היום בגלגל"צ תחרות בין גלי לריקי גל. מכירים את הבחירות בגלגל"צ? כל יום שני זמרים/ות מועמדים מתקשרים לטלמסר ומקישים 2 לגלי הזמרת שתקבל הכי הרבה קולות ישמיעו 3 שירים שלה בסוף התכנית (15:45) קדימה לעבודה
בסה"כ צריך להתקשר למספר, להקיש 2 ולנתק זה כל הסיפור. האמת גם בלי העזרה שלנו יש לי הרגשה שגלי תנצח אבל נעים לדעת שיש לנו יכולת השפעה. אני אישית מאוד אוהבת את ריקי גל היא זמרת מעולה לטעמי אבל אני חוששת שלגלי יש הרבה יותר קהל מאשר לריקי...
בעבר, אמרו במצעדים של רשת ג' שהם מבטלים הצבעות כפולות, כך שאם מצביעים כמה פעמים מאותו טלפון (או שולחים גלוייה מס' פעמים מאותה הכתובת) זה בעצם מבטל את כל ההצבעות שהיו. אולי זה המקרה גם כאן??? אני הצבעתי בערך 10 פעמים...
משום מה ב"דו קרב" בגלגל"צ זו הפעם השלישית שגלי נגד ריקי (אף פעם לא ריקי נגד זמרת אחרת או גלי נגד זמרת אחרת") בשתי הפעמים האחרות גלי ניצחה את ריקי ניצחון מוחץ של כמעט 90% מבלי שאף אחד מאיתנו יתערב בכלל. אני שומעת בעיקר גלגל"צ גלי מושמעת כמה פעמים ביום בגלגל"צ לעומת זאת צר לי לומר שאת ריקי אני שומעת אולי אחת לכמה שבועות בגלגל"צ. אסף דרעי הוא מנהלה האישי של ריקי גל ולא רק של גלי, וזו עובדה שגלי מוכרת הרבה יותר תקליטים מריקי ומצליחה יותר בהופעות מריקי. היום רק אני לבד הצבעתי 50 פעם... מה אני אגיד לגם תסיקו את המסקנות לבד...
אשה שהלכה להשתין באמצע הלילה אחרי הופעה בפרדס ושמעה יללות של גור כלבים ולא נרגעה עד אשר היא חזרה כשהוא בין זרועותיה לא יכולה להיות אשה רעה. יש לה קול נהדר היא יודעת לעמוד על במה מאוד קריזמטית. אולי היא מטורפת ואת זה אני בהחלט יכולה להאמין עליה היא לא נראית לי הכי שפויה ויציבה בעולם והיא גם נראית לי טיפוס קצת ממורמר היא לא ממש פירגנה לעדי כהן למרות שזו ביצעה את היי שקטה של ריקי הרבה יותר טוב מהמקור אז היא לא פירגנה וקשה לה לראות הצלחה של אחרים היא לא היחידה מעטים מאוד הם אלה שמפרגנים למה לשנוא אותה על כך? להפך היא המסכנה. אנשים כאלה רק מעוררים את רחמיי.