הודעה דרמאטית!

ofribecker

New member
הודעה דרמאטית!

חברים יקרים, חובבי פוטבול, חברי הפורום וכל אלה שגם משחקים מידי פעם, היום במשחק ה"פול קונטאקט" שהיה בספורטק נפצע עבדכם הנאמן, ועד עתה נמצא בכאבי תופת בין הגב לאגן, עדיין לא ראיתי רופא, אבל כפי שזה נראה, או מרגיש ליתר דיוק, בצער רב אני יכול לומר שסיימתי את העונה ואם לא למעלה מזה. בתור מי שייסד את פוטבול ספורטק תל-אביב לפני למעלה מחמש שנים, אני יכול לומר שזה אחד הדברים היפים ביותר שיצרתי בחיי. אני מאוד גאה בעובדה שהפעילות היפה הזאת נמשכת ומושכת עוד ועוד אנשים. הפורום הזה כאן, הוקם על-ידי אחד המשתתפים הראשונים בפוטבול תל-אביב, יורם, שנמצא לצידי בכל רגעי ההתחלה היפים וגם בהמשך. אני רוצה להודיע כאן על כוונתי לפרוש מלשחק פוטבול בעתיד הקרוב, ומאחל לכל חובבי הענף המדהים הזה המשך כיף והתלהבות, שרק הן יכולות להשאיר אותו בחיים בארץ שלנו! אמשיך להיות נוכח כאן בפורום, ובכל מה שקשור לכיף של המשחק, מחוץ למגרש. אם אי פעם יהיו קבוצות מתחרות בפוטבול "פול קונטאקט" בישראל, אהיה מהראשונים לשמוח, לאמן, לכוון, לפעול ולייעץ. שלכם עפרי בקר

Jerzet

New member
וואו

עצןב לשמוע את זה עפרי. עצוב מאוד. האמת, אני לא ראיתי איך ומתי זה קרה, אבל בהחלט צריך ללכת לרופא. יש לך מושג מה זה? בכל זאת, תודה לך על המאמץ הראשוני שהביא לכאלה תוצאות מרשימות, וזה אכן דבר יפה.בשם כל מי ששיחק וכרגע משחק, תודה, תהיה חזק, ותרגיש טוב!

אושרי, החלמה מהירה

ותזכור שאין דבר שהזמן לא מרפא. מקווה שנוכל לשחק איתך בהקדם האפשרי! הכל מקרה תמשיך לכתוב לנו חידות ולשחרר הודעות בפורום!

Yo-man

New member
הי עופרי... הודעה מצערת

חבל לי לשמוע את זה, אבל שוב אתה יוצר תקדים - הפרישה המתוקשרת הראשונה שלנו
אני מקווה תבקר פעמים... וכמו שאמרת - WE WILL ALWAYS HAVE THIS FORUM. שיהיה לך רק טוב. יורם, וכולם.

Laban P

New member
אכן, החלמה מהירה...

אני מאוד מצטער בשבילך ומקווה שתוכל לחזור למשחק כמה שיותר מהר. חבל לי מאוד שלא יצא לי לפגוש אותך ,ולפי מה שאתה אומר, אני מקווה שאולי כן יצא ביום מן הימים, בתקווה לכמה שיותר מהר. באותה הזדמנות אסביר את הסיבה לכך שלא הופעתי למשחק ביום שישי - יומיים לפני המשחק נתגלתה לי איזושהי דלקת בעניים ולא יכולתי לשים עדשות. הבעיה היא שאני לא יכול בלי משקפיים ובטח שלא עם אז החלטתי לחסוך מעצמי בושות מיותרות (שכבר קרו בעבר..חח..). אבל באמת נורא התבאסתי כי חיכיתי לזה כל השבוע. שבוע הבא אני לא בארץ וזה עוד יותר מדכא. בקיצור אני מאוד מקווה שעוד שבועיים אני אהיה על המגרש, לא אגיד שוב בטוח כי מתברר שיש דברים שיכולים להפריע לי מלבוא (אבל רוב הסיכויים שכן). אבל מספיק לדבר עלי, הרי אתה פה בבעיה יותר חמורה ולכן אני באמת מקווה שתבריא מהר ותחזור למגרש כמה שיותר מהר שאני אוכל לפגוש אותך. ואם יש בזה ניחום (באנגלית זה נשמע יותר טוב), אני בטוח שהפוטבול "פול קונטאקט" בארץ ימשיך ויתפתח ואני מוכן לעזור בכל מה צריך, אך דבר ראשון שאני יעשה הוא להופיע על המגרש בתוך שבועיים. תודה עפרי והחלמה מהירה

ofribecker

New member
תודה

תודה לכל מי שכתב עד כה מאוד נעים לקרוא ולדעת שאכפת לכם! באשר אלי, נראה שכבר יש שיפור מסוים במצב, אך זה לא יכול לשנות את העובדה שלשחק פוטבול אני לא אחזור. תודה רבה! להתראות בהמשך. עפרי.

royfr

New member
עופרי, ברוך הבא

למועדון ה"זקנים, הפצועים" *g* בלי קשר, החלמה מהירה.

H20Knick

New member
../images/Emo3.gifתרגיש טוב.

לפחות אתה יכול לצפות במשחקי פוטבול...

dbroncos

New member
אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב

אומרים שמוטב מאוחר, אז תרגיש טוב. כמו שאומרים בפוטבול - העיקר שתוכל ללכת ולשחק עם הילדים אחר-כך
ברצינות, הכי חשוב שתרגיש יותר טוב, ואולי גם תחזור בעונה הבאה.

למעלה