הודעה:היום מסיבות אישיות לא יתפרסם החידון,הוא יפורסם בהמשך השבוע....
מ מאיה מבולבלת New member 1/11/03 #1 הודעה:היום מסיבות אישיות לא יתפרסם החידון,הוא יפורסם בהמשך השבוע....
מ מ ק ר ט נ י New member 1/11/03 #2 אווווו.... חבל... אני מקווה שהסיבות האישיות הן משמחות ולא מעציבות...
מ מאיה מבולבלת New member 1/11/03 #3 ../images/Emo99.gifמשמחות מאוד אפילו.... ממש מצטערת שאני דוחה ככה את החידון.... תנסו להבין....
ב ברווז גומי New member 1/11/03 #6 אמממ... דיברתי עם מאיה וביעקרון יש לי שאלות לחיידון להיום. הבעיה היא שאני לא אוכל להיות פה בשמונה. אם מישו רוצה שאני אעביר אליו את השאלות...שישלח לי מסר...ומהר.
אמממ... דיברתי עם מאיה וביעקרון יש לי שאלות לחיידון להיום. הבעיה היא שאני לא אוכל להיות פה בשמונה. אם מישו רוצה שאני אעביר אליו את השאלות...שישלח לי מסר...ומהר.
A Another Girl New member 1/11/03 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif את רוצה לספר לנו משהו??
מ מאיה מבולבלת New member 1/11/03 #9 לא עדיין לא....אבל כשיהיה מה לספר אתם תהיו הראשונים לדעת...חחחח free love..... אולי מסכם את העיניין בשלב זה...
לא עדיין לא....אבל כשיהיה מה לספר אתם תהיו הראשונים לדעת...חחחח free love..... אולי מסכם את העיניין בשלב זה...
ב באדוּלינה New member 1/11/03 #10 ../images/Emo12.gif ככה?? נוטשים את החידון בשביל לעשות $%@ ?!?! בושה! טוב נו, זאת מצווה. ועוד המצווה הראשונה נסלח לך
../images/Emo12.gif ככה?? נוטשים את החידון בשביל לעשות $%@ ?!?! בושה! טוב נו, זאת מצווה. ועוד המצווה הראשונה נסלח לך
A Another Girl New member 1/11/03 #11 חחחחחח ../images/Emo3.gif אז תצטרכי לסלוח לעוד כמה אנשים מהפורום לפעמים יש עדיפויות...
ב באדוּלינה New member 1/11/03 #17 מה אני אמורה להבין מזה ששאלו אותך אם את הולכת להתחתן, ואמרת שהסיכוי הוא יותר לעשות ילדים? שבשמונה בערב את צריכה בדיוק להתקשר לחסידה?
מה אני אמורה להבין מזה ששאלו אותך אם את הולכת להתחתן, ואמרת שהסיכוי הוא יותר לעשות ילדים? שבשמונה בערב את צריכה בדיוק להתקשר לחסידה?