הודעה חברתית-שאלה לחשיבה...

הודעה חברתית-שאלה לחשיבה...../images/Emo62.gif

אני שואלת את עצמי הרבה פעמים- כשאתם פוגשים מישהוא שאתם מכירים ואתם שואלים אותו את השאלה הכי פשוטה, "מה קורה?" האם אתם באמת..באמת מתכוונים שהוא יתחיל לשפוך את כול מה שקור אצלו-והאם לו יש בכלל חשק... אז שאלת היום היא: מה דעתכם? שאת השאלה הפשוטה הזו צריכים לשאול רק כשמתכוונים-או שמא,אפשר לשאול מתוך נימוס? -הנה עוד זווית ראייה [שלי]: האם ששואלים את זה, זה לא צבועי קצת-כאילו אתם לא באמת מתכוונים לדעת מה קורה איתו-אז אתם לא צבועים או שאנשים ששואלים אותכם לא צבועים? מצד שני-אם לא היו שואלים אותכם לא הייתם מרגישים שלא מתעניינים בכם?

אני איזו תקופה,

הייתי עונה לשאלה 'מה נשמע' בתשובה 'ככה ככה'. אנשים קפצו.למה?-כי רגילים שהשאלה הזו כ'כ רטורית,ריקה מתוכן. ברגע שהתקבלה לא התשובה השבלונית,זה היה מוזר להם... אני לא נוהגת לשאול 'מה נשמע' בד'כ,כלומר-בטלפון,וגם בפנים אל פנים אני לא שואלת.בעלי תמיד מעיר לי,שזה נורא לא מנומס. מה שמעניין,את הבנות שאני מדברת איתן במסנג'ר אני כן שואלת-אבל שם באמת מעניין אותי לשמוע.אולי בגלל שהרבה פעמים,אני כמו אחות גדולה כזו,ואני מאוד נהנית להיות אוזן בשבילן,ולפעמים משענת.

את שואלת?

את שואלת כי את רוצה לשפוך? כי את מרגישה את הצביעות מסביבך? אם תרצי אני באמת באמת באמת פה, ותמיד אשמח לשמוע ואולי גם לנסות לעזור...

למעלה