הודעה חדשה בקשר לאין סדנא !!!!

קסנדרה*

New member
בענין הסדנא - הודעה חדשה

לכל המעוניינים להצטרף לסדנא שתחל ביום ראשון ה- 5 לספטמבר, מוזמנים להביע נכונתם. תנאי ההצטרפות הם: מעל גיל 17 וכמובן לאלה הנוטלים חלק בפורום. המפגש יתקיים בכל יום ראשון החל משעה 20.30 ועד השעה 21.30. כאן יצרפו הסכמתם רק מי שמעוניינים להצטרף והם מעל גיל 17 - תודה. קסנדרה

jackson 18

New member
שאלה:

מה זאת הסדנא הזאת? מה עושים בה? איך היא מתנהלת ועל מה? אם תוכלו לתת לי הסבר אני אשמח מאד להשתתף. משתדלת להשתפר תמיד. ג'ק.

שלום לכולכם. אוטוטו שבת ויהיה לי זמ

...ן להתענג על כתיבתכם. בינתיים מבקשת לדעת איך בדיוק פועל הסדנה. האם היא וירטואלית?

aiziq

New member
שלום רוצה ../images/Emo13.gif

הסדנא היא וירטואלית והיא מתנהלת באופן הבא( אלא אם כן יהיו שינויים ): יום או יומיים לפני המועד מפורסמים בפורום הזה הנושאים בהם תעסוק הסדנא. לעיתים קרובות הנושאים נלמדים תוך כדי ניתוח יצירות ( של גדולים ומפורסמים או של גדולים וידועים רק לנו, כלומר אנחנו). חלק מזמן הסדנא מוקדש להתנסות פעילה ותרגילים המשפרים בצורה זו או אחרת את הכתיבה ושטף הרעיון. הסדנא נעשית באמצעות הצ'ט של הפורום החברתי, כאשר קסנדרה היא מנהלת החדר וכולנו סרים למרותה ונהנים מאד ממה שיש לה לתת. בסיום הסדנא ( משך הסדנא כשעה-שעתיים ) מי שרוצה נשאר ויש שיח חברתי שהוא לא פחות מהנה. מקווה למצוא אותך שם
איציק.

קסנדרה*

New member
תודה איציק ../images/Emo13.gif

רוצה, התכנים אשר אנו מעבירים בסדנא הם לימוד האמצעים האמנותיים והשימוש בהם. תרגילים בכתיבה, נתוח שירים בעיקר, שלנו ושל יוצרים ידועים ועוד. הסדנא היא אכן וירטואלית, היא נעשית בעזרת הפורום הזה והצ'אט הנלווה לו, בו מתנהלים הדיונים. במידה ויחולו שינויים הם יועברו בהודעות אישיות למשתתפי הסדנא בתיבת המסרים. קסנדרה

jackson 18

New member
גם אני רוצה.

אבל אני לא בטוחה שאני אוכל, כי אני מתחילה לעבוד בראשון לספט'... יש אפשרות להרשם ולקוות חזק שאני אוכל להשתתף?...
ג'ק.

קסנדרה*

New member
או קיי הודעה תשלח לכם בתיבת המסרים

על היום והשעה בה תהייה הפגישה הראשונה. כמו גם על איזה נושא נדון. קסנדרה

קסנדרה*

New member
הודעה חדשה בקשר לאין סדנא !!!!

אין סדנא - זהו. מי שמעוניין להשתתף בסדנא פרטית שאני אנחה, מוזמן לפנות אליי בתיבת המסרים ושם יקבל תשובה. קסנדרה

פאנטה

New member
משוע רק מעל

גיל 17??? מה? גם אני רוצה להשתתף... [כן, זאת אני פ א נ ט ה, והתגעגעתי מאוד... איציק אמר לי שעברנו לכאן, ישר רצתי לפה... מזל שאני כבר רשומה פה(למעשה, לא מזמן תפוז שלחו לי הודעה שבתור משתמשת ותיקה באתר אני מוזמנת להשקת דף חדש באתר... מצחיק, לא?)]

קסנדרה*

New member
פאנטה תקראי בשרשור האחר בעמוד

ותמצאי את התשובות. הגבלת גיל המשתתפים בסדנא - מעל גיל 17. ובתור חדשה בפורום, אני מציעה לך לקרוא את התקנון ולהקפיד בכללים. שבת שלום קסנדרה

למעלה