הודעה זו לכולם בענין תאריך הגיוס!

palmino

New member
הודעה זו לכולם בענין תאריך הגיוס!

אז ככה חשוב לי לשמוע את דעתכם, בזמן האחרון אני מתווכח עם חבריי מה יותר עדיף: א. להתגיס ביולי הקרוב כי אז ישר גומרים בגרויות, ונכנסים לעוד מסגרת ולא מבזבזים סתם זמן ומשתגעים בבית. ומשתחררים ראשונים. ב.להתגיס בנובמבר כי אז יש זמן גם לחופש מהבגרויות גם לטיסה לחו``ל וגם לעבודה. ג. להתגיס בפבואר 2002 אחרי שכולם כבר היתגיסו ולאחר שמיצית את כל הזמן החופשיההית בחול חודשים, הירווחת פול כסף הבעיה- כול החברה כבר היתגיסו כולם בקורסים כולם חצי שנה פלוס מינוס בצבא והחברה מדברים על זה ואתה לא מבין כולם, בנתיים הם החברה שלך היתקדמו ואתה רק ניכנסת למערכת האטומה הזאת. אז יאלה שכל אחד יתן את קולו! אמיר.

avipe

New member
נובמבר זה הדבר..

נומבר זה הכי נוח... אני לצערי ביולי ואני לא מנסה אפילו לדחות לנובמבר כי שני חברים שלי שביקשו קיבלו דחייה למרץ 2002....ואת זה אני לא רוצה..אני מעדיף להתגייס ולגמור את זה כמה שיותר מהר במקום לדחות את הקץ... הסיבה היחידה שבגללה הייתי ממליץ למישהו לדחות למרץ זה אם הוא רוצה לשפר בגרויות במבחני חורף...לטוס ולעבוד אפשר גם אחרי הצבא...ואני מתגייס ביולי אבל יש לי איזה חודש מהבגרות האחרונה ועד לגיוס ככה שיש לי זמן לטוס גם...

RonNiss

New member
נובמבר או יולי

תשמע אם אתה יכול להתגייס ביולי אז סימן שאתה גדול. אז מה תלך להתגייס בגיל 19 וחצי -אתה תהיה יותר גדול מהמפקד שלך נובמבר נותן לך זמן להרגע להתגייס בסבבה, יולי זה נחמד כאילו איזה יופי אני הראשון עם מדים אני הכלי כולכם צוציקים ילדים.תשמע זו התקופה היחידה(בין צבא ללמודים) שאתה עם עצמך בלי חובות מסגרת תחשוב שאחרי התקופה הזו אתה נכנס למסגרת של שלוש!!!! שנים. לך תבחר?

ולדי

New member
לדעתי נובמבר

האמת, הייתי אמור להתגייס באמצע יולי, וזה נראה לי קרוב מדי למסיבת הסיום. מצד שני, כרגע דחו לי את הגיוס לפברואר (בגלל שהגשתי מועמדות לעתודה), ז``א שאם אני לא עובר לעתודה, אני נשאר לגרבץ בבית חצי שנה. כנראה, שנובמבר זה המועד המתאים - אפשר גם לעבוד מספיק וגם לנוח מספיק. השאלה הנשאלת היא, מי בדיוק נותן לך את האפשרות לבחור?!

may-is-here

New member
לפי דעתי זה האפשרות השנייה

אני אמורה להתגייס ביולי וזה קצת מבאס כי לחו``ל אני אספיק ללכת ולעבוד אני עובדת גם עכשיו.. זה לא הקטע פה.. הקטע הוא שרוצים קצת חופש מהכל ואת זה אין לך מאחד אתה עובר לאחר...

למעלה