הודעה דחופה ליוסף שגב מTIMLESS

Efraim

New member
הודעה דחופה ליוסף שגב מTIMLESS

מי שיודע איך להתקשר ליוסף אז בבקשה להעביר לו שיתקשר לאפרים שנמצא בסט לוציה במפרץ רודני (על יד הספינה שלו TIMLESS) ןרוצה להעביר לן הודעה דחופה. בקיצור החבל שקשר מצד צפון מזרח מראה סימנים רציניים של CHAFFING ולדעתי הוא צריך להתקשר למי שצריך לטפל בזה בשביל שהחבל לא יקרע. אני נמצא באן רק עוד 24 שעות וביכולתי לעזור עם נדרש. בעוד כשעה אצרף תמונה של מצב החבל.. אפשר להתקשר אלי דרך הפורום במסר.

mirmir1

New member
הודעה ליוסי שגב

אפריפ שלום אני לא מכיר את הנפשות אבל זכרתי את השם עשיתי 1 +1 ודרך 144 השארתי ליוסי הודעה אני מקווה שזה יעזור

Efraim

New member
תודה בשמו של יוסף (וממני)

אני בסך הכל מעונין לעזור לימאי ישראלי ומקווה שאכן בעזרתך הוא יוכל לראות את התמונה ולנקוט בפעולה המתאימה.

Efraim

New member
תמונה של מצב החבל

באופן כללי החבל הזה מקבל את רוב העומס בגלל כוון הרוח ולכן הוא מתכלה במהירות רבה.

ביקשתי מהמארגנים של ARC

ביקשתי מהמארגנים של ARC באנגליה שייצרו קשר דחוף עם יוסף וימסרו לו את ההודעה והם אמרו שהם יעשו זאת (לא רצו לתת לי את הפרטים שלו ללא רשותו, וטוב שכך הם נוהגים).

Efraim

New member
תודה, אני מקווה שיעשו זאת מהר

כיוון שאני רוצה להפליג מחר... אד מחר אני יכל (ברשותו של יוסף) לעלות על הספינה ולהחליף חבל.

d19511

New member
לא מבין מה הבעייה..קשור וזהו.

ואח"כ תקבל אישור...או שפשוט תקשור לולאה נוספת במקביל "על כל מיקרה".....

Efraim

New member
פתרון הבעיה....

לאחר קבלת אישור מיוסף לפמי מספר שעות (לא לקח הרבה זמן ובעזרת ערן ממרינת אשקלון) הןספתי 2 חבלים לקשירה. האחד במקביל לחבל הישן ובתוספת שרוול הגנה (עשוי מצינור מים של מכבי אש) שלא יקרה לו מה שקרה לראשון. אחר כך הוספתי סמרטוט להגנת החבל הישן ולבסוף קשרתי לשניהם חבל דק שמחזיק אותם ללא יכולת להשתפשף. היות לעלית על הספינה אז ראיתי חבל נוסף שקשרתי בנוסף והוא יוריד לחץ מהחבלים ברוח צפונית מזרחית שגרמה לבעיה. לאילו ששאלו למה לא עליתי וקשרתי חבל נוסף בלי לבקש אישור הבעלים אז לדעתי כאשר המקרה הוא לא מקרה חרום (החבל עדיין מחזיק ויחזיק עוד שבוע ללא טיפןל) ואני לא יודע אם יוסף השאיר מישהו מקומי עם אחריות לספינה, וכאשר המקרה הוא לא מצב חרום תמיד טוב יותר לקבל אישור הבעלים. בכל מקרה זה היה מהיר מאוד ואני מקווה שיוסף יחזור לבפינה וימצא אותה במצב טוב. זה תמיד קשה להשאיר ספינה לאורך זמן ללא השגחה.

למעלה