הודעה המופנת לקסנדרה

שירדי

New member
הודעה המופנת לקסנדרה

קסנדרה היקרה, קראתי היום את הודעתך בנוגע לעניין שאינך מגיבה יותר ליצירות. הדבר הזכיר לי שיחה בין שתינו לפני כשנה וחצי אם לא יותר, שבה פנית אלי ואמרת שאני צריכה להיות יותר פעילה בפורום ולהגיב ליותר אנשים אם ברצוני לקבל תגובות בחזרה. אני הסברתי לך שבגלל הידע המועט שיש לי בנושא אינני רוצה לתקן אנשים בעוד אני חוזרת ועושה טעויות רבות. והינה אחרי שנה וחצי רוב המגיבים עושים את הטעות שפחדתי לעשות ומגיבים ללא כל ידע ופעמים רבות מטעים את כותב היצירה. האם רק בעיניי זה נתפס מצחיק?!
אוהבת תמיד, שיר.

קסנדרה*

New member
שירדי אם זה מצחיק תצחקי, כי....

תמיד עדיף לצחוק מאשר לבכות. ובאשר להשתתפותך, אני עדיין מבקשת מהכותבים בפורום להגיב ליצירות ולקחת חלק פעיל אם כי לא לעבור את הגבול. כלומר אל תתחילו לייעץ לאנשים מתי להוריד שורה או להוסיף, אל תיכנסו לתחומים שאתם עדיין לא מספיק בקיאים בהם. אבל להגיב לרעיון, ליופי היצירה, לאיזה משפט יפה, להוציא ציטוט נבחר, להעלות איזו אסוציאציה, כל אלה ועוד, הם חומר טוב לתגובה. אני עצמי במשך השנתיים הראשונות שלי כמנהלת, רק תגובות פילוסופיות ולא העזתי לתת ייעוץ, עד שלא הלכתי ללמוד, לא הייתה לי את ההעזה הזו, שמא אחבל למישהו. אז הכוונה היא זאת ולא מה שאת הבנת, בכל זאת את רשאית להמשיך ולצחוק. קסנדרה

למעלה