומאיזה גיל עם אישור הורים ומאיזה גיל בלי נוכחות הורים (שמעתי שהאישור הורים דורש גם נוכחות הורים או משהו בסגנון)?

רותי ב.

New member
שוב, מתנצלת על שלא עניתי,

לא יודעת איך התגובה הזו נשמטה מעיני, כי השתדלתי לענות בפורומים אחרים. סליחה. אבל אין לי תשובות ספציפיות לשאלות ששאלת, אולי היום אברר כאשר אהיה שם, ואענה מאוחר יותר. שוב, קבלי התנצלות.

הייזל

New member
לרותי ב. שלום!

חיכיתי שלושה ימים עוד יומיים מבלי שתהיה כאן תגובה לשאלה שנשאלה אני מוחקת את ההודעה הזו. או שזה שרות לציבור ולכן אני מצפה שתתיחסי לתגובות להודעה שלך או שזו פרסומת וזה לא מקובל כאן. שיהיה ברור - הסיבה היחידה שההודעה הזו לא נמחקה עדיין היא רק בגלל שזה עניין הקרוב לליבי.

רותי ב.

New member
פרסומת למי????

לא הבנתי מה פה פרסומת. אם בדיקת הדם לא תראה התאמה לתינוקת הזו היא תכנס למאגר גדול שאולי יציל חיי מישהו אחר. מתנצלת על שלא עניתי, אבל אין לי תשובות לשאלות שנשאלו. לא יודעת באיזה גיל צריך הסכמת הורים, ומתי אפשר לעשות בדיקת דם בלא הסכמה. מתנצלת, היום אהיה שם ואברר את זה, ואולי זה יהיה בסדר לגבי אלו שהתכוונו לתרום מחר. איך אפשר לקרוא `פרסומת` לדבר כגון זה??? ניסיתי לעזור להורים של התנוקת הזו, באמצעי הכי זמין, עם התפוצה הכי גבוהה, ובפורומים אחרים ובפורטלים אחרים קיבלו את זה בהבנה. אני מקוה ומאמינה שגם כאן זה יתקבל כנ``ל.

Boojie

New member
רותי, תרשי לי בבקשה להתערב,

המטרה אכן נעלה ביותר, אבל הייתי רוצה להסב את תשומת לבך לעובדה שמטרות נעלות יש המון. יש אנשים שמחפשים תרומת כליה, סיוע לילדים חולי לוקמיה, כסף לחסרי בית, עזרה לחיילים נעדרים, תמיכה בניצולי שואה, סיוע לקשישים ועוד ועוד. כולן מטרות נעלות, כולן בדרך כלל דלות תקציב, וכולן לא שייכות לנושא הפורום. אם כל פורום יתיר לכל מטרה נעלה שתגיע לתחומיו ``רק הודעה אחת כי זה חשוב``, הסוף יהיה שהפורומים יהיו חסרי כל משמעות, כי הם יוצפו בהודעות לא רלוונטיות. לפיכך, חשוב להבהיר, שפורומים אינם לוחות מודעות למטרות נעלות ודלות תקציב. פורומים הם מקום לדיון בנושא ספציפי. עם כל הצער שבדבר, ההודעה שלך נראית לי לחלוטין לא רלוונטית ולא שייכת לנושא הפורום, ולכן אין מקומה כאן.

רותי ב.

New member
הצדק איתך.

הכנסתי את ההודעה (שנראתה לי חשובה, אחרת לא הייתי לוקחת את זה על עצמי) בכ- 66 פורומים. כ- 60 פה ועוד כ- 6 ב- IOL . הלכתי בעצמי לבדיקה הזו היום ב- 17:00, והתעניינתי כמה הגיעו. נאמר לי שהגיעו מ- 8:30 בבוקר 5 אנשים כולל אותי, הבת שלי, ואיזו קרובת משפחה של התינוקת. רק 2 אנשים שאני אישית לא מכירה. זה אחרי שהקדשתי מעל 4 שעות בהכנסת ההודעה לכל הפורומים, ובמענה על שאלות. והיתה לי הרגשה שאילו הייתי הולכת ברחוב, מנסה לגייס אנשים לבדיקת הדם (לא לתרומת דם חלילה) הייתי אוספת הרבה יותר אנשים. אולי אפילו בסדר גודל. ונורא עצוב לי וחבל לי, אבל הצדק איתך, אולי זו לא המטרה של הפורום, של הרבה פורומים אחרים, אני יצאתי מנקודת הנחה שמטרה שכזו, שבסך הכל נעשתה בהתנדבות ולא למישהו שקרוב אלי משפחתית, מותר בעבודה להשתמש באמצעים שכאלה, על מנת לגייס אנשים. טעיתי.

למעלה