הודעה חדשה - שתי שאלות

FootballFan1

New member
הודעה חדשה - שתי שאלות

אז פתחתי כבר הודעה חדשה . מתוך כל זה יש לי דבר אחד לא מובן ועוד שאלה: 1) מה שאני לא מבין זה איך אפשר להפנות צבע לשחקן. זאת אומרת , לכל שחקן יש את הצבע שלו , וכל רבע מחליפים את זה ? 2) ה QB יכול פשוט להגיד - READY , SET , HIKE - ? בלי צבע ומספר ? *הבנתי שהכל זה למידה ענקית של תרגילים , ולכל תרגיל יש את המספר שלו , כל הזמן צריכים להחליף את זה ? _וזה שלכל תרגיל הספר שלו זה יכול להיות גם קבוצת מספרים למשל 44-60 זה תרגיל אחד .. ? *הייתי בשמחה בא לשחק איתכם אבל אני בן 14 (..) ובגלל זה אני רוצה להתחיל לשחק עם חברים .. תודה על כל העזרה עד עכשיו ואני יחזור אם יהיו לי עוד שאלות , תודה. ד"א במשחקים שלכם את קוראים - צבע ומספר בתחילת כל התקפה ? או שאצלכם זה הולך אחרת ?

royassis

New member
אוקיי

בשביל לא לממוד מאות תרגילים כמו שחקנים מקצועניים. אנחנו משחקים כמו שמשחקים פוטבול לא מקצועני בארצות הברית או בכל מקום אחר, כי שכמה חברים סתם משחקים בשביל הכיף הם לא הולכים ללמוד מאות תרגילים, כמו בכדורסל שמשחקים עם חברים לא לומדים תרגילים. לפני כל תרגיל הקורטרבק אומר לכל שחקן מה לעשות ולאן לרוץ. הקורטבק יכול גם לומר hike וזהו, תתאמו מילה שאתם אומרים אותה ואז אתם מתחילים את התרגיל, זה לא חייב להיות hike או hut אבל ככה זה ב nfl. ואנחנו לא משחקים עם רבעים.

FootballFan1

New member
אה אוקי תודה- רק רשמתי כמה שאלות..

הבנתי מה אתם עושים , וגם זה מאוד עזר לי .. :) תודה. רק אם אפשר לעזור לי עם השאלות שרשמתי .. תודה **ובאמת ב NFL אומרים HUT או HIKE ?

royassis

New member
אוקיי

בקשר לשאלה הראשונה שלך אני לא יודע באמת איך זה הולך בקשר לשניה אפשר לומר או hut או hike אני לא יודע ממש איך זה הולך ..... מה שבא להם. ןכן ה ק"ב יכול פשוט מאוד להתחיל את התרגיל בלי צבע ומספר. בשחקנים משננים כל תרגיל אתה מבין ולכל תרגיל יש שם, המאמן אומר לק"ב את השם של התרגיל והוא אומר לשחקנים לפני שהם מסתדרים על המגרש. אם הק"ב רוצה לשנות משהו בתרגיל הוא יכול לומר לשחקן מסויים (השחקן מסומן בצבע לפי מה שאמרו פה) לאן לרוץ או לחסום (לפי קודים אחרים שאני לא יודע מה הם, כל קבוצה יכול לשנות אותם, אפילו לומר תרנגולת או משהו כזה).

geviaz

New member
אתה צריך להבין משהו בסיסי

כל הדיבורים האלה הם דיבורי קוד!!! לכל קבוצה מקצוענית יש כל מיני קודים שקשורים לסוגי המהלכים והמטרה העיקרית היא להעביר אינפורמציה בין שחקנים בצורה יעילה בלי שהקבוצה השנייה תבין. זה לא כזה מסובך. כשהחברה משחקים זה לא יכול להיות כל כך מסובך וזה גם לא ממש חשוב. כמו שבספורטים אחרים שאתה משחק עם חברים אתה לא מתחיל לקרוא מהלכים ולשנות הגנות וטקטיקות. מתמסרים, רצים, קופצים, מרביצים - זה פחות או יותר החלק המרכזי. ובכל מקרה המהלך נועד רק לתת כיוון כללי. אתה יכול פשוט להגיד 1 - 2 - 3 ולהתחיל מהלך- זה ממש לא משנה.

FootballFan1

New member
הבנתי הכל-שאלה אחרונה בקשר לכדור

אוקי אז תודה רבה על כל ההסברים . מה שאני רוצה זה כדור פוטבול והעניין הוא,* אם מישהו יודע אם מוכרים כדורי פוטבול בארץ ? כאלה מעור ? * אם לא אני מבקש מחבר שלי שטס לחו"ל שיקנה לי , אבל בכל מקרה , הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם הכדור יתאים ליד שלי .. זאת אומרת ניראה לי שהוא יהיה גדול מידי (אני בן 14 אבל יש לי יד דיי גדולה..) אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים - אם הכדור הוא באמת גדול מאוד ואני לא יוכל לזרוק איתו ואם הוא גדול מידי אז אם כדאי לי לקנות כדור מחו"ל - Small NFL Ball - משהו כזה ראיתי באינטרנט , ורק שזה לא יהיה קטן מידי .. אז בקיצור הבנתם את הבעיה שלי ואני צריך עזרה . תודה מראש , שוב.

royassis

New member
כדור

תאמר שיקנו לך מארצות הברית, ויש לחבר שלי כדור והוא ניראה לי בגודל רגיל וזה גדול לי ליד. אני בן 17 וחצי.

FootballFan1

New member
אז איזה כדור לקנות ?

לחבר שלך הכדור הוא בגודל האמיתי (שצריך להיות) ? רגע אתה בן 17 וחצי ושניסית לזרוק איתו לא הצלחת ?? *אז איזה כדור לקנות ? את המיני NFL ?

royassis

New member
אוקיי

אני לא בטוח שמה שיש לי זה בגודל אמיתי, ואני מצליח לזרוק איתו, אבל קצת קשה לי לתפוס אותו. בעצם קצת קשה לי לתפוס את כל הכדורים שיש לאנשים שאני משחק איתם פוטבול. אני ממליץ לך לקנות כדור קטן ..... אבל אני לא ממש מבין הזה.

FootballFan1

New member
אוקי אם למישהו יש עצות לקנית כדור..

אתה בן 17 וחצי אני בן 14 יש הבדל דיי גדול אז ניראה לי שאני יקנה את המיני למרות שאני מפחד שיהיה קטן מידי ..תודה על העזרה.. *אז אם למישהו יש עצות לקניית כדור מארה"ב או אם הוא יודע שמוכרים כדורי פוטבול מעור בארץ , אני יודה לו מאוד אם יגיד לי. תודה.

Yo-man

New member
אין כדורים אמיתיים בארץ

יש פה ושם מפלסטיק, אבל לא ברשתות, כך שאין לי לאן לכוון אותך. לגבי הכדורים בחו"ל, יש כל מיני מידות. בקש ממי שאתה שולח לברר על כדור לגיל 15 (אולי יהיה קצת גדול, אבל יחזיק מעמד כמה שנים). שם יודעים בדיוק מה זה אומר. בניו-יורק הייתי בחנות בה היו עשרות סוגים של כדורי פוטבול מכל הצבעים, הגדלים והמינים. זה ממש לא בעיה למצוא שם מה שרוצים בלי להתכונן לזה מראש. בהצלחה.

למעלה