הודעה די חשובה

KATYUHA

New member
הודעה די חשובה

טוב אני לא אחת המנהלות ואני גם לא אדומה אבל הפורום של אגם נהפך ליהיות פורום קייטנת משחקים ודיבורים! אתם שמתם לב שאנחנו לא עושים כלום חוץ משרושורים ימוייומים??? עוד שניה אנחנו נביא לפה גנן וזהו! אנחנו לא עושים כלום על אגם!אני מבינה שזה כיף מאוד לעשות שאלונים אבל שיהיות קשורים לפחות טיפה לאגם! וכול נושא חדש שמדברים עליו חייב ליהיות מישהו שיסית את כולם מהנושא וכולם ידברו על משהו שונה לגמרי מההודעה! אני יודעת שרובכם עכשיו יגידו "איזו כונפה חשה ת'צמה"אבל אני ממש לא!זה פשוט מעצבן להיכנס לפורום שבו יהיו רק כול מיני שטויות שממש לא קשורות לאגם! ותאמינו לי שגם אם אגם הייתה יודעת מזה לא היה נעים לה לשמוע על מה שקורה כאן בפורום... אוקיי מי שרוצה להקשיב לי בקשה מי שלא אז לא...

פשושית12

New member
אמממ לדעתי..

זה לא הכי נכון,כי אי אפשר לדבר כל יוםםם על אגם,אין גם כ"כ על מה. אז מה?! אז לא ישלחו הודעותת אם אין נושא שקשור לאגם? לדעתיי השירשורים רק מקדמים את התיפקוד של הפורום. אני דיי חדשה,אני לא נכנסת לפה הרבה אבל זה ברור שכשיש נושאא לדברר עליו שקשור לאגם אז מדברים עליו. יום טוב

אממ מאמי../images/Emo204.gif

זה לא קשור, אני בטוח שכולם שמו לב פה, שאין עידכונים כבר, והפורום נראה כמו "גנון" בניסוח קטיה חח. ותמיד יש מה לדבר על אגם, אם זה שאלון או פעילות שאתם יכולים לפתוח בפורום, רק קצת חשיבה יצירתית
.

KATYUHA

New member
תראי אני ממש אבל ממש לא אומרת

שצריך להביא פול תמונות וכתבות אני גם לא אומרת שתשבו ותחרשו כול היום מול המחשב כדי למצאו משהו קטנצ'יק של אגם ממש לא פשוט לפחות לעשות כול מיני משחקים ושאלון שקשורים לאגם ולא לבית ספר או בעיות אישיות. הפורום נראה נורא ואני בטוחה שכול אחד מסכים איתי

קטיה מאמי..../images/Emo204.gif

בקרוב יהיה טוב יותר, אנשים עובדים על זה.. אתם רק צריכים להתאזר בסבלנות. אני מבטיחה לך שיהיה בסדר, אני לא יכולה להגיד יותר מזה, אבל מסכימה איתך לחלוטין.

שירוש 221

New member
את די צודקת ודי לא

תראי נכון אנחנו צריכים יותר לדבר אל אגם להביא דברים חדשים על אגם כמו תמונות כתבות וכ'ו, אבל מצד שני גם אפשר לדבר על דברים אחרים

היא לא אמרה ש..../images/Emo204.gif

בכלל לא לדבר על דברים אחרים, היא אמרה שיש נושאים מסויימים שנעשים פה כל יום שקצת מסיחים ת'דעת שזה הפורום של אגם, אנשים שבאים בחוץ, אני יכולה להבטיח לך שלא יבינו שזה של אגם אם לא היה כתוב למעלה : "אגם רודברג". זה יותר פורום אוהד מאשר אגם.ויותר פורום בצפר מאשר אגם.

oorlyy1

New member
זה.....די נכון../images/Emo4.gif

אבל לא תמיד יש משהו חדש על אגם...... אז למה שהפורום יהיה שומם?
ולמה שקרא לך כונפה?! חחח
שיש דברים על אגם מדברים על זה הרבה ושאין אז סתם מדברים פה חח
אבל כן...צריך לעשות כאן קצת יותר דברים שקשורים לאגם.... :)

למעלה