הודעה דחופה לואדים בלומין

הודעה דחופה לואדים בלומין

רצות שמועות שבפורום המנהיגות של פרק 4 בחרת במוריה ולא בקרן, הפוך ממה שהראו בTV - האם זה נכון, ולמה זה קרה?

פלאי העריכה ../images/Emo44.gif

אכן כן. הצבעתי בעד מוריה בפורום ה-4. למה זה שודר אחרת - לא לגמרי ברור לי.
אני מניח שמאותן הסיבות, שמרבית האירועים המוצגים בתוכניות עד עכשיו רחוקים עד רחוקים מאוד ממה שהתרחש במציאות. לך יש רעיון איך להסביר את הדבר הזה? בכל מקרה, שיהיה חג
פורים שמח!
ואדים בלומין

התוצאה לא הייתה משתנה...

ואדים ידידי היקר, בין אם בעדי או נגדי התוצאה לא הייתה משתנה, אבל אני מודה שכשישבתי מול המסך בשלישי האחרון, חשבתי לרגע שזכרוני תעתע בי ושלא הייתי מרוכזת בפורום... זו הייתה הפתעה גמורה, ערוכה היטב ואני מבינה שמטרתה הייתה להעלות את המתח. מבחינתי כמו שאתה יודע, אין שום משמעות להצבעה ואני מעריכה אותך כך או כך. חג פורים שמח לכל בית ישראל, קרן

אושיק33

New member
אולי בגלל שלא מענין מה באמת הצבעת?

חשבת שזה בכלל לא מזיז לאף אחד מה אתה בכלל עושה בתכנית הזאת? מישהו בכלל שם לב אליך?

נתן12

New member
ושיק תתבייש

אתה לא צריך להשמיצ פה סתם בלי בכלל להכיר את המועמדים. חוצ מזה העובדה שהתוכנית לא מראה את מה שקרה באמת בהצבעה חמורה מאוד . אני לא צופה יותר

נתן12

New member
זה אומר שקרן קיבלה רק קול אחד ?....

וגם זה בגלל שעביר היתתה נגד מוריה ולא לטובת קרן.

למי שמעניין אותו....

קרן - היא בן אדם מדהים, שלמרבה הצער, הכרתי לעומק רק אחרי שהיא עזבה את התוכנית. בגלל שלא היכרנו כמעט ובגלל שלא יצא לנו לעבוד ביחד באף אחת מהמשימות ההתלבטות שלי בפורום לא הייתה קשה כל כך (במיוחד לאור העובדה, שעל אף חילוקי הדעות האידיאולוגיים בינינו, מוריה ואני התחברנו מאוד במהלך הפרקים הראשונים). אבל כל ההסברים, כמובן, אינם רלוונטיים לעובדה שהעריכה של התוכנית הופכת את הדברים על פיהם ומעוותת את ההתרחשות במהלך המשימות. בהצבעה זה פשוט ברור יותר וניכר יותר. לקרן הנפלאה - חג פורים
שמח ! ולנתן12 - תודה

אותי מאוד מעניין

לשמוע מה שיש לך לומר. חבל שעד כה באתה לידי ביטוי מעט מאוד בתכניות ששידרו. מעט מדאיג להבין עד כמה מניפולטיבית העריכה ומעוררת תהיות.

a e q u i t a s

New member
זה רק מוכיח את הטענה שלי../images/Emo5.gif

זה רק מוכיח את הטענה שלי, כפי שרשמתי ברשומה שהתוכנית היא לא באמת על נושאת ערכים חשובים של תרומה לחברה, התנדבות לקהילה ועזרה לזולת, אלא רק תוכנית ריאלטי לכל דבר שצריכה רייטנג גבוהה ועל זה היא מוכנה אפילו להלבין את פנייה של המדינה..

אבל גם להלבין

את פני המתמודדים עצמם ולהוציאם פלקטיים ורחוקים מאוד ממה שהם באמת - אנשים מרשימים עם קבלות בהרבה תחומים שנבחרו מבין המוני מועמדים.

a e q u i t a s

New member
אין מה לעשות?! רייטינג מעל לכל

המתמודדים יש להם הרבה קבלות על מעורבות קהילתית מבורכת. זה מאוד חיוני, אבל מה אתם מצפים מתוכנית ריאלטי??!?! הם חיים מפרסומות, הם צריכים רייטניג גבוהה?! זה היה ברור!!! בדיוק כמו השגריר?! פטריוטזם עטוף בנייר נוצץ של כסף....

למען ההגינות ../images/Emo18.gif

עם כל האכזבות הגדולות מהתוכנית (אתם יודעים, כגודל הציפיות....) צריך לומר, למען ההגינות, שיש ל-"דרוש מנהיג" גם השפעות חיוביות לדעתי. עצם הדיון שמתפתח פה בנושא המנהיגות - הוא חשוב. אני מקווה שהתוכנית מעוררת עוד הרבה צופים אחרים לשאול שאלות ולדון בסוגיות של מנהיגות ומנהיגים - גם ברמה אישית ובוודאי ברמה לאומית. אם יהיו בני נוער וצעירים שישבו בבית מול קופסת הטמטום
, יומרו: "גם אני יכול/ה!", יקומו ויעשו - אז יצא הפסדינו בשכרינו. חוץ מזה, כנראה היה תמים מצדי לחשוב, שתוכנית ריאליטי
תביא למסך משהו ערכי ו... תסלוחו לי על הביטוי,
ציוני. אפילו בימי המכרז..... מי יודע, אולי זה באמת לא מביא רייטינג?

a e q u i t a s

New member
דעתי בנושא... ../images/Emo4.gif

אני לא בטוח שיצחק רבין, בגין הוא דוד בן גוריון היו מסוגלים ללמד תלמידים מכתה ד' על שנות השבעים?! אז מה? זה הופך אותם לפחות טובים?! זה יותר מזל?! בכלל אם כל הסיכסוכים הפנימיים (תקנו אותי אם אני טועה) זה נראה יותר כמו דרוש פוליטקאי ולא דרוש מנהיג... קראתי את המבחן מנהיגות באתר פה, פשוט נגנבתי!!! הצילו!!! איזה גיבוב שטויות, הצילו!!!!!!!!!!!!! מנהיגים אמתיים לא מכשרים בטלוויזיה, אלא בצופים, בביתי הספר, בצבא ובקהילה....

נ ר ו ש

New member
ואדים חח.. גם לדעתי זה מביא דברים

חיוביים בדיוק כמו שאמרת... בהצלחה
וזה יאמרו, לא יומרו

למעלה