הודעה: העונה ה-6 של זיחנה תשודר בסט

Caeser

New member
הודעה: העונה ה-6 של זיחנה תשודר בסט

מה-23 למרץ העונה השישית של זינה תשודר בסטאר וורלד!!!! בטח עם צינזורים אבל לפחות זה משהו...אז אם לא ערוץ 10 אז יש את סטאר. עמרי.

*neta*

New member
בטוח יצנזרו!

אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאא
ישנם כאלה ש*אין* להם את ערוץ סטאר... לא מוותרים לערוץ 10! פשוט לא לא לא! לכל אלה שאומרים שצריך לפעול ושצריך לפעול חכם ולהפעיל לחץ, אני מסכימה אבל כל הדיבורים פה לא יעזרו! מה עוד אפשר חוץ מלצלצל אליהם כל יום ולשלוח פקסים מכל החברים? אני מרגישה שאנחנו עומדים במקום! ועכשיו ערוץ 10 יגיד יופי סבבה יש להם את העונה בסטאר וישתיק אותנו! לא!

yulki

New member
למה שהם יצנזרו!?!??!?!

וחוץ מזה.......אני יודעת שיש להם את העונה האחרונה של הרק.... בטח הם יקנו את הרקולס הצעיר כשיגמר להם...

shiri_b

New member
כי הם תמיד מצנזרים...

הם צינזרו את הנשיקה, ולפי מה שראיתי בעונה עד עכשיו יש להם עוד הרבה שהם בטח יצנזרו!!! הם אפילו צינזרו את "הנשיקה" של קולין וריאן ב-Whose line....

מרויליה

New member
סבבה!

מי צריך את ערוץ 10, יש את סטאר וורד
לא יזיק אבל שיהיה גם בערוץ 10 בשביל מי שאין לו כבלים.

~orit~

New member
בעיתון רייטינג היה כתוב:

"לכל השואלים - במסגרת תוכנית ההבראה של ערוץ 10 יירדו "תיק סגור" ו "זינה הנסיכה הלוחמת" מלוח השידורים. מהערוץ נמסר שהסדרות יחזרו בהקדם. נעדכן בהמשך." אז אני עדיין מקווה שהם אכן יחזירו את זינה לערוץ 10 כי בסטאר וורלד בטוח יצנזרו וזה רק יעצבן.

shiri_b

New member
אני לא מבינה למה.......

למה אנחנו צריכים לראות את זה בסטאר שיש לערוץ 10\ ישראל 10 מי יודע איך קוראים להם היום..... אבל יש להם את העונה מתורגמת ומוכנה לשידור!! אני לא מבינה למה לראות את זה בסטאר, זה לא כאילו אנחנו באים ומבקשים מהם לקנות את העונה!! הם כבר קנו את העונה והיא אצלם, הם התחילו לשדר אני ממש לא מבינה למה הם מחליטים פתאום להפסיק.... ואני לא חושבת שאנחנו צריכים לראות את זה בסטאר, אנחנו צריכים לראות את זה בערוץ 10 כמו קודם! הם צריכים להבין שהם לא יכולים להתייחס אלינו ככה, הם באים עם הבטחות פרומו מגניב ופתאום...כלום ככה סתם הורידו אותה!!

shiri_b

New member
הייתה כתבה על הערוץ בגיא פינס

מסתבר שהם חייבים בערך 4 מיליון......

shiri_b

New member
אני ממש לא מבינה למה......

למה אנחנו צריכים לראות את זה בסטאר שיש לערוץ 10\ ישראל 10 מי יודע איך קוראים להם היום..... אבל יש להם את העונה מתורגמת ומוכנה לשידור!! אני לא מבינה למה לראות את זה בסטאר, זה לא כאילו אנחנו באים ומבקשים מהם לקנות את העונה!! הם כבר קנו את העונה והיא אצלם, הם התחילו לשדר אני ממש לא מבינה למה הם מחליטים פתאום להפסיק.... ואני לא חושבת שאנחנו צריכים לראות את זה בסטאר, אנחנו צריכים לראות את זה בערוץ 10 כמו קודם! הם צריכים להבין שהם לא יכולים להתייחס אלינו ככה, הם באים עם הבטחות פרומו מגניב ופתאום...כלום ככה סתם הורידו אותה!!

canimal

New member
אני מתה על זיחנה! היא יותר טובה מ-

זינה כי יש לה את האות ח´!

Niff74

New member
אני לא יודעת... קשה להשוות ביניהן ../images/Emo54.gif

מכיוון שזיחנה היא סדרה הרבה יותר עמוקה. אל תשכחי ששתי הגיבורות שלה, זיחנה וגבניאל, נלחמות הרבה פחות מאשר בזינה וזה מותיר להן זמן רב יותר לדיונים פילוסופיים מעמיקים על החיים בליכטנשטיין העתיקה. גם לדמויות המשנה, ג´ונסר ואוטוליקוק (הברקת ליהוק של יוצרי הסדרה) יש יותר זמן מסך וכמובן איך אפשר בלי ערס ואפרודייקי...
הקיצר, אין מה לדבר. זיחנה לוקחת. ותודה לטוב ראפרט!

*זינה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו הרגתן אותי...

שורטי

New member
לעזזאל עם הסטאר!

מה עושים מי שיש לו YES חרא!!! כבר נמאס !!! ערוץ 10 ממשיך וממשיך לאכזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xena 17

New member
זה כזה מבאס...../images/Emo4.gif

אני לא מבינה למה הם הורידו את זינה כי היה לי ריטיינג גבוה. אני מאוד מקווה שהפקסים ששלחנו יעזרו ! ואם לא אז נצטרך להסתפק בסטאר וורלד למרות הצינזורים שלהם. שני

*זינה*

New member
לא, זה לא בדיוק ככה... ../images/Emo13.gif

אנחנו לא נצטרך להסתפק בסטאר רק כי משהו הסתובב שם בראש של האנשים שמפעילים את הערוץ... אנחנו לא נשתוק. קודם נחכה, נהיה סבלניים, א-ב-ל, זה לא אומר שאנחנו נוותר. אם ישראל 10 לא יחזירו את זינה, נעשה משהו! אנחנו מעריצים באמת, לא? -זינה.

3786me

New member
מה עם האנשים הקטנים בעלי yes

אתם שוכחים דבר קטן....שלחלקינו -אוהבי זינה ,יש yes הכל טוב ויפה...אבל אין לנו סטאר וורלד!!!! אז אני מבקשת כנציגת בעלי ה-yes המשיכו להילחם להחזרת זינה לערוץ 10!!!! ואני בטוח ימשיך!

3786me

New member
מה עם האנשים הקטנים בעלי הyes

אתם שוכחים דבר קטן....שלחלקינו -אוהבי זינה ,יש yes הכל טוב ויפה...אבל אין לנו סטאר וורלד!!!! אז אני מבקשת כנציגת בעלי ה-yes המשיכו להילחם להחזרת זינה לערוץ 10!!!! ואני בטוח ימשיך!

shiri_b

New member
נכון

רצינו שערוץ 10 או 2 יקנו את זה מהסיבה שלא לכולם יש ביפ, סטאר או בכלל כבלים. אז ככה כל המעריצים יוכלו לראות.

*neta*

New member
האנשים הקטנים בעלי yes...

כמוני למשל, ממשיכים לפעול למען החזרת זינה לערוץ 10 (וגם לשידור ערוץ סטאר ב-yes) אבל מה עוד אפשר לעשות חוץ מטלפונים ופאקסים? איר מראים להם שאנחנו רציניים?

למעלה