הודעה חוזרת -היי לכם

Dosser

New member
הודעה חוזרת -היי לכם

היי לכם. חשדתי ששם הפורום איכשהוא קשור לקסטנדה. ולא נתבדיתי. אחלה, כי נראה היה לי שאני די בודד באהבתי אל ספריו ואל חכמתו. קראתי את כוווללם, וגם ראיונות עיתוניים איתו וכל מיני פרפראות. בכל מקרה הבלותכם המבוקרת מצחיקה אותי לאללה. מסיבת פוקים ? אל תשכחו להביא מגבונים. טוב, אז אולי אקפוץ לי אח"כ לומר לכם שלום, אתם מגניבים חברים...

deep ocean

New member
הי Dosser

קודם כל-ברוך הבא! :))) דבר שני, אין צורך לכתוב פעמיים, פשוט אף אחד לא היה פה אחרי שכתבת את ההודעה. שיהיה לך יום נפלא :) הרבה אהבה מיכל

deep ocean

New member
בוא אני אלחש לך משהו.........

כתבת הודעה שנייה כי הרגשת שלא מתייחסים אליך אולי......אז הנה אני כותבת הודעה שמוקדשת לך :) היום היה לי יום נפלא.....כמו שאר הימים.... הייתי בים - היה מדהים!!!!!!!!! הלכתי עם חבר שלי והיינו במים איזה שעה היה חלומי!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום כאשר חזרתי מהים הייתי במצב רוח מדהים שחבל על הזמן ואז בדיוק התנגן לו שיר שאני כל כך אוהבת שיר שהביא אותי עוד יותר לגבהים זאת הייתה אורגזמה רגשית הרגשתי שאני תיכף מתפוצצת מרוב אושר לפעמים אני כל כך מאושרת שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!! אני נכנסת לסחרור הנה השיר: גאיה/ שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אמרו הכל אפשר זה לא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין טבלי שום דאווין בדרך העולה נשיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה נשיר לאהבה ושיר ששמעתי כשעוד ישבתי בים בחוף: שיר שמביא אותי בכלל לסחרור היסטרי בקטע של לרקוד אוהבת את השיר הזה בטירוף DJ Sakin - Bravehear אין שם הרבה מילים כי רוב השיר זה קצב אבל המילים שיש הן כאלה: Braveheart, you are my braveheart. Take me in your love, you are my braveheart Fighting so we can be free, fighting for our dignity Fighting for the truth and then, we can know and live again Fighting for the way that´s right, fighting for our truth and mind Fighting on until the dawn, he won´t stop until he´s won This is where he´s going to start, this is my true braveheart Braveheart, behold my braveheart Hold me in your arms, you are my braveheart Braveheart, you are my braveheart, hold me in your arms You are my braveheart שיר שמדבר על שחרור, לחימה, ולב אמיץ!!!!!

Dosser

New member
מחיאות כפיים. תודה ../images/Emo24.gif

ולא כתבתי שוב כי לא התייחסתם, אלא שפתאום מצאתי את ההודעה שלי בתחתית הדף,כאשר חשבתי שהיא בהתחלה... נו טוף.. אח, ים. גדלתי עליו ובתוכו, גלשתי על גליו ונישאתי ברוחו... חוויותי הרוחניות נוצרו שם בים בלי שוברי גלים ובלי מדוזות.

deep ocean

New member
:) המממממ - נזכרתי במלא דברים!!!!

