הודעה זו מיועדת לכל מי שלא תומך בבובליל

הודעה זו מיועדת לכל מי שלא תומך בבובליל

ראשית יש לי שאלה אליכם: מה חשוב לכם יותר? ששפרה תנצח או שבובליל יפסיד? כי אם חשוב לכם יותר ששפרה תנצח, אז אני יכול להגיד לכם כבר מעכשיו שתשכחו מזה, זה לא יקרה, ואני חושב שגם אתם יודעים את זה בתוך תוככם. אך מאידך אם המטרה היא שבובליל יפסיד, המטרה הזאת בהחלט ניתנת להשגה. אבל בשביל שהניצחון הזה יהיה בהישג יד דרושה הקרבה מצידכם, אין ברירה, בשביל לתת מט לפעמים יש צורך להקריב את המלכה, בעיקר שהחייל שלכם ניצב עכשיו משבצת אחת לפני הקו הראשון של היריב... שימו לב אנשים: עם כל הכבוד לשפרה, היא את התפקיד שלה בחלק הראשון של המשחק מיצתה. אין שום סיכוי שהיא תנצח את בובליל, כפי שאמר לה צבר, המקסימום שהיא יכולה להשיג זה מקום שני. אך לא מספיק מקום שני בשביל לנצח במשחק, כי במשחק הזה יהיה רק מנצח אחד. ובובליל כרגע מוביל בגדול על פני כל שאר המתמודדים, ואין שום סיכוי ששפרה תנצח אותו. קרי: נראה שהמשחק גמור והניצחון ידוע מראש. אבל לא בדיוק... זה היה נכון אם היו נותרים רק 8 הותיקים, ויחסי הכוחות היו נשארים להיות כפי שהיו ביניהם. אולם עכשיו הכל השתנה, זה כבר לא המצב שהיה, ותהיו בטוחים שההפקה לא טיפשה, סתם היא לא הכניסה באמצע המשחק 4 מתמודדים חדשים שיודעים הכל, אבל הכל, על כל המתמודדים הוותיקים. ובין המתמודדים החדשים נכנס קלף מנצח, הקלף היחיד שיכול לנצח את בובליל: אינה. כם, אני יודע, אנשים כאן רואים אותה כליצן, כאהבלה, כהיפראקטיבית, כמעצבנת ומה לא... אבל זה לא בגלל שאתם חושבים עם הבטן כמו אוהדי בובליל, ולא עם הראש. אם לרגע תניחו בצד את הרגשות שלכם, ואני בטוח שיש כאלה כלפי שפרה וצבר, ותחשבו לרגע מחוץ לקופסה ולא בתוך הקופסה, תבינו גם אתם שהסיכוי היחיד שלכם לנצח את בובליל זו אינה, שאותה חייבים לשמור עד סוף המשחק. כי רק טיפש מוותר על קלף מנצח, ואינה היא קלף מנצח. כך שלא משנה בכללאת מי שתצטרכו להקריב, מה שחשוב זה להתאחד מסביב לקלף המנצח ולהחזיק בו בכל הכוח עד הניצחון. תזכרו: אם תחשבו עם הבטן, תפסידו. אך אם תחשבו עם הראש ותתכננו כמה צעדים קדימה, יש לכם סיכוי טוב לנצח את בובליל. ועכשיו תעשו מה שאתם חושבים לנכון...

חחח..כל ה-8 אנשים שאוהבים את שיפרה

תתאחדו...אם אתם חושבים שמישהו יכול להביס את יוסי הוא חי בסרט..ואם המטרה היא אינה אני ישן היום בלילה שינה מתוקה מתוקה..

נראה איך תדבר בעוד שבוע-שבועיים

כשאינה תמחוק לורד בובליל הגזענית מאשקלון את החיוך הזחוח מהפרצוף...

BrokenWings16

New member
האנשים פה בפורום זה אפילו לא 50 אחוז

מכל האנשים שמסמסים לתוכנית אז..אין טעם.

למעלה