הודעה ועדכון

חן M

New member
הודעה ועדכון

רציתי להודיע שאני מסיים את תפקידי כמנהל הפורום , ותפוז תמנה מנהל פורום חדש . הקמתי וניהלתי את הפורום מס' שנים והוא ידע עליות ומורדות ואני חושב שהוא צריך רוח חדשה של אדם אחר . באופן אישי למדתי המון ולימדתי בפורום ואני מרוצה מזה שהוא יצר עיניין בקרב אנשי מקצוע אחרים . אני לא עוזב בטינה או בכעס ולהיפך אני ממש חושב שלכולכם יש מה לתרום כאן , אני מקווה שתסייעו למנהל החדש ותעזרו לפורום להתרומם למעלה כי הוא יכול לתרום לכולכם . אז שיהיה בהצלחה למנהל החדש , ....
ושתיהיה לכולכם שנה טובה המון בריאות ופרנסה טובה

Dark Muse

New member
חבל, ניהלת לדעתי בצורה טובה את הפורום

שיהיה בהצלחה ושמור על קשר בפורומים השונים. אל תפחד להביע את דעתך, בסך הכל פורום זה מקום להביע דעות ולהטיל באחרים ספק ולא צריך לקחת את הדברים יותר מדי קשה. שיהיה בכל מקרה בהצלחה בכל

אתה איש מקסים שמחתי להכיר אותך

יש לך ובך המון ידע ואתה יודע להעביר אותו בצורה מלמדת ומכובדת. היה תענוג לקרוא ולראות איך אתה מתמודד עם ניהול האירועים והמתחים שעלו כאן שיהיה לך המון בהצלחה ושמור על קשר עם הפורום.

הר ניר29

New member
מצטער לשמוע

שאתה מסיים פה את דרכך כמנהל. אני מקווה שתוכל "לבקר" ולתרום מהידע שלך. הצלחה בטוח תבוא בדרכך.

נתן.ל

New member
מה תעשה עכשיו בלי המיליונים שקיבלת מתפוז?

אתה אחלה אדם ומאמן ומדריך מקצועי ביותר(ככה לפחות עושה רושם פה). תמיד שמחתי להכנס לפורום ולהתעדכן בחומרים המקצועיים ביותר שהופיעו פה. אני מקווה שתמשיך להסתובב פה ולתרום מהידע שלך לפורום.

liorba

New member
קפצתי לביקור לאחל

בהצלחה לחן! ובהצלחה למנהל החדש- מחכה לך עבודה קשה כאן

../images/Emo51.gif

על ניהול נפלא של הפורום על התרומה מהניסיון והידע על הפתיחות והפרגון מקווה שמחליפך ילך בדרך דומה ועם זאת יביא את עצמו לידי ביטוי בצורה מכובדת ומקצועית.
לך בהמשך ו
למחליפך יואב

למעלה