הודעה חדשה

הודעה חדשה

החלטתי לפתוח שרשור חדש, יותר חיובי ויותר מלחמתייייי זה לא משהו מקורי, אבל הוא תמיד מעורר מלחמות רלוונטיות לפורום שלנו. אז בתפקיד מיטל חיחיחיחי, אני פותחת שירשור בו כל אחד יכתוב: 1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני 3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה? 4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני) חיחיחיחי תהנוווווו

pain is MY love

New member
יאללה נפתח את הבוקר...

1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני- הדבר הכי טוב?... וואי אם אני לא טועה לא קרה לי שום דבר טוב השבוע חחחח אני במצב איום ונורא! 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני- אני לא יודעת איך אבל החלטתי עם עצמי שהשבוע הכדורגלן שלי חוזר מחו"ל (אחרי 11 חודשים) ומרוב שהייתי מוכנה לזה נפשית שכחתי שבעצם הכל בראש שלי והוא לא באמת חזר
3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה? בדרך כלל זה חיבוק... אני לא חושבת יותר מדיי על קשר או מחוייבות אבל חום וחיבוק ואכפתיות זה מאוד חשוב. ואחר כך אם אפשר אז יש רק עוד דבר אחד שרק בני המין השני יכולים לתת.... 4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני)- בשביל השקט הנפשי! בשביל הידיעה שאף אחד לא מציק לך ולא יושב לך על הוריד ואתה לא חייב שום דבר לאף אחד..

בוקר טוב... :)

1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני => האקס הטרי חזר כמו גדול...... 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני => שאני לא יודעת מה האקס רוצה ממני... בבבעעע לא סגור על עצמו.. 3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה? => הכל תלוי... :) 4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני) => כמו שמרינה אמרה, בשביל השקט הנפשי !

Cobe Anan

New member
אני אגע בנקודות החשובות..

הדבר הכי טוב שקרה לי שקשור לבנות.. יום שלם של התכרבלות משותפת מול DVD של `חברים`. הדבר הכי גרוע... דקלה ואני נתקלנו בקצת פערים בקשר ללו``ז המשותף, וגילינו שלא ייצא לנו להיפגש הרבה בשבועיים הקרובים:-/ אם אני צריך קצת חברה, דקלה תעשה את העבודה הכי טוב. מעבר לזה, כבר אין לי העדפות מיוחדות. וזה לא שיש לי כלפיה כוונות מיוחדות, פשוט מעבר לזה שהיא החברה שלי היא גם הידידה הכי טובה וקרובה שלי.. למה טוב היות האדם לבדו? לא טוב. אבל יש דברים שאני פשוט מעדיף לעשות לבד, או עם אנשים אחרים- במקום לגרור את הילדה לכל מיני פעילויות ספורט אכזריות שרק יגרמו לה לשנוא אותי...

Junkhead20

New member
שבוע לא משו...

1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני- יצרתי קשר חדש ונחמד עם בחורה חדשה ונחמדה:) 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני - המפקדת החרא שלי התעללה בי...:( 3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה? all of the above... 4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני)-בשיל להמנע מהדברים המציקים של המין השני...(ולא חסרים)... המשך יום נעים...

גמני מצטרפנת ../images/Emo27.gif

1) הדבר הכי טוב: סקס נהדר. באמת נהדר. 2) הדבר הכי גרוע/עצוב: פתאום נפער לי חלל ריק בלב ואני מרגישה שאני זקוקה לחלוק חום ואהבה, אבל אין לי עם מי. 3) אני רוצה מבן הזוג השני את כל מה שהאינטרקציה בנינו יכולה להניב. אם זה סקס אז שיהיה סקס, אם זו אהבה...מה זאת אהבה?
4) אני לא יכולה לחשוב על זה כרגע.

עונה

1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני
מישהו ששמתי עליו עין די הרבה זמן הראה סימני התעניינות. 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני
ידיד טוב שמראה שהוא רוצה הרבה יותר ממה שאני מוכנה לתת.. יותר מדי זמן אני מושכת את זה אבל אני אצטרך לגמור עם הקטע הזה אחת ולתמיד. ואני שונאת לפגוע בו. 3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה?
כרגע? חום. וזאת מילה מאוד גדולה
4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני)
בשביל... עזבו אותי, ויתרתי

michelle2113

New member
נמ נמ אני...

1-הדבר הכי טוב שקרה לו השבוע שקשור בבני המין השני: הכי טוב? לא יודעת...אולי זה שקיבלתי ממנו כל מיני אסמסים חמודים, במקום זה שהוא לא פה... 2-הדבר הכי גרוע/מעצבן/עצוב שקרה לו שקשור בבני המין השני: שהוא לא פההההה 3-כשאתם רוצים מישהו, חבר או סתם חברה של המין השני, על מה אתם חושבים? מה אתם רוצים מאותו בן אדם (קשר, חום, חיבוק, שיחה, סקס בלה בלה בלה...) ולמה אתם רוצים? והם רק בן המין השני יכול לתת לכם את זה? אני מרגישה שאני צריכה לקבל תשומת לב מכולם :) 4- בשביל מה טוב היום האדם לבדו?(כלומר בלי בכלל בני המין השני): היות האדם לבדו...כדי שהוא יוכל להתקדם בחייו האישיים, לפתח את עצמו, את ה"אני העצמי" שלו. כי בעצם, אם אין אני לי מי לי. אז צריך ללמוד להיות גם לבד. דאמט! זה כל כך אקטואלי לעצמי.

למעלה