המממממ - נזכרתי במלא דברים!!!!
ההודעה שלך עברה קצת למטה, מכיוון שהמערכת של תפוז בנויה כך-שההודעה האחרונה שעליה מישהו הגיב מוקפצת למעלה. אז השרשור הזה שלנו עכשיו למעלה, עוד שעה הוא יכול לרדת למטה, ועוד שעתיים הוא יכול שוב לחזור במידה ומישהו יגיב עליו. כמו החיים-אנחנו פעם למעלה פעם למטה
בכל אופן, גם אני מאד אוהבת את הים ואני גרה ממש לידו מה שחבל הוא שאני הולכת לעבור לרמת אביב ואני כבר לא אהיה מרחק הליכה מהים כרגע אני גרה מרחק הליכה מאחד מהחופים הכי יפים שיש בארץ-והוא בית ינאי (ולא אני נתנתי את ההגדרה הזאת) מעניין שהזכרת מדוזות למה? כי אני ממש לא אוהבת אותן! בקיצור, לפני שהגענו לים אני אומרת כזה לחברי- תגיד אין מדוזות? הוא אומר לי מה קרה לך ממזמן אין אמרתי לו-נכון אני יודעת אבל סתם יש לי תחושה שהן חזרו והוא אמר לי מיכל נו די זה לא אפשרי ואז אנחנו הולכים על החוף וראינו מדוזה ואמרתי לו-אתה רואה! בכל אופן, מין הסתם היא הגיעה לחוף מתה כי אין להן אפשרות לחיות בטמפרטורת מים כזאת אבל כנראה היתה לי הרגשה שאני אראה אחת אחרת אין לי דרך להסביר מה פתאום חשבתי עליהן חוץ מזה.... אתה עזרת לי להכניס למודע דברים ששכחתי/שהדחקתי הרבה זמן!!! תודה!!!!!!!!!!!!! יש לי מלא חלומות שקשורים לעולם המים שקיימים מהרגע שאני זוכרת את עצמי ואת רובם לא הגשמתי ואני לא יודעת למה הם נדחקו לתת מודע לא ברור הענייןלא יודעת מה חוסם אותי שם אני אגשים אותם בשלב זה או אחר של חיי. כרגע אני מסתפקת בללכת לים ולהיכנס למים
)) להקשיב לגלים ולחוש את טעמם המלוח של המים...... אוקיי חלומות שלי- *למשל לצלול - אני אעשה קורס צלילה מתישהו, אני יודעת. פשוט חייבת את זה לעצמי! *היה לי עוד חלום והוא לרכב על ג´ט סקי, ושיהיה לי אחד משלי רק אף פעם לא קניתי לי (כסף) אבל יצא לי להגשים חלקית את החלום ולרכב על ג´ט סקי בחופי פלורידה!!! הכרתי בחור שם שהיה לו: ג´ט סקי, יאכטה, סוסים..ושכחתי משהו? בקיצור חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןן אני כמעט נשארתי שם בארה"ב במקום לחזור לארץ!!! חההחה גם את זה שכחתי!! (גם זה הודחק, זה קרה לפני כ-4 שנים) אני החלטתי להישאר בחו"ל, ולא לחזור טילפנתי להורים שלי ואמרתי להם אבא אמא אני נשארת בפלורידה (הכרתי בחור שרק רצה שאני אשאר שם איתו, וגם אחות של אמא שלי גרה שם במיאמי-כי הרי אי אפשר לסמוך על מישהו). בקיצור הורים שלי חטפו את שוק חייהם!!! ניסו לדבר איתי ואני הייתי אטומה אתה יודע מה בסוף גרם לי לחזור? זה שידעתי שנרשמתי לפני שנסעתי ללימודי B.A. שמאד רציתי ללמוד הקטע הוא, שאם זה היה קורה לי היום יכול להיות שלא הייתי חוזרת לארץ! הייתי מתנסה עד הסוף בחוויה ונשארת שם עד שהיה נמאס המממממ לא יאומן ממש שכחתי את זה!!!!!! טוב אני חייבת להודות לך שגרמת לי להיזכר בחוויות האלה שלי שקשורות בעולם המים ובכל החוויות בטיול המדהים שעשיתי בארה"ב!!
)) שיהיה לך לילה קסום הולכת להקשיב קצת למוזיקה