הודעה זו מיועדת לlivne 17

הודעה זו מיועדת לlivne 17

רק רציתי לשאול מה דעתך, בגלל שאתה ראית את מבנה כיפת הסלע שבנינו השנה..משוטטים.. אנחנו עבדנו כל שמונת ימי המחנ"ק בלי הפסקה אנחנו שישים אנשים בכל השבט מהם 40 אנשים בשכב"ג ובגלל שאנחנו שבט קטן אנחנו צריכים להרשים במבנים גדולים וצופיים היה ממש קשה לבנות אותו בנוסף לכל המבנים האחרים אז לא היה לנו מגיע לזכות? רק לקבל את הקרדיט של ההנהגה על עבודה כל כך קשה? ולמה לא עשו מקומות שניים? זה ממש לא בסדר ובהתחלה בכלל אמרו שלא מחלקים פרסים אז בנינו את זה בידיעה שאין פרסים אז למה ההנהגה אומרת שכל מה שחשוב לנו זה הפרס? נכון שבשכב"ג של מגשים יש 7 אנשים והם הרימו שער יפה אבל לא שער שראוי לזכות אם יש שערים כמו שלנו, מאוד התאכזבנו לדעת שלהנהגת חיפה בכלל לא איכפת.

אהם...

כמה דברים זה שאתם שבט קטן לא אומר שאתם צריכים להרשים במיבנים גדולים וצופיים! בניתם את השער רק כדי לזכות בפרס מה הקטע בזה? תחשבי על זה... ואם בניתם אותו וחשבתם שאתם במילא לא תזכו בפרס אז למה את מתלוננת שלא קיבלתם פרס?!

livne17

New member
אז ככה לדעתי...

אני חושב שהשבט שלכם בנה שער מאוד יפה מאוד מרשים ומאוד צופי.... אבל אל תשכחי ש: 1- הוא היה מוכן רק ביום של הטקס כך שהוא לא היה ממש שימושי ועבדו עליו יותר מדי זמן (30 איש היו יכולים בהחלט להרים כזה מבנה בשלושה ימים...) 2- לא כל העניין של הפרס זה רק למי יצא הכי יפה, אלא למי הכי מגיע, ובעניין הזה אני חושב ששבט מגשים הוציאו מבנה פחות יפה ופחות מרשים, אבל רק 6 אנשים עבדו עליו, והם סיימו אותו לפני שנגמר החלוץ, ואם מגיע להם פרס- אז זה על השער שגם היה ממש מגניב (הקטע עם הקורי עכביש והספיידרמן היה ממש מטורף ויפה...) סך הכל אם הייתי מהנהגה אחרת, כנראה שהייתי נותן לכם או לאפיק את הפרס על השער, אבל יש עוד שיקולים שנכנסים כאן- והטעות שלכם הייתה שיצאתם להפגין והתנהגתם טיפה בילדותיות, אחרת היו הרבה יותר מעריכים אתכם בהנהגה.... אני משבט תדהר דרך אגב, אבל בינתיים אני לא מזדהה

קודם כל...

אנחנו אנחנו כן צריכים להרשים במבנים גדולים... ההנהגה לא כל כך אוהבת אותנו.. דבר שני מה שהדגשתי בהודעה שלי זה שלא ואני חוזרת ל-א בנינו בשביל הפרס, אבל זה מאכזב ואני יודעת שלא היינו צריכים להפגין אבל אני אחת מהבודדים שחושבים ככה. ומה עוד היינו יכולים לעשות?

אז זה מאוד מטומטם!

אם לא בניתם בשביל הפרס לא הייתם צריכים להתרגש מזה שלא קיבלתם פרס ואם לא קיבלתם פרס, אישה תפסידו בכבוד מזה ללכת להפגין?? הפגנתם על זה שאמרו שלכם שזה בלי פרס וזה היה עם? או על זה שלא קיבלתם פרס?

WA¥A

New member
הנהגת חיפה

חברה שלי משכב"ג (שירז) מכירה מישהו משבט צופית בהנהגת חיפה שאמר לה כשכהם מסיימים עם החבלים במחנ"ק הם חותכים אותם וזורקים, ובתחילת השנה קונים חדשים, תגידו כל השבטים אצלכם בהנהגה עושים ככה? אצלנו אין גרוש לכמה בוחטות למחנה עצמו...אין דבר כזה לזוק חבלים אצלנו

האמת היא

שיצא חוק חדש שאי אפשר להשתמש בחבל יותר מפעם אחת.. אבל אף אחד לא שם על זה אפילו אלא שהמציאו את החוק...

WA¥A

New member
חחחח

אוקיי אז זה לא ממש חוק, ואמרו את זה בעיקר כפתרון בטיחותי לבעיית היתרים של יונתן מה הקשר בין יתר/כפיתה גרועה לבין חבל ישן- אל תשאלו אותי! מה שבטוח (אפרופו בטיחות...) - לנו אין כסף לחבלים חדשים כך שחבל

את החוק המציאו בתחילת החופש

אני לא חושבת שניבאו שה"אימפריה" של יונתן תיפול (למרות ש.. אימפריות נופלות) ואגב לדעתי יש קשר.. כי חבל חדש הוא יותר חזק... ז"א יותר בטיחותי... אבל בלי שם קשר אם יונתן היו משתמשים בחבלים חדשים או לא זה לא היה מונע את הנפילה של הבניין כי הם לא שמו יתרים...

לא ממש

או שלא אמרו לנו- למרכזים שלנו אמרו רק באמצע החלוץ ככה, אני זוכרת גם שכשבנינו את השער באמצע רץ אלינו שראש חלוץ ואמר שמעכשיו נכפות רק עם החבלים מהבוחטה שהוא הביא, וגם כשבאו לבדוק בטיחות אמרו להם שכפות שם הרוב בישנים כי לא ידענו ואני יודעת שאין קשר בין חדשים לישנים ביתרים, מה שכן זה כן בטיחותי להשתמש בחבל שנה-שנתיים, אבל לא מעבר

תמיד כשאצלנו עושים טקסים

עם מבנים אז אומרים לא לחתוך חבלים אבל כנראה זה השתנה , ולמחנה קנו מלאאאאאא בוחטות חדשות אז בסוף כשהיה פירוק אמרו לנו שאפשר לחתוך חבלים...

ההנהגה שלנו ...

אני חושבת שהיא אחת מההנהגות הפחות עשירות בארץ וגם אצלנו אסור לחתוך ואין כסף לכל כך הרבה חבלים, אבל אם מסתבכים עם כפיתה.. וממש חם.. והסכין לידך.. מדמיינים את הפנים של המורה הכי שנואה ו.. ח-ו-ת-כ-י-ם!!!

WA¥A

New member
מימון

חלק מההנהגות (ת"א לדוגמא) ממומנות כספית ע"י העירייה שלהם, אנחנו מקבלים כסף אבל ממש ממש מעט, שמתחלק בין כל ה18 שבטים של ההנהגה כך שבתכל´ס לא יוצא מזה כלום חוץ מקצת ציוד מחסן (שלא כולל חבלים) לשנה החדשה

מה??

ממתי חותחים חבלים זה כזה לא חסכוני הצופה חסכן... אחד מן 10 הדיברות של הצופה... זה המחשבה ו/ או המעשה הכי דפוק שאי פעם שמעתי עליו! אם מישהו בשבט שלי היה עושה את זה אני אישית הייתה מרביצה לו ובתור מחסנאית גם מחייבת אותו בחבל חדש!

למעלה