הודעה חדשה!

מ.ש.ט

New member
הודעה חדשה!

היום..... ב12:00 בלילה בדיוק..... הפכתי להיות מסתם בת 13 לבת 14!!!!!! עכשיו הארי פוטר גדול ממני בשנה וחודש!!!! חחחחחחחחחח....... רק על זה חשבתי בחצי שנה האחרונות! תגידי בני כמה את חושבת שהאנימורפס? הם נשמעים כמו בני 14-15..... אבל לפי התמונות שעל גב הכריכה זה נראה כאילו הם בני 12.........

Nagini Potter

New member
מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo176.gif |יומולדת!!|

יומולדת למוריה, יומולדת למוריה, יומולדת שמח.... יומולדת למוריה!! היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת, למו - רי - יה!! חג לה שמח
וזר לה פורח
היום יומולדת
למוריה
מזל טוב ליום הולדתך ה - 14
שתזכי להרבה אושר
ובריאות
וכושר
והצלחה
ומזל
שתצליחי עם הבנות
והבנים...
ושתקבלי מתנות
יותר שוות מהברכה העלובה הזאת ^-^ אוהבת אותך מאוד
- Nagini Potter! יעני - יעל!!

Nagini Potter

New member
ובקשר לטופיק...../images/Emo176.gif

אני לא חושבת שצריך לקבוע את הגיל שלהם לפי התמונות, זה לא אמין במיוחד...... קאסי היא היחידה שהחזיקה מעמד, לכל השאר יש דוגמן אחר בכל ספר...... לפחות בספרים המתקדמים..... אמ..... בספר השני, כשרייצ´ל הופכת למיצי (קיצי קצנוביץ´, אם זכרוני אינו מטעיני!! והוא לא.), היא מקבלת את הרעיון מתמונה שהיא ראתה או משהו כזה.... אז יש תמונה אחת, שצולמה "ביום הולדתה השנים-עשר, לפני כמה שנים"..... אז ככה, הם באמת בני 14 - 15, כנראה...... אבל אמרו לי שבסוף הסדרה הם כבר מסיימים תיכון!! Nagini Potter

אה.....

שאלת את עצמך כמה שנים הסדרה הזאת מתרחשת? או שרשום? לפי הספרים שאני קראתי לא רשום!

Nagini Potter

New member
נראה לי שרשום בסוף...../images/Emo176.gif

או לקראת הסוף.. איך זה מסתיים? הם מנצחים או לא? אני מקווה שלא יעשו סוף כמו שעשו בסדרה... משהו כמו, "אבל אף פעם לא נוותר, ונמשיך להלחם." ואז ככה זה נגמר בלי שנדע את הסוף..... וזה מה זה מבאס....
ולפי הסקר - אני חושבת שבסוף האלימיסטים יבואו וישימו את כולנו בכלובים!!זה נשמע הכי סביר, לא? יש להם גם ה-מון מניעים לעשות אתזה........ איזה בעסה שאי אפשר להצביע לסקר יותר..... אפשר לחפש את זה שאמר שהוא קרא את כל הסדרה, ולשאול אותו... רק שאני לא זוכרת את השם שלו.. נראה לך שג´ייק וקאסי יתחתנו בסוף? או רייצ´ל וטוביאס? טוב, רייצ´ל וטוביאס זה זוג לא סביר במיוחד..... Nagini Potter

למה רייצ´ל וטוביאס זה זוג לא סביר..

במיוחד???????? טוביאס יכול להישתנות לבן אדם! בכל אופן הזוג הכי סביר שיתחתן בסוף זה ג´ייק וקאסי........

Nagini Potter

New member
ג´ייק וקאסי הם זוג על בטוח....

פשוט כל כך מתאים להם יחד!! אבל תחשבי מה זה להיות נשואה לנץ.... נכון, הוא יכול להשתנות כל פעם, אבל רק למשך שעתיים, וגם כרגע הוא מחשיב את עצמו יותר כנץ מאשר אדם.... לא יודעת, באחד הספרים רייצ´ל די הודתה שהיא אוהבת את טוביאס והוא לא הכחיש שהוא אוהב אותה חזרה..... זה היה כשהיה לו יומולדת, והוא בא אליה והיא אמרה לו שהם לא זוג רגיל, הם לא יכולים לרקוד ולהתנשק וכל זה.... לכי תביני. ועם מי אקס יהיה בסוף?? Nagini Potter

לא אמרו לנו....

כמה זמן המלחמה בינם לבין היירקים לוקחת! יכול להיות שנה... שנתיים....... ואם הם בני 14-15 אז הם בכיתה ח´-ט´ בערך...... אז יכול להיות שזה לוקח.... שלוש שנים בערך!

למעלה