הודעה חדשה:עזרה לאתרי שלי

i love lilipot

New member
הודעה חדשה:עזרה לאתרי שלי../images/Emo92.gif

יש לי אתר סוסים שכתובתו: http://www.D-O.2ya.com ויש בו הרבה חומר ותמונות וכו' אבל אין בו מספיק חומר (בעצם יש בו מספיק אבל אני רוצה יותר ממספיק..!) עכשיו.. מישהו מכם יכול לרשום לי נגיד על האינגליש או על הווסטרון או איך מגדלים סוסים וכו' (שירשום לי באימייל [email protected] או באיסיקיו:168974095 ואני יעביר לאתר) ויש גם באתר שלי עמוד חדש של מאגזין כתבות וזה ממש חדש רק שילשום הוספתי ויש שם רק כתבה אחת (לבנתיים)אז מי שרוצה מוזמן לכתוב שם כתבות או להגיב על הכתבה היחידה הריאשונית שיש שם.. ח. סך הכל אני מרוצה מהאתר שלי אבל אם אתם מוכנים לכתוב חומר אז בשמחה אני יוסיף! (ובכלל אם יש לכם תמונות מיוחדות אז שילחו לי ואני גם יוסיף לאתר) פשוט אני לא רוצה להעתיק מאתרים אחרים... גם זה לא נחמד וגם להיות מקורית ועיניינית!! love u all!!! חולה על הפורום!!

niko girl

New member
הייתי עוזרת לך אבל גם לי יש אתר.

ואממממממממ רב השיכומים שלי זה שלי של שיר ואבישג ושירה..... אז אני לא יודעת.

GrEeNwOmAn

New member
חלאס, פתחת הודעה כזאת.../images/Emo175.gif

זה שהשפילו ת'אתר שלך, לא אומר שאחרי שההודעה הקודמת עברה עמוד, את צריכה לפתוח אותה ההודעה בדיוק שוב פעם! ח-ל-א-ס! אפילו אייתיתי לך ת'מילה.

i love lilipot

New member
לצומת ליבך

פתחתי את ההודעה גם מתי שהקודמת היתה באותו עמוד! וזה ש"השפילו" (מה קשור לנושא..?) את האתר שלי לא אומר כלום את כתבת את זה כדי להעליב או משהו?נראה לי שכן

למעלה