ההודעה שלך עברה קצת למטה, מכיוון שהמערכת של תפוז בנויה כך-שההודעה האחרונה שעליה מישהו הגיב מוקפצת למעלה. אז השרשור הזה שלנו עכשיו למעלה, עוד שעה הוא יכול לרדת למטה, ועוד שעתיים הוא יכול שוב לחזור במידה ומישהו יגיב עליו. כמו החיים-אנחנו פעם למעלה פעם למטה :) בכל אופן, גם אני מאד אוהבת את הים ואני גרה ממש לידו מה שחבל הוא שאני הולכת לעבור לרמת אביב ואני כבר לא אהיה מרחק הליכה מהים כרגע אני גרה מרחק הליכה מאחד מהחופים הכי יפים שיש בארץ-והוא בית ינאי (ולא אני נתנתי את ההגדרה הזאת) מעניין שהזכרת מדוזות למה? כי אני ממש לא אוהבת אותן! בקיצור, לפני שהגענו לים אני אומרת כזה לחברי- תגיד אין מדוזות? הוא אומר לי מה קרה לך ממזמן אין אמרתי לו-נכון אני יודעת אבל סתם יש לי תחושה שהן חזרו והוא אמר לי מיכל נו די זה לא אפשרי ואז אנחנו הולכים על החוף וראינו מדוזה ואמרתי לו-אתה רואה! בכל אופן, מין הסתם היא הגיעה לחוף מתה כי אין להן אפשרות לחיות בטמפרטורת מים כזאת אבל כנראה היתה לי הרגשה שאני אראה אחת אחרת אין לי דרך להסביר מה פתאום חשבתי עליהן חוץ מזה.... אתה עזרת לי להכניס למודע דברים ששכחתי/שהדחקתי הרבה זמן!!! תודה!!!!!!!!!!!!! יש לי מלא חלומות שקשורים לעולם המים שקיימים מהרגע שאני זוכרת את עצמי ואת רובם לא הגשמתי ואני לא יודעת למה הם נדחקו לתת מודע לא ברור הענייןלא יודעת מה חוסם אותי שם אני אגשים אותם בשלב זה או אחר של חיי. כרגע אני מסתפקת בללכת לים ולהיכנס למים :))) להקשיב לגלים ולחוש את טעמם המלוח של המים...... אוקיי חלומות שלי- *למשל לצלול - אני אעשה קורס צלילה מתישהו, אני יודעת. פשוט חייבת את זה לעצמי! *היה לי עוד חלום והוא לרכב על ג´ט סקי, ושיהיה לי אחד משלי רק אף פעם לא קניתי לי (כסף) אבל יצא לי להגשים חלקית את החלום ולרכב על ג´ט סקי בחופי פלורידה!!! הכרתי בחור שם שהיה לו: ג´ט סקי, יאכטה, סוסים..ושכחתי משהו? בקיצור חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןן אני כמעט נשארתי שם בארה"ב במקום לחזור לארץ!!! חההחה גם את זה שכחתי!! (גם זה הודחק, זה קרה לפני כ-4 שנים) אני החלטתי להישאר בחו"ל, ולא לחזור טילפנתי להורים שלי ואמרתי להם אבא אמא אני נשארת בפלורידה (הכרתי בחור שרק רצה שאני אשאר שם איתו, וגם אחות של אמא שלי גרה שם במיאמי-כי הרי אי אפשר לסמוך על מישהו). בקיצור הורים שלי חטפו את שוק חייהם!!! ניסו לדבר איתי ואני הייתי אטומה אתה יודע מה בסוף גרם לי לחזור? זה שידעתי שנרשמתי לפני שנסעתי ללימודי B.A. שמאד רציתי ללמוד הקטע הוא, שאם זה היה קורה לי היום יכול להיות שלא הייתי חוזרת לארץ! הייתי מתנסה עד הסוף בחוויה ונשארת שם עד שהיה נמאס המממממ לא יאומן ממש שכחתי את זה!!!!!! טוב אני חייבת להודות לך שגרמת לי להיזכר בחוויות האלה שלי שקשורות בעולם המים ובכל החוויות בטיול המדהים שעשיתי בארה"ב!! :))) שיהיה לך לילה קסום הולכת להקשיב קצת למוזיקה :)

deep ocean

New member
ומשהו לא קשור בכלל.....

שרציתי לכתוב פה- לפני כשעה חשבתי חזק חזק על חברתי שנמצאת בהודו כבר כשנה אני מאד אוהבת אותה!! פעם שעברה שדיברתי איתה הייתה לפני כחודש וחצי בקיצור היא נכנסה לי מקודם למחשבות ממש חזק אמרתי-אני חייבת לדבר איתה טילפנתי לאכסנייה בה היא מתאכסנת ענה לי מישהו קרא לה והוא אמר כנראה היא ישנה ואז פתאום....רגע רגע היא קמה היא ענתה לי בקול ממש חלש אמרתי לה אביבית מתוקה הכל בסדר? היא אמרה שלא שהיא ממש חלשה ושהיא חולה! אמרתי לה טוב את זקוקה לשינה אני אוהבת אותך נשיקה ותרגישי טוב והיא אמרה לי נשיקה וזהו ניתקנו כנראה שלא סתם היא נכנסה לי חזק למחשבות היא מאד חלשה אני אחשוב עליה תיכף כשאסיים את ההודעה ואנסה לחזק אותה :) אני מאד אוהבת אותך אביבית!!! ומתגעגעת אליך!!! מתוקה שלי. באי להיום אין לי כבר כח לכתוב :) מיכלי

Jerald_Admonds

New member
רק תבקשי.. וגם אני אשלח אליה כוח:)

אני בטוח שגם האחרים לא ייתנגדו, ואפילו ישמחו..

תודה, תודה, תודהההה!!!! אכן, חיפשתי

את המלים של "גאיה - שיר אהבה" ואני נורא שמח שיש לי אותם עכשיו! כאשר תבואי אלי, עוד מעט (איזה כיף לי!) את גם תזכירי לי איך שרים את זה מבחינת המנגינה (כי אני זוכר רק את הפזמון)!!! איזה כיף לי!?!?!? אוהב אותך נורא, בן

ברוך הבא Dosser !!! ../images/Emo39.gif

איזה כיף שאתה פה!!! אשמח אם תתרום מידיעותיך מתהיותיך ומתשובותיך לכולנו... לדוגמא, אמרת שקראת ראיונות עם קסטנדה. למה שלא תצרף לנו איזה קישור למשהו (בעברית, רצוי), או שתעתיק לנו כמה פרפראות?!?! לא כולם כאן מכירים את הלקסיקון הקסטנדי, כך ש"ההבלות המבוקרת" של חברי הפורום היא לא תמיד מבוקרת, אבל היא תמיד חיננית. ובחלק מהמקרים, "ההבלות המבוקרת" של המשתתפים היא אכן "הבלות מבוקרת" לתפארת, בלי שהם ידעו שיש מישהו שמכנה זאת בשם "הבלות מבוקרת". בקיצור, הם כולם אנשים צנועים ומדהימים, אחד-אחד, במיוחד אני. שלך באהבה, בן

למעלה